• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlar yüzünden 19 Senelik Evliligim bitmek üzere..Bosanmayi düsünüyorum??

Cevabniz icin tesekkür ederim
Buraya iyiki üye olmusum..Derdimi paylasmak buna karsilik sizin gibi güzel Arkadaslardan
fikir ve destek almak icimdeki aciyi bi nevi dindirmeye ve bu durumumla veya geleck olan zorluklarla basedebilmek gücü verdi...
Güzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim

Önemli değil arkadaşım..ama gerçekten böyle olaylarda paylaşımlar insanı rahatlatıyor...bencede içinize atmayın..

Slm Arkadaslar
Uzun bir zaman sonra yine burdayim..Baslikdada okudugunuz gibi daha evvel yazdiklarimi okuyan neler yasadigimi biliyor..Sizinle sadece kisaca daha sonra yasadiklarimi ve su an bulundugum durumdan bahsederek sizinle paylasamak istegim..Ozamanlar bosanmayi düsündügümü yazmistim.Belki bana kalsa hemen Avukata gidip yapmaliydim ama Aile büyüklerimizin istegi üzerine tekrar denenmemiz istenildi belki bende ya olursa misali ümitlendim ccuklarim icin ve tabiki yillarimiz icin..Aslinda benim gözlerim kör olmus ne gururu kalmis beyince düsünemez bir Kadin olmusumda farkinda degilmisim..Asla dememek gerekirmis..Lafi uzatmak istemiyorum.Son yazdigimda evden uzaklasarak basimi dinlememdi..Meger o ara bunu 4 ay sonra ögrendim Esim iki oglumu bir cumartesi aksami yegeninin yanina göndermis..Nedeni ise o telefonda bulunan numaranin sahibi olan Bayani eve davet ettigi icin..Beraberce güzel yiyip icmisler ve yatak odamda keyiflerine bakmislar..Ahlaksizlar...Üzücü tarafi sadece bu olsa gam yemem ama nedense ogullarim yegenimin yaninda kalmayip sabaha dogru eve dönmeleri ve Babalarinin yaninda yatan bir kadini farketmeleri..simdi sordugunzu tahmin ederek cevap vermek istiyorum...ikisini yan yana uyuyarak görmeleri olmus..bunu bana oglum anlattiginda neye ugradigimi sasirdim cilgina döndüm..Cocuklarima bunudami yasatacikti Adi dedim..O an yine esyalarimi toplayip gitmekdi ama neden nicin bilmiyorum yapamadim.Belkide Beynim durakladi düsünemez oldum..Aslinda daha cok olaylar yasandi daha sonra ama yazmam uzun olur..Sonuc ise su an 10 aydir ayri yasiyorum bosanma davam sürüyor..Icim halen cok aciyor yasanmislara..Nasil bir insanmis yanimdaki anliyamamisim ve bir dala tutunur gibi YUVAM diye cirpinmisim..Inanin Esim icin devam ettirmedim ugrasmadim gururumu ayaklar altina alip yine devam demedim kendime..Cocuklarim ve yuvanin degeri icin cirpindim...Evlenirken evet diyoruz iyi ve kötü günde EVLILIK YANINDAKI INSANA DEGER VERMEK FEDAKARLIK SABIR ZORLUKLARI BASARMAK COCUKLARINA DOGRULARI ÖGRETMEK DÜRÜSTLÜK ADINA ÖNCÜLLÜK YAPMAK ama aslaaaaaaa karsindakini rencide etmek degil acitmak degil... Nefret ile yasamistim o Insana karsi bütün olanlardan sonra ama icime gömdüm belli etmedim..Ben zamanimi harcamis olabilirim daha evvel bitirmeliydim akilli davranamamisim nedense...ALLAH kimseye yasatmasin ve öyle ADILERI bildigi gibi yapsin..Ara sira cocuklarimiz hakkinda konusmak zorundayim ama inanin bir kelime bile konusmak icimden gelmiyor yüzünü görmek sesini duymak midemi bulandiriyor..Cocuklarim benden akilli ben ise saflasmisim inanin..Gelecege dair insallah güzellikler yasanir cocuklarim ve benim icin.Tekrar beni dinlediginiz icin tsk eder hayirli geceler dilerim...

