- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Yedim valla canım .çok teşekkür ederimOoo kukriş döktürmüşsün orjinalini yapmak zor oldugu için hıc denememiştim bile ben ellerine sağlıkk ne yemişsindir şimdi sen onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedim valla canım .çok teşekkür ederimOoo kukriş döktürmüşsün orjinalini yapmak zor oldugu için hıc denememiştim bile ben ellerine sağlıkk ne yemişsindir şimdi sen onu
Afiyet olsun ama kalori olmasın inşallahYedim valla canım .çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım , insallahAfiyet olsun ama kalori olmasın inşallah
Teşekkür ederim canım,çoğu pastaneler de bile yalancısı satılıyor,yiyememiş olman normal..Orijinal tavuk göğsü ilk defa görüyorum hiç yemedim ne kadar ayıp etmişim. Yoğunluğunu çok beğendim, eline sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım ne demekEline sağlık vee bilgilendirme için teşekkürler
Nevresimin poşeti tencerenin kapağı dedin yarışmaya soktunuz beni insan tebrik ederdi beni deEllerine sağlık ahretligim Çok güzel olmuş Yarışmada bol şanslar
Görmedim ki,hastane işlerinden vallahi,hemen bakayım JESNevresimin poşeti tencerenin kapağı dedin yarışmaya soktunuz beni insan tebrik ederdi beni de
Görmedim ki,hastane işlerinden vallahi,hemen bakayım JES
Teşekkür ederim canım benimHemide orjinaaaaal ellerine sağlık ciceeeem
Teşekkür ederim canım benimEllerine emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canm başarılar
Çok teşekkür ederim canımVay vay vay kukrim hanımlarda gelmiş çok güzel olmuş çok ellerine sağlık
Teşekkür ederim güzelliğimVay vay vayy benim kukrisim nelerde yaparmis boyleeee
Ba yıl diiim