• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlar yüzünden 19 Senelik Evliligim bitmek üzere..Bosanmayi düsünüyorum??

Arasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
22
0
86
- Yurtdışı
Merhaba Arkadaslar

Uzun okuyuslar sonrasi bende buraya üye olmaya sizler ile derdimi paylasmaya karar verdim..Umarimki basinizi agritmam zaman bulursaniz yorum yapmaniza sevinirim...

Kisaca anlatayim..19 senelik evliyim.12 sene evel esim beni altdatti..1ay ayriydik..Ccocuklarim icin affettim ama asla unutmadim unutmamda..Böylece gel zaman git zaman derken iyi kötü tartisarak gülerek buraya kadar geldik..Tabiki bu zaman icersinde ayrildik ayrilalim cok oldu..Neyse bundan 4 ay evel Telefon hesabinda bazi sms ler yazilmis..Kendsine sordugumda Arkadasi sözde Esimin cebinden Mesajlari arkadasina göndermis..Alla alla dedim ben aptalmiyim yaaa öyle sabah aksam beraber olmaniz lazim öyle saatlerde gönderilmiski sabah 3 gibi gece 12 gibi...Yeminler edildi vs inanmazsan inanma gibi..Cok üzüldüm cünkü ayni o eski yasadiklarim 12 sene evelki halim ..Kalbim kirilmisti tekrar..Ben kendisinden sade acik sözlü olmasini öyle birsey varsa söylemesini istedim beni rahatlamasini sayet yoksa..Ama nerdeee..Beni sucladi..Tabiki cocuklarda bunlari duydu..O gün bugün pek konusmuyoruz..Yine cocuklar icin caba gösterdim ama cok kirginim ben sucluymusum gibi bana söyleniyor üflüyor püflüyor..Bu ara son zamanlarda her hafta sonu cuma günleri yakin dostu veya kuzenini yani gidiyorum diye cumartesi sabah eve geliyor..Bende düsündüklerimi söyleyen biriyim..Evin yokmu neden hafta sonlari cikma geregini duydugunu sordugumda..Bende stress atmak icin cikiyorum diyo..
Benim süphem smsler Esime ait ve bir baskasi var hayatinda.Söyle cesaretli ol diyorum yalansiz olarak anlat varsa var ayriliriz diyorum yine beni sucluyor..Yok cocuklari alisik hayatlarindan koparirmisim vs..Ogluma öyle birseyin olmadigini benim evham yaptigimi söylemis..Tabiki oglumda arada kaldi..Anne yapma nolur diyor Babam ile konus yine yanlis düsünme iyi olun..Ah yavrum benim istemezmiyim ben ama süpheleri ortadan kaldirmak Esimin elinde..Ama ugras göstermiyor konuyu hic acmiyor..Herzamanki gibi .Inanmaz isen inanma güvenin yoksa zaten bu is yürümez diyor cikiyor isin icinden..Off ya valla basimi alip gidesim var..Daraldim iyice depresyona girdim adeta..Zaten konusmuyoruz 3 haftadir ayri yatiyoruz iki yabanci gibi..
Kirilan vazoyu tamir etmek mümkün ama asla eskisi gibi olmaz...

Neyapayim ayrilmak niyetindeyim Bosanmayi düsünüyorum..Cünkü böyle bir evin icinde yasamak tahammül edilecek gibi degil..

Sevgilerimle

sms attigi numrayi bi sorusturma imkanin var mi?
esin vukuatli evet ama bu iste de suclu gozukuyor ona da sozum yok ama ya cidden bu sefer sucu yoksa?
bu yuzden yuvani dagitma dicem ama malesef cok zor durumda kalmissin.
keske en basindan hic affetmeseydin kirilan guven bir daha asla yerine gelmez cunku.
esin cok piskin birisi belli ki.
yapacgin en mantikli sey o numarayi sorusturmak arkadasim.

ınanın çok üzüldüm ama keşke yıllar önce eşinizi affetmeseydiniz. Anlaşılan o ki eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş, Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun bu iş böyle yürümez demekle ne yazıkki eşiniz sizi gözden çıkarmış bile şu an ayrılmak en iyi çare gibi gözüküyor hergün üzülüp kahrolacağınıza bir gün üzülür ama alışırsınız zamanla Allah yardımcınız olsun.

