- 23 Ağustos 2012
- 50.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.894
- 898
Puanini ister soyler, ister soylemez , ister utanip yalan soyler kendi bilecegi is, cunku KENDI puani. Sizin, kendinize ait olmayan ozel bir bilgiye burnunuzu sokmus olmaniz , onun utanip uydurdugu yalandan coooooook daha buyuk bir problem, cunku cok cirkin bir davranis. Baskasinin puanina bakmaya, ozeline dambur dumbur girmeye hic hakkiniz yok, ne derseniz diyin kendinizi hakli cikaramazsiniz. Sizin yaptiginiz cirkinlik kusur degil ama bu kizin yaptigi kusur icin mi konu actiniz?!!? Bu hikayedeki "magdur" arkadasiniz, yediginiz naneyi bilse, surayi okusa , yazdiginiz yorumlari okusa kimbilir ne kadar uzulurdu. Baska birinin aldigi puani tartismaya ne hakkiniz var kardes? Tekrar soyluyorum, sizin kirilmaya hakkiniz yok, kriilmaya hakki olan o.
Ben diger arkadaslarin soyledikleri yere de takildim. Madem yalan soylemesinden rahatsizsiniz, sadece yaan soyledi uzuldum diyin. Kendi puaninizi, calisip etmediginizi vb "onemsiz" ayrintilari soylemenize gerek yoktu bence. Su yazilanlari okuyunca kizi cok da haksiz bulmadim acikcasi.
Ben diger arkadaslarin soyledikleri yere de takildim. Madem yalan soylemesinden rahatsizsiniz, sadece yaan soyledi uzuldum diyin. Kendi puaninizi, calisip etmediginizi vb "onemsiz" ayrintilari soylemenize gerek yoktu bence. Su yazilanlari okuyunca kizi cok da haksiz bulmadim acikcasi.
Son düzenleme: