• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlar yüzünden 19 Senelik Evliligim bitmek üzere..Bosanmayi düsünüyorum??

Uzun bir zaman sonra yine buraya gelip kendi yazdiklarimi ve tabiki sizlerin yorumunu okuyunca icim ciz etti..Zaman nasilda Su gibi akmis gitmis..
Hayatim nasil degismis ve degisesecek..Sizlere kisaca bilgilendirmek adina paylsamak adina kisaca yazmak geldi icimden..
Devamli olmasada ara ara buraya gelip Arkadaslarin yasadiklarini okuyup üzülerek donup kaliyorum..Icimden neler var neler nasil olabilir NEDEN
diyerek Cevapda veremiyorum..Insanlik kalmamis gibi ne kadar Cesurluk Egoistlik zamaninda yasiyoruz..

Benim Konumum üzerinden 1 bucuk yil gecmis.Ama benim icin sanki Dün gibi..Artik Noktamiz konuldu ve uzun zaman ayri yasamanin ardindan 8ay evvel Bosandik.
Ben ayni Evde kaldim..Bilmiyorum ama bana daha zor geldi..Ortam Esyalar yasanmislar hep gözümün önünde.Benimde Cesaretim yokmus degisime sanirim.
Neden bekledim?
ALLAH sabir veriyormus bende sabrettim bekledim ve yakin bir zamanda baska bir eve tasiniyorum.Yeni hayat yeni ortam.Cocuk gibi heyecanliyim.Bu benim icin
büyük bir adim.Insallah Is meselemde Haziran gibi bir sonuc verecek.Hayirli bi Gelecege adim atarim..
RABBIM den dilegim hepimiz icin Saglik Sabir Huzur.
Güzellikler dogruluklar yasanmasi dilegim ile...

Sevgilerimle

Hakkınızda hayırlısı olmuş.
Çok sevindim ayrılmanıza.
Zira 40'ından sonra azanı teneşir paklarmış.

Şu sıra iyice tiksinir oldum erkek cinsinden, kusuruma bakmayın:19:

Son düzenleme:
Slm Arkadaslar
Uzun bir zaman sonra yine burdayim..Baslikdada okudugunuz gibi daha evvel yazdiklarimi okuyan neler yasadigimi biliyor..Sizinle sadece kisaca daha sonra yasadiklarimi ve su an bulundugum durumdan bahsederek sizinle paylasamak istegim..Ozamanlar bosanmayi düsündügümü yazmistim.Belki bana kalsa hemen Avukata gidip yapmaliydim ama Aile büyüklerimizin istegi üzerine tekrar denenmemiz istenildi belki bende ya olursa misali ümitlendim ccuklarim icin ve tabiki yillarimiz icin..Aslinda benim gözlerim kör olmus ne gururu kalmis beyince düsünemez bir Kadin olmusumda farkinda degilmisim..Asla dememek gerekirmis..Lafi uzatmak istemiyorum.Son yazdigimda evden uzaklasarak basimi dinlememdi..Meger o ara bunu 4 ay sonra ögrendim Esim iki oglumu bir cumartesi aksami yegeninin yanina göndermis..Nedeni ise o telefonda bulunan numaranin sahibi olan Bayani eve davet ettigi icin..Beraberce güzel yiyip icmisler ve yatak odamda keyiflerine bakmislar..Ahlaksizlar...Üzücü tarafi sadece bu olsa gam yemem ama nedense ogullarim yegenimin yaninda kalmayip sabaha dogru eve dönmeleri ve Babalarinin yaninda yatan bir kadini farketmeleri..simdi sordugunzu tahmin ederek cevap vermek istiyorum...ikisini yan yana uyuyarak görmeleri olmus..bunu bana oglum anlattiginda neye ugradigimi sasirdim cilgina döndüm..Cocuklarima bunudami yasatacikti Adi dedim..O an yine esyalarimi toplayip gitmekdi ama neden nicin bilmiyorum yapamadim.Belkide Beynim durakladi düsünemez oldum..Aslinda daha cok olaylar yasandi daha sonra ama yazmam uzun olur..Sonuc ise su an 10 aydir ayri yasiyorum bosanma davam sürüyor..Icim halen cok aciyor yasanmislara..Nasil bir insanmis yanimdaki anliyamamisim ve bir dala tutunur gibi YUVAM diye cirpinmisim..Inanin Esim icin devam ettirmedim ugrasmadim gururumu ayaklar altina alip yine devam demedim kendime..Cocuklarim ve yuvanin degeri icin cirpindim...Evlenirken evet diyoruz iyi ve kötü günde EVLILIK YANINDAKI INSANA DEGER VERMEK FEDAKARLIK SABIR ZORLUKLARI BASARMAK COCUKLARINA DOGRULARI ÖGRETMEK DÜRÜSTLÜK ADINA ÖNCÜLLÜK YAPMAK ama aslaaaaaaa karsindakini rencide etmek degil acitmak degil... Nefret ile yasamistim o Insana karsi bütün olanlardan sonra ama icime gömdüm belli etmedim..Ben zamanimi harcamis olabilirim daha evvel bitirmeliydim akilli davranamamisim nedense...ALLAH kimseye yasatmasin ve öyle ADILERI bildigi gibi yapsin..Ara sira cocuklarimiz hakkinda konusmak zorundayim ama inanin bir kelime bile konusmak icimden gelmiyor yüzünü görmek sesini duymak midemi bulandiriyor..Cocuklarim benden akilli ben ise saflasmisim inanin..Gelecege dair insallah güzellikler yasanir cocuklarim ve benim icin.Tekrar beni dinlediginiz icin tsk eder hayirli geceler dilerim...