Hem güvenin yoksa bu iş yürümez diyormuş hem de çocukların hayatı etkileneceğinden boşanma işine yanaşmıyormuş.
Tutarsız davranışlı bir adam.
Hayatında biri varsa açıkça söylemesinide önermişsiniz dana ne istiyor ?
Herşey onun keyfine göre yürüyemez.
Boşanmaya yanaşmıyorsa dağılan parçaları birleştirecek o zaman,sizin ona verdiğiniz şansı,yaptığınız fedakarlığın karşılığını verecek..
Haftasonlarını dışarda geçirmek stres atmak,telefondaki sms'leri açıklamayacak üstelik sizi suçlayacak..bu şekilde bir evliliği yürütemezsiniz.
Kadınsınız,annesiniz siz,değerinizi bilmedikten sonra bu tarz evliliği bitirmek en doğrusu bana göre.
Ki,sizinde istediğiniz buymuş zaten.
Eğer kararınız kesinse bu konuda taviz vermeyin sonuna kadar kararınızın arkasında durun.
Size ve çocuklarınıza bu huzursuz ortamı yaşatmaya hakkı yok eşinizin.

19 yıl dile kolay bir çırpıda atılmıyor işte, aldatılsan bile.yeri geliyor kocanı affeder gibi yapıyorsun yüregin kan aglarken, çünkü sana muhtaç çocuklar var.uzunn bir geçmiş var gerçekten zor çok zor bir durum ama at demek de kolay degil.gidersen ne olur, kalırsan ne, düşün bir kefeye koy,sonra karar ver.biraz sagduyulu ol.dinle kocanı bak. sakinleş bakalım ne var altında bekle o sölesin.ama kendinde çokta sogutma gelecegi varsa da kaçmasın.çocuklar için,sende de biraz sevgi kalmışsa....

bence de msj çektiği numarayı gizliden arar bakardım kimmiş ne imiş die.hatta açıkça sorardım bile.

evet bazen alıp karsına konusmak pek mümkün olmaz erkek milletiyle ama siz bu işin peşini bırakmayın o numarayı arayın kim oldugunu ögrenin mesajların içeriği nasıldı ?

Numarayı alıp aramayı, kontrol etmeyi düşünmediniz mi?
Eşinin verdiği cevaplar tatmin edici değil, evet..Ama iyice emin olmak gerekli..
Elinizde yüzde yüz doğru doneleriniz olması daha iyi

madem msjlar yakalanıyor. no da bellidir elbete alın. arayın. buluşup konuşun. yada sevcılıktan çıkartrın ayrıntı. yada artık sanırım kontörlü hatların bile aylık kimleri aradığı netten görülüyomuş sanırım(emin değilim) araştırın bir.

adam çocukları kullanıyor resmen ya, işte bi kere affedince böyle oluyor. hadi bu sefer masum diyelim, mesajları da görmezden gelelim, ama geceyi dışarda geçirmek nedir ki? eğlenilcekse de ailece ya da çocukları bikaç saatliğine birine bırakıp karı-koca eğlenilir.evden kaçıp kafa dağıtmaya gidiosa demek ki evliliğini şark hizmeti gibi filan görüyo adam. toptan istifa etsin madem.
gençliğin cehaleti, hır gür bitmiş, evliliğiniz oturmuş olmalı, yani sizin artık tam anlamıyla hayatı paylaşmanız gereken dönemler olmalıydı şu an. yani 19 yıl, dile kolay.
çok zor, Allah sabır versin, sizin ve çocuklarınızın da hakkınızda hayırlısı olsun...

Güvensizlik cok hain bir kurtdur....ortada birsey olmasa bile sürekli icini kemirir insanin....

Ablacim bence senin evliligin esinin seni ilk aldatmasinda bitmisti....o zaman zaten o kurt düstü icine.......adam sigara almaya cikiyorum bile dese....senin icinde acaba gercektende sigara almayami gidiyor diye süpheler uyanmiyormuydu?

Cocuklarin icin aff ettin bir sans daha verdin evliligine.....tabikide senin tercihindir...mutlaka kendine göre sebeblerin vardi....lakin gördügümüz gibi hicbirseye yaramamis yaptigin fedakarliklar......Esin muhtemelen seni yine aldatiyor ve inanki ayrildigin vakit cocuklarin babalarindan cok seni suclu görecektir.....:kahve:

Bosanmis bir Anne Babanin cocugu olarak bende ilk etapta rahmetli Annemi suclardim......cok sonra kafama dank etti bazi seyler.....ama o zamana kadarda rahmetli Annemi cok kez kirmisimdir bu yüzden......Cahilik genclik iste.....

