Yalan Söyleyen Arkadaş Çok Kırıldım

Ilk ben sormadimm annesi açtı sonra beni aradi ilk o sordu

Yok ona kızmıyorum durumunu da anlıyorum ama kırıldım işte. Ben yabancı değildim hüznünü benimle paylaşmıycaksa kiminle paylaşıcaktı
Ohoo sen bu devirde 4 yılda sadece bir kere yalan söyleyen (ki bence gayet masum, zararsız bir yalan) bir arkadaş buldunda bunuyon valla...

Hiç öyle trip atıp, kapris yapıp kızı üzme o yeterince üzülmüştür zaten, puanı öğrendiğinide söyleme.

Her insan gibi o da beyaz yalan söyler. Bu seferkine kırıldım çünkü onun için gerçekten önemli bi konuydu.

karnelerini hiç göremediğimiz, ama annesi takdir aldı diye dolanan saçma salak komşumuz geldi aklıma. kız abimle aynı sınıftaydı.. sanki blmıoduk hiç bşey almadgnı

Her insan gibi o da beyaz yalan söyler. Bu seferkine kırıldım çünkü onun için gerçekten önemli bi konuydu.
Ama anlayış göstermen lazım çok istiyormuş ve olmamış. Önce bi kendisi alışsın sonra belki söyler. Söylemesede dünyanın sonu değil.

senin arkadaşına kırılmandan ziyade arkadaşının sana kırılması lazım. ondan habersiz sınav puanına bakman çok ayıp ayrıca baktığını söylememiş bilmiyor numarası yapmışsın. ben kardeşimin bile ondan habersiz sınav sonucuna falan bakmam. senin de bakmaya hakkın yok.

onun yalanından önce aynayı kendine çevir. o en azından üzüntüsünden yalan söylemiştir, sen neden ondan habersiz sınav sonucuna bakıp ondan sakladın? meraktan mı? merak mı daha ağır duygu üzüntü mü sen karar ver.

Siz bu kpssye çalıştığı halde kazanamayan insanların psikolojisini bilmiyorsunuz bilmediğiniz için de öyle yalan söyledi triplerine girmeyin.
Bunda öyle hayati bir durum yok, utanmıstır söyleyememiştir puanını olabilir. Demek ki onun için çok önemli bu sınav anlayış gösterin. Bu durumları anlamadığınız için olayı büyütmüşsünüz.

Calismadan 85 aldin, ama o butun yil calisarak 67 aldi, vay anasini...
Bir de aradin kosa kosa, sonra gittin bir de puanina baktin haberi olmadan...
Onun yaptigi komplekse takilma, sen once kendini tatmin etme duygundan arin...
Birincisi onun kaç aldigina bakmadan aradım. Annesi çıktı. O bana döndügünde bakmistim. Olay sıralamasını düzgün okuyup elestiri yaparsiniz sevinirim

Merak eğer iyi niyetli bi meraksa sorun nedir? Ben iyi aldim acaba ondan iyi mi aldim sinsiliğiyle bakmadim sonucuna gördüğümde de gözlerim doldu zaten. Bakmam ayıp olsaydi şifresini vermezdi sanirim

Merak eğer iyi niyetli bi meraksa sorun nedir? Ben iyi aldim acaba ondan iyi mi aldim sinsiliğiyle bakmadim sonucuna gördüğümde de gözlerim doldu zaten. Bakmam ayıp olsaydi şifresini vermezdi sanirim

merak iyi niyetli mi onu sen bilirsin, ben bilemem. her ne şekilde olursa olsun biri benden habersiz benim sınav sonucuma baksa ben çok sinirlenirdim. bana göre ayıp bir davranış. arkadaş tc nosunu şifresini verdi diye böyle bir hak verdiğini sanmıyorum. eğer arkadaşın sorun etmeyecekse söyle o zaman baktığını görelim sana o hakkı vermiş mi vermemiş mi?

Birincisi onun kaç aldigina bakmadan aradım. Annesi çıktı. O bana döndügünde bakmistim. Olay sıralamasını düzgün okuyup elestiri yaparsiniz sevinirim
Siralamanin onemli oldugunu mu saniyorsun?, Burdan mi aklayacaksin kendini?
Haberi olmadan nasil bakarsin puanina?
Ego tatmini yapacagini biliyormus kizcagiz, ya da calismadan 85 aldim yeeaaa diyecegini...
Malum iyi tanimistir ama puana bakacaginizi o bile dusunememis...

Kendisiyle alakalı özel bir bilgi. Dilediğini söylemekte serbest. Ama siz de kirilmakta haklısınız. Sizin karşınızda ezik hissetmemek için bu şekilde konuştu sanırım. Aynısı benim de başıma geldi çünkü, hem de 2 ayrı arkadaşımdan. Bence Siz kendi aldığınız puanın tadını çıkarmaya bakın ve atanın. Çok içinize dert olduysa ve karşılıklı sifreleriniz ve izinleriniz varsa, söylersiniz baktığınızı. Her iki türlü de olsa eski samimiyet yakalanmaz, ben olsam söylerdim herhalde.

Siz.beni tanimadan ego tatmini yapacagimi da nereden çıkardınız sanal ortamdan mi? Öyle biri olsam 4 yillik arkadaslik etmezdi ygs baraji gecememisti benim iyi olmasina ragmen oturdum onunla bende agladim. Kendimi.övmek icin soylemiyorum. Sandiginiz gbi biri degilim

Teşekkür ederim beni bi siz anladiniz sanirim

Ben burda yazdiginiz konuya ve icerigine bakarim...
Ve konunuz boyunca buram buram ego tatmini sezdim...
Ustelik puanina izinsiz bakmaniz da ayrica korkunc, uzgunum...

Ondan mı diğer konuda 73le atanma şansım var mı diyen üyeye ben 85le korkuyorum sen atanacagını mı düşünüyorsun şaka gibi' yazdın?
Ne kadar ayıp ya hu. Hiç mi karşıdakini kıracagını düşünmez bir insan? Hem de böyle önemli bir konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…