Sevgilerimle

konunu baştan sona okudum, bir evliliğin adım adım bitişini gözlemlemis gibi hüzünlensem de,
senin adına çok çok sevindim
19 yıllık yanlış bi evliliktense, kendi ayaklarım üstünde durmaya cesaret edişin beni çok etkiledi
Umarım bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsin canım

Uzun bir zaman sonra yine buraya gelip kendi yazdiklarimi ve tabiki sizlerin yorumunu okuyunca icim ciz etti..Zaman nasilda Su gibi akmis gitmis..
Hayatim nasil degismis ve degisesecek..Sizlere kisaca bilgilendirmek adina paylsamak adina kisaca yazmak geldi icimden..
Devamli olmasada ara ara buraya gelip Arkadaslarin yasadiklarini okuyup üzülerek donup kaliyorum..Icimden neler var neler nasil olabilir NEDEN
diyerek Cevapda veremiyorum..Insanlik kalmamis gibi ne kadar Cesurluk Egoistlik zamaninda yasiyoruz..

Benim Konumum üzerinden 1 bucuk yil gecmis.Ama benim icin sanki Dün gibi..Artik Noktamiz konuldu ve uzun zaman ayri yasamanin ardindan 8ay evvel Bosandik.
Ben ayni Evde kaldim..Bilmiyorum ama bana daha zor geldi..Ortam Esyalar yasanmislar hep gözümün önünde.Benimde Cesaretim yokmus degisime sanirim.
Neden bekledim?
ALLAH sabir veriyormus bende sabrettim bekledim ve yakin bir zamanda baska bir eve tasiniyorum.Yeni hayat yeni ortam.Cocuk gibi heyecanliyim.Bu benim icin
büyük bir adim.Insallah Is meselemde Haziran gibi bir sonuc verecek.Hayirli bi Gelecege adim atarim..
RABBIM den dilegim hepimiz icin Saglik Sabir Huzur.
Güzellikler dogruluklar yasanmasi dilegim ile...

Sevgilerimle
merhabalar cnaım öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıkların elbet ağır şeyler..
ben bu konuyu açtığında, asarım keserim boşan demezdim asla...
dinimiz bile"Ey kadınlar, eşiniz size sadakatsizlikte bulunursa affetmeye meyilli olun" diyor Nisa suresinde
tabi, sen çoktan boşanmışsın hayırlısı buymuş demek ki,
benim anlam veremediğim ve bana ayıp gelen şu ki; yıllar önce topikteki arkadaşların yangına körükle gitmesi.. bana çok çok garip geldi
okurken sinirlendim resmen, bir allahın kulu da ılımlı yazı yazmamış
neyse canım neticede konu çoktaaaaaan kapanmış
ben hiçbir zaman bir yuvanın yıkılışına sevinemem, ancak hakkızda hayırlısı buymuş diyebilirim
inşallah böyle daha mutlusundur

Son düzenleme:
hayırlısı böyleymiş. bence artık kendinizi üzmeyin. zaten siz elinizden geleni her şeyi yapmışsınız. sabrınız ve fedakarlıklarınız takdire şayan. insallah cocuklarınızla birlikte mutlu bir hayatınız olur.