Esin bence kesinlikle karsina gecipde evet ben böyle böyle yaptim diyecek kadar yürekli bir insan degil.....o yüzden sen her zaman icindeki bu süphelerle kalacaksin.....nereye kadar bunu kaldirabilirsin bilemem ama bir karar vermen gerekiyor...:delphin:

Ya her ya mero.........Allah yardimcin olsun

en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
bende dün eşimden boşanma kararı aldım.
hayallerimi bir tarafa koydum, sonra dedimki o bu hayalleri bana ne kadar verdi...
sonuç şaşırtıcıydı...
verilen sözler, edilen yeminler...
herşey koca bir sıfır...
sadece tahammül etmeye dönüşmüş bir ilişki...
evlilik bu değil...
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun...
attığınız adımda yüreğiniz doğru bu diyorsa, doğru odur...
bir sürü itirazlar gelicektir, işte çocuklar, toplum, vs...
ama herşeyden evvel yaşadığınız hayat sizin...

adam hem suçlu hem güçlü siz bi şans vermişsiniz ama malesef onu kullanamamış:1no2: şimdi çocuğunuz ilk etapta suç bulabilir ve üzülür ama sonrasında oda alışacaktır merak etmeyin.:teselli:çünkü böyle hayat gitmez sizin evlilik malesef bitmiş aynı evde iki yabancı olmuşsunuz.

esin soyledıklerıne ıtıraz ederek isin icinden cıkmaya calısıyo..
vicdanını rahatlatmayamı calısıyo anlamadım ama bır supheyle ıcın ıcını yıyecek boyle olmasındansa sen sag ben selamet yolunuza bakmanız lazım...
bellıkı cocuklarınız kucukte degıl karsınıza alıp konustugunuzda sızı anlamaları gerek..
mutsuz bır evlılık surdurmenızdense ayrılmanızın daha dogru olduguna kanaat getıreceklerı kanısındayım ben...
tekrar baslarsanız daha cok yıpranacaksınız olgun bı bayansınız bellı bı yerden sonra kendınızı dusunun

yinemi ayni yalanlar ben yapmadim arkadasim yapti, benim mesajim degil arkadasimin....:ecrin_bebek:
dedigin gibi arkadasi gece 3 te hayalet olarak sizin eve gelip kocanin tel. den mesaj yolladi sende duymadin...:sinifsinif:basta af etmekle hatayi yaptin madem ilkinde af ettin simdide afedeceksin yada gideceksin böyle konuyu sakiz gibi uzatmanin anlami yok... bak oglunda arada kalmis kime inanacagini bilmiyor yazik onada psikolojisini bozacaksiniz cocugun.. benneyaptımki cocugun icin af ettin diyosun ama simdi sen cocuguna iyilikmi yapmis oluyosun bu durumda
hafta sonlari gelmemeler filan, yok stress atacakmista pehgamyoncuiremsu:dilcikar:

cok kotu oldum:(..ılk defa bı konu bukadar doldur benı gercekdende..
evlılık emek demek fedakarlık demek cok dolmussunuz ama nerdeyse esınızle bı omur bıtırmıssınız..
neden sımdı boşanmayı dusunceksınız kı yapmayın ne olur gercekdende yazık etmeyın belkıde esınıze ınanmanız gerekır..belkıde gerceklerı soylemısdır sıze..ıyı dusunun yazık etmeyın cok sevdıcem bırının bı sozu vardır hangı erkegın karsısına adrıana lıma yı koysalar hayır demez ama 2. gun eşim der..
sız bı omur vermıssınız yuvanıza neden bı mesaj yuzunden esınızı bırakıcaksınız kı..yapmayın lütfen cocuklarınızı dusunun bı sekılde hzuursuzluk onları cok etkılıyodur emın olun..aynı evde bu kadar sure konusmamak kus kalmak cok zor:(..ama erııtn buzları adım atınız bı şans daha verın..esınıze guvenın..

keşke aldattığı zaman ilk şansı vermeyecektin 19 yılda kolay değil ki ne desem boş şimdi iyi düşün uzmandan yardım al canım

Arada cocuklarin olmasi kötü bir durum aslinda. Tek basiniza olsaniz ayrilin bitsin gitsin diyecektim ama bu sekilde biraz zor görünüyor.