Sevgilerimle

Slm Arkadaslar
Uzun bir zaman sonra yine burdayim..Baslikdada okudugunuz gibi daha evvel yazdiklarimi okuyan neler yasadigimi biliyor..Sizinle sadece kisaca daha sonra yasadiklarimi ve su an bulundugum durumdan bahsederek sizinle paylasamak istegim..Ozamanlar bosanmayi düsündügümü yazmistim.Belki bana kalsa hemen Avukata gidip yapmaliydim ama Aile büyüklerimizin istegi üzerine tekrar denenmemiz istenildi belki bende ya olursa misali ümitlendim ccuklarim icin ve tabiki yillarimiz icin..Aslinda benim gözlerim kör olmus ne gururu kalmis beyince düsünemez bir Kadin olmusumda farkinda degilmisim..Asla dememek gerekirmis..Lafi uzatmak istemiyorum.Son yazdigimda evden uzaklasarak basimi dinlememdi..Meger o ara bunu 4 ay sonra ögrendim Esim iki oglumu bir cumartesi aksami yegeninin yanina göndermis..Nedeni ise o telefonda bulunan numaranin sahibi olan Bayani eve davet ettigi icin..Beraberce güzel yiyip icmisler ve yatak odamda keyiflerine bakmislar..Ahlaksizlar...Üzücü tarafi sadece bu olsa gam yemem ama nedense ogullarim yegenimin yaninda kalmayip sabaha dogru eve dönmeleri ve Babalarinin yaninda yatan bir kadini farketmeleri..simdi sordugunzu tahmin ederek cevap vermek istiyorum...ikisini yan yana uyuyarak görmeleri olmus..bunu bana oglum anlattiginda neye ugradigimi sasirdim cilgina döndüm..Cocuklarima bunudami yasatacikti Adi dedim..O an yine esyalarimi toplayip gitmekdi ama neden nicin bilmiyorum yapamadim.Belkide Beynim durakladi düsünemez oldum..Aslinda daha cok olaylar yasandi daha sonra ama yazmam uzun olur..Sonuc ise su an 10 aydir ayri yasiyorum bosanma davam sürüyor..Icim halen cok aciyor yasanmislara..Nasil bir insanmis yanimdaki anliyamamisim ve bir dala tutunur gibi YUVAM diye cirpinmisim..Inanin Esim icin devam ettirmedim ugrasmadim gururumu ayaklar altina alip yine devam demedim kendime..Cocuklarim ve yuvanin degeri icin cirpindim...Evlenirken evet diyoruz iyi ve kötü günde EVLILIK YANINDAKI INSANA DEGER VERMEK FEDAKARLIK SABIR ZORLUKLARI BASARMAK COCUKLARINA DOGRULARI ÖGRETMEK DÜRÜSTLÜK ADINA ÖNCÜLLÜK YAPMAK ama aslaaaaaaa karsindakini rencide etmek degil acitmak degil... Nefret ile yasamistim o Insana karsi bütün olanlardan sonra ama icime gömdüm belli etmedim..Ben zamanimi harcamis olabilirim daha evvel bitirmeliydim akilli davranamamisim nedense...ALLAH kimseye yasatmasin ve öyle ADILERI bildigi gibi yapsin..Ara sira cocuklarimiz hakkinda konusmak zorundayim ama inanin bir kelime bile konusmak icimden gelmiyor yüzünü görmek sesini duymak midemi bulandiriyor..Cocuklarim benden akilli ben ise saflasmisim inanin..Gelecege dair insallah güzellikler yasanir cocuklarim ve benim icin.Tekrar beni dinlediginiz icin tsk eder hayirli geceler dilerim...

Sevgilerimle

ne diyeceğimi bilemiyorum çook üzüldüm.. daha kaç kadın böyle adi adamlar yüzünden altüst olacak,rabbim layıklarını versin.. çocuklarınız var ,hayatınız bitmiş değil inadına mutlu ,inadına neşeli olun ... neden acı çekesiniz ki siz hata yapmadınız....