Suphelerle yasamaktansa yeni bir hayata baslamak bence daha saglikli. Cocuklarimizi dusunmek yuvamiz icin cabalamak biz kadinlarin edindigi bir gorev maalesef. Ama sabrinda bir siniri var, yikilan guven, kirilan kalp incinen onur varsa bir evliligin icinde, eninde sonunda bosanmak kacinilmaz oluyor. Bunu gerek baska kadinlarla aldatarak yapsin, gerekse ailesine ezdirerek yapsin hersey bir yere kadar. Kadinsak nihayetinde biz de etten kemikten olma birer insaniz.
Kimsenin hayati kimseye feda degildir. Nankor kocalara asla degildir.

Su an yeni bir hayata atilma asamasinda olmana sevindim. Dilerim onun kaybettirdiklerini fazlasiyla bulursun.

Hem güvenin yoksa bu iş yürümez diyormuş hem de çocukların hayatı etkileneceğinden boşanma işine yanaşmıyormuş.
Tutarsız davranışlı bir adam.
Hayatında biri varsa açıkça söylemesinide önermişsiniz dana ne istiyor ?
Herşey onun keyfine göre yürüyemez.
Boşanmaya yanaşmıyorsa dağılan parçaları birleştirecek o zaman,sizin ona verdiğiniz şansı,yaptığınız fedakarlığın karşılığını verecek..
Haftasonlarını dışarda geçirmek stres atmak,telefondaki sms'leri açıklamayacak üstelik sizi suçlayacak..bu şekilde bir evliliği yürütemezsiniz.
Kadınsınız,annesiniz siz,değerinizi bilmedikten sonra bu tarz evliliği bitirmek en doğrusu bana göre.
Ki,sizinde istediğiniz buymuş zaten.
Eğer kararınız kesinse bu konuda taviz vermeyin sonuna kadar kararınızın arkasında durun.
Size ve çocuklarınıza bu huzursuz ortamı yaşatmaya hakkı yok eşinizin.

tutarsız değil arkadaşım kendini akıllı sanıyo sadece. Ooooh evde çocuk , eş belli bir yuva düzen . çamaşırları yıkanıyo , ütüleniyo, yemeği yapılıyo, çocuklarına bakılıyo, yaşlılığında bakacak biri var. Dışarıdan da güzel bir aile profili çiziyo. Niye ayrılsın bu koca. Diğer tarafta fıstık gibi hatunlarla gününü gün ediyo. dert yok tasa yok. Şikayet olunca da kızıp işin içinden çıkmaya çalışıyo, suç bastırıyo. Konu sahibi sakın inanma. Suçlu bana göre. Ona verdiği 19 senenin hesabını iki cihanda oda verir inşallah...

Arkadasım yasadıklarınız cok zor, Allah yardımcınız olsun...Sız o adı ser...sızı Allah'a havale edıp kendınıze yanı bır hayat kurma kararıyla kendınız ıcın hayırlısını yapmışsınız..O hayırsız&sevgılısı de Allah'larından bulsun inş.. Elı öpülecek kadınsınız, cok da guclu ve dırayetlısınız;aslında onların karsısında bu dık ve onurlu duruşunuzla da hayat dersı vermıssınız...Allah yolunuzu acık etsın, sağlıcakla kalın...

konunu baştan sona okudum, bir evliliğin adım adım bitişini gözlemlemis gibi hüzünlensem de,
senin adına çok çok sevindim
19 yıllık yanlış bi evliliktense, kendi ayaklarım üstünde durmaya cesaret edişin beni çok etkiledi
Umarım bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsin canım

Cok tsk ederim Canim..Evet Evliligin bitisi veya buna Karar verebilmek gercekten kolay degil..Cocuklarimiz icin herzaman fedakar sabirli olmaktan yanayiz.
Ben kendimce ugrasimi sabrimi yüce RABBIM huzurunda iyi kötü uygulamaya calissamda yeterli olmadi..Alin yazi Kader kismet böyle SON ile noktalanacakmis demekki..
Herseyin hayirlisini yasatir ALLAHIM..Insallah her birimiz icin güzel ve iyi dileklerimi iletir güzellikler yasanir..

