söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.gerçekten çok üzüldüm onca yıllık emek,sabır vs...herşey bizler için.Allah dağına göre kar verirmiş.sizin bunları kaldırabileceğinize inandığı için sizi böylesi ağır bir imtihana tabi tutmuş ve siz başarıyla geçmişsiniz.eşinizle ilgili yorum yapmak kötü söz söylemek istemem.siz zaten en güzel yere havale etmişsiniz.çoğu kadının sineye çektiği belki de farkına bile varmadan bir ömrü geçirdiği bir olayı yaşamışsınız ve yüzleşmişsiniz her anıyla.herşeyin farkındasınız zaten.4 4 lük bir kadın,4 4 lük bir anne.bu yüzden size şöyle yapın böyle yapın bile diyemem.ayakları yere basan birisiniz.ne mutlu ki körelmemişsiniz.hala mücadele gücünüz var.Allah güç versin,sabır versin.asla vazgeçmeyin,umudunuzu yitirmeyin.çocuklarınız içinde yaşadıkları tramva çok ağır belki ama bir çocuğu babadan çok anne yetiştiriyor.herşeyleriyle,sorunlarıyla,ergenlikleriyle,bunalımlarıyla anne ilgileniyor.ve ne mutlu onlara ki anneleri dimdik ayakta.kale gibi onların arkasında.herşeyin üstesinden geleceğinize inanıyorum.malesef işte kadınlar çok farklı bir tarafta sizin gibi mükemmeller var.bir tarafta da ahlaktan,namustan nasibini almamış.kötü kadınlardan bile daha basit durumda olanlar var.herneyse zaten artık geçmişi düşünmenize gerek yok.sizi çok güzel bir gelecek bekliyor.burda yazdıklarınızı okuyan bizler sizin için dua ediyor olacağız.Allah yardımcınız olsun.sevgiler...