Slm Arkadaslar

Sevgilerimle

cok uzuldum yasadiklariniza.. kac kac seneler var.. ne kadar emekler var..
Insaallah bundan sonra kendinizin de inanamayacagi kadar huzurlu bir hayatiniz olur..
evlatlarinizda size hep guzellikler yasatir ve yaninizda olurlar..
Hayat boyu mutluluklar diliyorum

sakın için acımasın sakında üzülme sen güçlü olmalısın çocukların için kendin için güçlü sağlam yere basan bir kadın olmalısınki herkezede bunu göstermelisin sakın kendini koyveripte düşmanlarını kendine güldürme her zaman kendine ben sensizde başaşarırım ben sensizde güçlüyüm deyip bunu herkezede göstermelisin bunalıma girmemek için sürekli bunu tekrar et konunun başını okumadım ama bilmiyorum çalışıyormusun çalışmıyorsan hemen bir işe gir hem meşgale olur hemde paran olunca kendine güveninde olur adını bilmiyorum ama göster onlara kim oldunu kpekler gibi pişman olsun yaptıklarına sen bunu yapabilirsin

bence olmuyorsa yürütmeye çalışmanın bir anlamı yok çocuk içinde olsa sonra noluyor zamanla dahada acı şeyleri görüyorsun bunları görmemek için böle bir olayda affetmiycen sen bırakacan

özelliklee en son yazdıklarını ağzım açık hayretler içinde okudumm çocuklarınızın babası bile olsa zerre kadar saygıyı haketmiyor o adam..size umursamayın hayatınıza bakın diyemiycemm ihanetin böylesi kolay kolay sindirilemez amaa umarım zaman size herşeyi unutturur çok mutlu olrsunz yaralarnz kabuk bağlar ve inşallah artık kanamaz..her şerde bi hayır vardır diyorlarya çok doğru gerçktenndee en azından çocuklarınız artık arada kalmıyorlar kim haklı kim değil görmüşler onlara böyle bi yük yükleyen o adamıda allah nasıl biliyorsa öyle yapsınn daha ne denirki bilmiyrum..allah sizi ve çocuklarınızı kötlklerden korusun..

Allah yardımcınız olsun,her şeye rağmen yuvanızı kurtarmaya çalışmış elinizden geleni yapmışsınız.Geçen yıllarınıza üzülmeyin,zararın neresinden dönseniz kardır.Umarım her şey dilediğiniz gibi olur,bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun...<Bundan sonra umarım hep mutlu olursun...

yok artık yaa okurken ağzım açık kaldı.Nasıl bir adammış bu böyle.:47:sizide tebrik ederim ne kadar sabırlıymışsınız.Bundan sonra çocuklarınızla stressiz huzurlu mutlu bir hayat sürersiniz hayatınızdaki pisliği arındırmışsınız.

Merhaba Arkadaslar
Hepinize yorumlariniz icin tek tek tesekkür ederim..Evet belkide gec oldu karar ama demekki yasanacakmis..Artik onu insan olarak bile göremiyorum..Beddua yerine ALLAHA havale ettim..Ne tuhaf ama gercektende yaram cok izi kalacak ama kanamiyor artik..Su an calismiyorum insallah en kisa zamanda bunuda basaracagim..Gelecek icin güzellikler olur yasanir hepimiz icin.Cocuklarimda kendi yollarini cizecek insallah düzgün dogru var olanin degerini kiymetini unutmazlar..

Sevgilerimle

Şu an bunları okuduktan sonra tek dileğim umarım tüm bunları unutturacak bir insan karşınıza çıkar ve onunla mutlu olursunuz,evlilik hayatınız boyunca hiç mutlu olmamışsınız :((
çocuklarnız zaten hep yanınızda olacaktır zaten umarım bundan sonra güzel ve mutlu bir hayat yaşarsınız..

Güzel dileklerin icin cok tsk ederim..
Her nekadarda bu konuda umutsuzda olsam güven dogruluk dürüstlük adina sarsilmis biri olarak RABBIM insallah tekrardan aci yasatmaz...Yarinlar bizlere neler yasatacagini bilmiyoruz ama aci yasayanin sadece tek dilegi yaralarinin tekrar kanamamasi..
Hayirlilisi olur insallah..
Seninde herseyin gönlünce ve mutlu olman dileklerim ile

Sevgilerimle

19 sene...
Yazdıklarınız... bilmiyorum, o cümlelerin kuruluşu... Çok samimi söylüyorum, yanımda olsaydınız sanırım sarılacaktım size..
Tanıdık geldi.. Bir şeyle anımsattı..
İnanın yazabileceklerimin sınırı yok şu an ama, duygusal davranmak istemiyorum.. Öyle latif ve olgun bir hanımsınız ki..
Aslında bir şeyler yazmıştım.. Ancak mesajınızın başlığını okumama gafletinde bulunmuşum...
Cenab-ı Hakk'ın bizim bilmediğimiz gizemli yolları var, hayırlısı olsun sizin için...
"Elimden gelebilecek bir şey olursa... Herhangi bir şey... İstanbul'da iseniz eğer, bir kahve içmek bile olabilir.. Bana özelden yazmanız yeterli.. Huzurlu, mutlu ve adil bir gelecek dilerim sizin için"
Saygı ve sevgilerimle

