- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.888
- 598
Yedim valla canımOoo kukriş döktürmüşsün orjinalini yapmak zor oldugu için hıc denememiştim bile ben ellerine sağlıkk ne yemişsindir şimdi sen onu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim valla canımOoo kukriş döktürmüşsün orjinalini yapmak zor oldugu için hıc denememiştim bile ben ellerine sağlıkk ne yemişsindir şimdi sen onu![]()
Afiyet olsun ama kalori olmasın inşallahYedim valla canım.çok teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun ama kalori olmasın inşallah![]()
Teşekkür ederim canımOrijinal tavuk göğsü ilk defa görüyorum hiç yemedimne kadar ayıp etmişim. Yoğunluğunu çok beğendim, eline sağlık canım başarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim canım ne demekEline sağlık vee bilgilendirme için teşekkürler![]()
![]()
Nevresimin poşeti tencerenin kapağı dedin yarışmaya soktunuz beni insan tebrik ederdi beni deEllerine sağlık ahretligimÇok güzel olmuş
Yarışmada bol şanslar
![]()
Görmedim ki,hastane işlerinden vallahi,hemen bakayımNevresimin poşeti tencerenin kapağı dedin yarışmaya soktunuz beni insan tebrik ederdi beni de![]()
Görmedim ki,hastane işlerinden vallahi,hemen bakayımJES
Teşekkür ederim canım benimHemide orjinaaaaalellerine sağlık ciceeeem
![]()
Teşekkür ederim canım benimEllerine emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canm başarılar![]()
Çok teşekkür ederim canımVay vay vay kukrim hanımlarda gelmişçok güzel olmuş çok ellerine sağlık
![]()
Teşekkür ederim güzelliğimVay vay vayy benim kukrisim nelerde yaparmis boyleeee
Ba yıl diiim
![]()