yalancının mumu yatsıya kadar..

cok güldüm yorumunuza gercekten oyle damat sandığı damat değil dünür sandığı dünür değil :))) umarım anlarlar. sizde cok cok mutlu olursunuz ömür boyu inşallah . Pat diye soylemekle cok iyi yapmssın ama

Sok etkisi yarattim ben
Soyledigimin ustunden 3 yil gecti valla zaman herseyin ilaci diyorlar ya Allahin izniyle olacak insAllah..
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..
Baskasinin ettigi dua kabul olurmus..
İyi dileklere dualara ihtiyacimiz var
Allahim tum sevenleri kavustursun annelerin kalplerinide yumsatsin insAllah

otel sahibi çocuğun arkadaşı deseniz, gerçi bu seferde başka yalan oluyor :)

Ben ingilizceyi cok bilmediğimden yanlş anlamısım bu o değilmiş demeyi bile düşğndğm

eninde sonunda ortaya çıkıcak söyleyin bence, aileler tanışmadan söyleyin ozaman bir kafa karışıklığı oluşmasın, ama çözüme kavuşturursanız söyleyin burdan gerçekten merak ettim, inşaallah güzel bir şekilde çözersiniz ve bu durum tatlı bir anı olarak kalır :)

Merak etmeyinnn cok sağolun güzel düşünceleriniz için :)

Ayy ay ay yabancı damat sevdasına bizim kızın yaptıklarına bak hele
Aferin damaaaaat

Konuya gelince tatlım annene doğruyu söyle. İnanacağını düşünüyorsan şey de; ben sana oteldeki çocuk dediğimi bile unutmuşum bu zaten arkadaşımdı görüşürdük sonra öyle devam etti . Ben de demek ki sana başka arkadaş diye bahsetmemişim de

mantıklı aslında bu :) resmen oyle valla neler yaptım onun için allahıma sükürler olsun dualarımda ki adam geldi yine olsa yine yaparım. Ama dualarımda türk olsun demeyi unutmuşum resmen :/

Yalanı yalanla düzeltmeye çalışma bence uygun bi zamanda uygun bi dille anlatırsan çook da büyük sıkıntı çıkmaz diye düşündüm. Hayırlısı olsun hakkınızda

Sevgilinizi tanısın aileniz sevsin sonrasında siz de gerçeği söylersiniz. Birşey olmaz. Artık zaten ciddi bir yola girmişsiniz. Eski beyaz yalanlar unutulur.

Otel sahibinin oğlu zengin imajı veriyor
sevgilinizin de durumu iyiyse
çok hayal kırıklığı olmaz

İyi de olan olmuş bugünlere gelmişsiniz. Önemli olan arkadaşınızın iyi bir insan olması değil mi? Söyle annene. Yani sırf yalan söylediğin için yok olmaz diyecek halleri yok sanırım.

Astelya Allah yardımcın olsun canım :) söyle annene bence. Çok mutlu olursunuz inşallah :)

Annene söyle, başta kızar köpürür belki ama gerekçelerini açıklarsan muhtemelen anlayacaktır.Bu arada size mutluluklar dilerim.

Ya hahhahahha o zaman sorun ne kafana gore çevirir çevirir soylersin -evet oteli devrettik yurt dışına taşındık tamamen diyorlar anne.

sen gelme tarihlerini falan kesinleştir. şu gün geliyolar tanışcaksnız falan. o güne bikaç gün kala açık açık anlat herşeyi. sonra de ki o zaman anlatamadım ciddi değildir diyip kızarsınız diye. şimdi anlatıyorum çünkü zaten şuşu gün geliyolar yani. de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…