Sevgilerimle

merhabalar cnaım öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıkların elbet ağır şeyler..
ben bu konuyu açtığında, asarım keserim boşan demezdim asla...
dinimiz bile"Ey kadınlar, eşiniz size sadakatsizlikte bulunursa affetmeye meyilli olun" diyor Nisa suresinde
tabi, sen çoktan boşanmışsın hayırlısı buymuş demek ki,
benim anlam veremediğim ve bana ayıp gelen şu ki; yıllar önce topikteki arkadaşların yangına körükle gitmesi.. bana çok çok garip geldi
okurken sinirlendim resmen, bir allahın kulu da ılımlı yazı yazmamış
neyse canım neticede konu çoktaaaaaan kapanmış
ben hiçbir zaman bir yuvanın yıkılışına sevinemem, ancak hakkızda hayırlısı buymuş diyebilirim
inşallah böyle daha mutlusundur

Cok tesekkür ederim..Burda bana yazan tüm Arkadaslarin bana destegi inanin kendi acimi hafifletmisti zamaninda.Güzel olan
kendi Fikirlerini bana aktarmalariydi..Biliyorsunuz Kararlari biz kendimiz aliyor veriyoruz..Sonuc benim ayrilmam yolun sonuna vardigimin belirtisi..
Artik geriye degil ileriye bakiyorum..Hayirlisi buymus insallah Huzur Mutluluk yasanir bundan sonra..Tkr tsk ederim

Sevgilerimle

hayırlısı böyleymiş. bence artık kendinizi üzmeyin. zaten siz elinizden geleni her şeyi yapmışsınız. sabrınız ve fedakarlıklarınız takdire şayan. insallah cocuklarınızla birlikte mutlu bir hayatınız olur.

Cok tsk ederim Canim
Sizede Mutluluklar güzellikler dilerim

Sevgilerimle

konunuzu yenı açılmış sandım ıykıkı son sayfayı okumuşum

baya baya kolaylamış zor zamanları atlatmışsınız inşallah herşey dıledığınız gııbı olur

çocuklarınızda sıze hak vermişlerdir umarım

alışkanlıklardan vazgeçemk zor 19 yıl dıle kolay herkes bu cesaretı gösteremez sanırım

tutarsız değil arkadaşım kendini akıllı sanıyo sadece. Ooooh evde çocuk , eş belli bir yuva düzen . çamaşırları yıkanıyo , ütüleniyo, yemeği yapılıyo, çocuklarına bakılıyo, yaşlılığında bakacak biri var. Dışarıdan da güzel bir aile profili çiziyo. Niye ayrılsın bu koca. Diğer tarafta fıstık gibi hatunlarla gününü gün ediyo. dert yok tasa yok. Şikayet olunca da kızıp işin içinden çıkmaya çalışıyo, suç bastırıyo. Konu sahibi sakın inanma. Suçlu bana göre. Ona verdiği 19 senenin hesabını iki cihanda oda verir inşallah...

Canim ben 8 ay evvel Bosandim zaten..Bundan sonra insallah Huzurlu Mutlu Günler yasanir..
Ben zaten ALLAHA havale ettim baska sözede gerek kalmiyor..

Sevgilerimle

Arkadasım yasadıklarınız cok zor, Allah yardımcınız olsun...Sız o adı ser...sızı Allah'a havale edıp kendınıze yanı bır hayat kurma kararıyla kendınız ıcın hayırlısını yapmışsınız..O hayırsız&sevgılısı de Allah'larından bulsun inş.. Elı öpülecek kadınsınız, cok da guclu ve dırayetlısınız;aslında onların karsısında bu dık ve onurlu duruşunuzla da hayat dersı vermıssınız...Allah yolunuzu acık etsın, sağlıcakla kalın...

