Bundan tam 1 yıl önceydi ofiste çalışırken telefona indirip bir daha da hiç açmadığım bir uygulamadan mesaj geldi normalde bakmadan silerim facebook, twitter, instagram tanımadıklarımı eklemeyi bir kenara bırakın tanışıp samimi olmadıklarımı bile eklemem kabul etmem.
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum mesajı açtım okudum, baktım mesaj ingilizce hadi dedim yazayım cevap, yazışmaktan ne çıkar ingilizcemi geliştiririm. Hiç unutmuyorum saat 4dü. Mesaja cevap verdim üniversite için buraya gelmiş 5 -6 satır ya yazıştık ya yazışmadık 5 di buluştuk, her şey çok güzeldi o kadar iyi vakit geçirdik ki yarım yamalak ingilizcemle gece 12 ye kadar hiç susmadık konuştuk. Aramızda bir şey vardı ama adı konmamıştı bu böyle 3 ay devam etti her gün buluştuk. Birlikte tatillere gittik, birbirimizi görmeden geçirdiğimiz 1 günümüz bile olmadı. Sanki masalın içinde ki prenses bendim. Zamanla ne kadar büyük bir aşkla birbirimize bağlandığımızı tutulduğumuzu gördük. Evlenme kararı aldık. Bu yaza ailesi Türkiye ‘ ye gelecek ve artık masalı mutlu sona erdireceğiz nasipse.
Bu kadar güzel şeyin içinde tek bir derdim var. Ailem bana sonsuz güvenir her şeye izin verir. Çünkü bugüne kadar ben izin alamayacağımı bilsem bile yalana başvurmadım.
Ama bu sefer öyle bir yalan söyledim ki. Zaten yabancı olduğu için annem her gün ben dışarı çıkarken beni yüreği ağzında bekleyecekti biliyordum bide bunun üzerine internetten diyemezdim.
Ben 2 sene önce yurt dışında bir otelde staj yaptım o otelin sahibinin bir oğlu vardı anneme bahsetmiştim arkadaştık. Bende dedim ki bu çocuk o otelin sahibinin oğlu işte Türkiye ‘ ye gelmiş aradı. İnandı güvendiği için. Hatta ara ara Fransa da ki otel ne olmuş diye soruyor bilmiyorum diyorum.
Tatillere falan ona güvenerek izin verdiler ailesi tanınmış iyi bir aile diye ben şimdi nasıl diyeceğim o çocuk o değil aslında,yalan söyledim diye? Bu işin evliliğe gideceği ilk 3 ay benim aklımın ucundan bile geçmedi, eğleniriz 3- 5 gün diyordum. Aileler tanışmadan önce itiraf etmem lazım nasıl söyleyeceğim ben? Sizce çok büyük bir sorun yaşanacak mı?