Herseyi, kirginliginizi, kizginliginizi bir yana birakip esinizle ciddi bir konusma yapmaniz gerekiyor. En azindan bunu deneyin. 19 yillik bir evlilik ve cocuklar..

Sizinde duygularinizi bir yana atmak dogru olmaz elbette. Kalbiniz kirilmis telafiside olmaz kolay kolay!

ya çok üzüldüm ben size..
çok aklı başında,hanımefendi biri olduğunuz besbelli yazılarınızdan..
hiç haketmemişsiniz..
ayrılın ve ya ayrılmayın diyemem ama çok bariz aldatmış.

Merhaba Arkadaslar

Hepinize tek tek tsk ederim...Derdimi dinleyip yorum yazdiginiz icin..Inanin bu bile bana güc verdi..
Kisaca bazi sorulari cevaplamak isitiyorum..
Mesajlarin icerigini okumam mümkün olmadi..Eve gelen cep hesabi misali baktimki mesajlar yazilmis ücreti extra aliniyor..Bu ne derken arkadasim yazmisti dedi..Mesaj sayisi ise ilk basta 3-5 idi..ikinci defa yine ayni 5-6 Mesaj ..Neden dedim benim dediklerimi kayda almiyorsun..Arkadasin kendi cebi ile yazsin arkadasina dedim istemiyorum.Kendimce ne tuhaf insan cebini unutur arkadasindan rica eder 1-2 mesaj olabilir dedim ama.... son Cep hesabi geldiginde Bardagi tasiran 30 Mesaj sayisi idi..Olmaz dedim Esime ben istemiyorum dedigim halde arkadasi sanki cebi ver demis habire mesaj göndermis..derken..Sinir oldum Cep Hesabini kapattirdim..Cilgina döndü nasil yaparsin arkadasima mahcup ettin beni vs ..Sinirli tavri beni güldürdü ne yalan söyliimmmkaydirigubbakcemile3Icimden Oh olsun dedigimi hatirliyorum..
Hep böyle yalanlar ile yok söyleydi böyleydi gecistirdi durdu...Malesef beni anliyamadi anlamak istemedi..Bu kadin neden böyle davraniyor yoksa birsey rahatlatayim durumu izah edeyim de dimiii..Yook hicbiri yok...Yanimda ara dedim bakalim karsidaki seninle mademki arkadasin arkadasi seninle normal hal hatir misali konusmasi gerekir dedigimde küplere bindi..Beni resmen paranoya hastasi ilan etti..Kendimce senaryo yazyiormusum..Aksini ispat etmek onun elindeydi gerek görmedi nedense..
.Malum bu kavga üzerine kendine köntürlü hazir kart aldi..Tabiki simdi kime actigini kime mesaj yazdigini bilmiyorum..Cünkü esim bastan basa bu olaylarda Cebini yanindan hatta cebinden ayirmazdi..Öyle Masa üstü acik kalsin falan imkansizdi...Numarayi aramadinmi diye sormussunuz..Aradim tabiki ama aradigimda karsi taraf acmiyor...Tartismamiz böylece aylar evvel baslayip gel gitler ile sürdü..3 hafta evvel nasil olduysa Cebini evde unuttu..Farkina varinca acil evi oglumu aradi aman git cebimi kapat demis..Ben daha hizli davrandim baktim numaralara..Ama o numara kayitli degildi..Son arananlara bakayim dedim veeeeee bizim Bey o numaraya caldirmis karsi taraf Esimi aramis..Kisada olsa bir konusma olmus..Esim hizir gibi yari yoldan dönerek cebini almaya geldi....
O an yeter dedim yalanlarindan biktim ve kendimi geri cektim..Düsünmeye kendimi dinlemeye karar verdim..Inanin cok yiprandim ama 19 yili bir cirpida atip cocuklarimi düsünerek biraz zaman firsati vermek istedim hem kendime hem esime...Orta yolu bulabilirmiyiz bilemiyorum simdilik öyle görünmüyor..Ama ilk adimi ben degil onun atmasi gerekir ,ben herzaman tedbirimi almis olacagim bu kesin ne olursa olsun..Zaman her derde deva derler insallah banada deva olur...

Sevgilerimle

Son düzenleme:
Back