Tatlı Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü- Kenton Sponsorluğunda

caffein çok hainsin he,hiçte söylemiyorsun yarışmaya katılıcam diye,ama çok güzel görünüyor canım,ellerine kollarına sağlıkbende tavuk göğsünün yalancısını seviyorum bu arada,dürüstünü sevmiyorum
yarışmada başarılar,arbim ve cimcime duymasın ben seni tutuyorum

Yamukum aynen cafeini tutuyom bende

Sütlü tatli denince ilk aklima gelennn ellerine saglik caffeinin yarismada basarilarrr

Teşekkür ederim yamukum çok teşekkürlerAma ben arbimi tutuyorum ya benim amaç birinci olmak değildi biliyorsunuz

Oooooo şefimm buralardaymışşş ... Sen nasıl bir şefsinn kızzzz. arada bulasınnn...kız niye topikleri basmıyonn,, niye çay ,kahve ,neyin istemiyonn, niye titretmiyon buralarıı..Yahuu hizmet etçemm sanaaa yoksunn...dur bari yakalamışkenn ....

Buyur Şefimm dondurmaaa..

ayy canım benim çoook teşekkürler,dondurmayada bayılırımsorma kuzum ya genelde yalnız olmuyorum,yalnız olmayıncada girip birşeyler yazmayı sevmiyorum,yanımda birisi birşey derken kafam karışıyor.yalnızken de bizim topiğe girip kızlarla iki laflayıp çıkıyorum zaten.
hem ben utangaç bir kadınım,isteyemem öyle çay kahve falan,ikram eden olursa anca teşekkür edip boynumu büküp gidiyorumdaha yeniyim bu yemek topiklerinde ya ondan,sonradan bir açılıcam pir açılıcam,sonra kovalarsınız artık beni.

Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…