Tsk ederim..Insallah her birimiz zorluk ne olursa olsun asariz..RABBIM sabir göstereni sevindirir..

Sevgilerimle

konunuzu yenı açılmış sandım ıykıkı son sayfayı okumuşum

baya baya kolaylamış zor zamanları atlatmışsınız inşallah herşey dıledığınız gııbı olur

çocuklarınızda sıze hak vermişlerdir umarım

alışkanlıklardan vazgeçemk zor 19 yıl dıle kolay herkes bu cesaretı gösteremez sanırım

Elbette zor ama imkansiz degilmis bunu anladim..
Evet Cocuklarim bana hak verdiler ama yinede üzüntüm sonsuz..Insallah hayirli Mutlu Huzurlu yasamak nasip olur her birimize

Sevgilerimle

Siz çocuklar ailem yuvam sabır derken belki düzelir derken belki de evliliginzi kurtarmaya çabalarken o hep o kadınla birlikteymiş meyer. Yazık, emeğinize, yıllarınıza, size ve çocuklarınıza yazık olmuş. Demek ki vazgeçmiyorlar yapan yine yapıyor . Yakın bir komşum var o da afetti ve evlilikleri sürüyor ama bu kırık kalp ve duygularla nasıl yaşıyor bir o biliyor. O boşanmak istemiyor çünkü kızı daha ufacık ama siz başarmışsınız anladığım kadarıyla çocuklarınız da sizi anliyacak yaşta.
Bundan sonra Allah yardımcınız olsun güzel huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşamanızı dilerim.

Sevgiler

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR

4 Yılık evliyim.1.5 yaşında bir kızım var.Evlendiğim ilk aylar güzeldi klasik cicim ayları tabiryle yaşadık.Severek evlendik.Çocuk nedeniyle kendi memleketimize taşınmak zorunda kaldık.7 senedir bir firmadayım tayinle memleketimdeki şubeye atandım.Buraya gelmemiz bir kabus dolu hayata merhabaydı sanki eşim sabit bir işte çalışamadı en çok çalıştığı yerde 1.5 sene çalışt oda sigortasız.Tabi benim haberim yok bu arada.Sonra araba alım satım işne girdi ve hep hüsran ilk başlarda önemsemediğim yalanları artık kocaman bir balon misali patlamaya başlamıştı.Bana evlendiğimizde hiç göremediğim arabaları hiç olamayan bireysel emeklilikleri.Yani olmamayan şeyleri hayatında yaşaması.Fakat bunları malesef çocuktan sonra öğrenmeye başladım.Benden önceki hayatında herşeyi batırmış yalanla dolanla bitmiş duruşu.Okadar çok şey varki sürekli paraya doymayan hali borçlar.Artık yalandan dolandan yoruldum senelerdi onu borcunu biirmeye çalışıyoruz.Kenara hiçbirşey atamıyorum.Onu geçtim evlilik zorluklarına eyvallah çeker insan fakat işe yalan girdimi o masumhane duygularım köreldiğini farkettim artık acımıyorum bile ona.İkna kabiliyeti yüksek bir insan ve asla yaptığını kabul etmez.Defalarca telde yakaladığım sosyal payaşım sitelerindeki görüşmeler kadınlar ve hep suçlusu başkaları.Bunca yalanın ardından tek doğru aramaya çalışan yine ben.Kaç kez bidaha olmayacak sözleri ama yine aynı.Geçenlerde yine aynı yalanlar artık yeter dedim yarın istifayı verip çıkıcam.Nekadar yalvardı nekadar ağladı anlatamam.Yalanın dönüşü yok biliyorum ama bukadar sert mizaçlı ben çıkıp gidemiyorum.Bazen onu görmek dahi istemiyorum önüne dünyayı serse ne çare artık bu gözlr eskisi gibi görmüyor onu.Çocuğum için sustumhep.Ama bu sefer ben bağırıyorum çocuk bile susturamıyor.Plan dahi kurmak istemiyorum onunla.Soğudum ve inancım kalmadı niye gitmedim diye soruyorum ama bulamıyorum.Sizce ne yapmayılıım??

Back