Son düzenleme:
19 sene...
Yazdıklarınız... bilmiyorum, o cümlelerin kuruluşu... Çok samimi söylüyorum, yanımda olsaydınız sanırım sarılacaktım size..
Tanıdık geldi.. Bir şeyle anımsattı..
İnanın yazabileceklerimin sınırı yok şu an ama, duygusal davranmak istemiyorum.. Öyle latif ve olgun bir hanımsınız ki..
Aslında bir şeyler yazmıştım.. Ancak mesajınızın başlığını okumama gafletinde bulunmuşum...
Cenab-ı Hakk'ın bizim bilmediğimiz gizemli yolları var, hayırlısı olsun sizin için...
"Elimden gelebilecek bir şey olursa... Herhangi bir şey... İstanbul'da iseniz eğer, bir kahve içmek bile olabilir.. Bana özelden yazmanız yeterli.. Huzurlu, mutlu ve adil bir gelecek dilerim sizin için"
Saygı ve sevgilerimle

Cok tsk ederim aslinda sarildik sayilir yazdiklarinizla yanimdasiniz sanki...Evet insan paylastikca rahatliyormus destek ilede mutlu oluyor..Cok duygusal yazmak istemiyorum bende ama Kahve teklifinize gelince insallah bir gün gerceklestirebiliriz..Özel yazmak nasil oluyor inanin bilmiyorum ama siz yazarsaniz sevinirim..Güzellikler yasamak adina Mutluluk dilerim....

Sevgilerimle

söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.gerçekten çok üzüldüm onca yıllık emek,sabır vs...herşey bizler için.Allah dağına göre kar verirmiş.sizin bunları kaldırabileceğinize inandığı için sizi böylesi ağır bir imtihana tabi tutmuş ve siz başarıyla geçmişsiniz.eşinizle ilgili yorum yapmak kötü söz söylemek istemem.siz zaten en güzel yere havale etmişsiniz.çoğu kadının sineye çektiği belki de farkına bile varmadan bir ömrü geçirdiği bir olayı yaşamışsınız ve yüzleşmişsiniz her anıyla.herşeyin farkındasınız zaten.4 4 lük bir kadın,4 4 lük bir anne.bu yüzden size şöyle yapın böyle yapın bile diyemem.ayakları yere basan birisiniz.ne mutlu ki körelmemişsiniz.hala mücadele gücünüz var.Allah güç versin,sabır versin.asla vazgeçmeyin,umudunuzu yitirmeyin.çocuklarınız içinde yaşadıkları tramva çok ağır belki ama bir çocuğu babadan çok anne yetiştiriyor.herşeyleriyle,sorunlarıyla,ergenlikleriyle,bunalımlarıyla anne ilgileniyor.ve ne mutlu onlara ki anneleri dimdik ayakta.kale gibi onların arkasında.herşeyin üstesinden geleceğinize inanıyorum.malesef işte kadınlar çok farklı bir tarafta sizin gibi mükemmeller var.bir tarafta da ahlaktan,namustan nasibini almamış.kötü kadınlardan bile daha basit durumda olanlar var.herneyse zaten artık geçmişi düşünmenize gerek yok.sizi çok güzel bir gelecek bekliyor.burda yazdıklarınızı okuyan bizler sizin için dua ediyor olacağız.Allah yardımcınız olsun.sevgiler...

gün gibi ortada, kaybeden taraf kesinlikle eşiniz..,
Alllah yardımcınız olsun..
kurduğu ailesini kaybettiğini sonradan çok acı olarak anlayacaktır..
anlayacaktır da iş işten geçmiş olacaktır..
yazık işte..
demek ki it .. yemekten vazgeçmezmiş..

söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.gerçekten çok üzüldüm onca yıllık emek,sabır vs...herşey bizler için.Allah dağına göre kar verirmiş.sizin bunları kaldırabileceğinize inandığı için sizi böylesi ağır bir imtihana tabi tutmuş ve siz başarıyla geçmişsiniz.eşinizle ilgili yorum yapmak kötü söz söylemek istemem.siz zaten en güzel yere havale etmişsiniz.çoğu kadının sineye çektiği belki de farkına bile varmadan bir ömrü geçirdiği bir olayı yaşamışsınız ve yüzleşmişsiniz her anıyla.herşeyin farkındasınız zaten.4 4 lük bir kadın,4 4 lük bir anne.bu yüzden size şöyle yapın böyle yapın bile diyemem.ayakları yere basan birisiniz.ne mutlu ki körelmemişsiniz.hala mücadele gücünüz var.Allah güç versin,sabır versin.asla vazgeçmeyin,umudunuzu yitirmeyin.çocuklarınız içinde yaşadıkları tramva çok ağır belki ama bir çocuğu babadan çok anne yetiştiriyor.herşeyleriyle,sorunlarıyla,ergenlikleriyle,bunalımlarıyla anne ilgileniyor.ve ne mutlu onlara ki anneleri dimdik ayakta.kale gibi onların arkasında.herşeyin üstesinden geleceğinize inanıyorum.malesef işte kadınlar çok farklı bir tarafta sizin gibi mükemmeller var.bir tarafta da ahlaktan,namustan nasibini almamış.kötü kadınlardan bile daha basit durumda olanlar var.herneyse zaten artık geçmişi düşünmenize gerek yok.sizi çok güzel bir gelecek bekliyor.burda yazdıklarınızı okuyan bizler sizin için dua ediyor olacağız.Allah yardımcınız olsun.sevgiler...

ALLAH razi olsun hepinizden..Sözleriniz bana güc veriyor elbette dogru dedigim yapmak istedigim yanlis da olabilir tereddüt malum beynimzde kemiriyor ama sadece Evlatlariminda bildigi benim iyi kötü ugrslarimin fedakarligimin oldgunu..Buda bana mutluluk veriyor..Cocuklarim halen Babalarinin ugras göstermedigine inaniyor zamaninda ve su an kendilerine karsi..Evet ayrida olsak karsi karsiya geliyoruz nedense o anlar hersey bogazima cikiyor zor durduruyorum kendimi..Iste bu davranisimdan ve düsüncemden arinmam gerek..Gecmis artik bitmis artik sil gitsin demek inanin kolay olsada uygulamasi cok zor..Olucak insallah zamanla..Dün Kayinvalidem sagolsun kendisini cok severim zaten herzamanda öyle kalacak umudunu yitirmemiski ayrida olsaniz belki yine düzelirsiniz diyor..Nasil olur Anne bitmis birseyi bosanmaya giden bu konuyu artik kapat dedigimde ise iyi ayrilinda sende iyi bir Adam bulursun diyor.Sanki kötüsü gidince iyisimi gelecek..Kizmiyorum kendisine bu konuda ama bende acik acik NEDEN OLMASIN RABBIM yazmis ise ilerde belki bende mutlulugu yasayabilirim..Belkide tamamen konuyu kapatmak icin buralardan uzaklasmam baska bir sehire yerlesmem gerekirdi..Malum cocuklarin ortamini degistirmek bana göre degil zaten zorluklari bu güne kadar iyi kötü basardik degisim iyi olmazdi bence..Benim yasadiklarimi belkide daha kötüsünü kimbilir kac Bayan yasadi ve yasiyor..Aslinda Bayan olsun Erkek olsun haketmiyor..Zaman mi degisti insanlarmi anlamis degilim..Tekrar yorumunuz icin cok tsk ederim..Güzel bir Pazar günü dileklerim ile..

Sevgilerimle

gün gibi ortada, kaybeden taraf kesinlikle eşiniz..,
Alllah yardımcınız olsun..
kurduğu ailesini kaybettiğini sonradan çok acı olarak anlayacaktır..
anlayacaktır da iş işten geçmiş olacaktır..
yazık işte..
demek ki it .. yemekten vazgeçmezmiş..

ALLAH razi olsun...Ailesini kaybettigini deger ve kiymetini bilmiyorum o anlarmi..
Huylu huyundan vazgecmez derler su an duraklasada yine yapar sanirim ama artik bu beni ilgilendirmiyor..
RABBIM bizleri dogru yoldan sasirmasin insallah..Tüm güzellikler mutluluklar sizin olsun
Güzel bir pazar günü dileklerim ile...

Sevgilerimle

Back