- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Aileler evlatlarının kötülüğünü istemez. Bir erkek arkadaş için onlara yalan söylemeyi doğru bulmuyorum.
Her gün görüşmezsinde 2 günde bir görüşürsün. Staj konusunda özellikle çok riskli...
Yarın bir gün ailene söylediğin yalanlar için pişman olabilirsin.
Bence yalan karıştırma derim.
Ay canım sende çok şey istiyorsun heeBuldun da bunuyorsun
Olduğu kadar yap bence bak sonra yakalanırsan kötü olur
Aileme ne tarz bir yalan söyleyebilirim diye bizden fikirmi istiyorsun? Ailen görüşmeni istemiyorsa geçerli sebepleri vardır.Eğer yoksada hergün görüşmek zorundamısınız sevgilinizle,ailenize yalan söyleyecek kadar mı döndü gözünüz?
Aileler evlatlarının kötülüğünü istemez. Bir erkek arkadaş için onlara yalan söylemeyi doğru bulmuyorum.
Her gün görüşmezsinde 2 günde bir görüşürsün. Staj konusunda özellikle çok riskli...
Yarın bir gün ailene söylediğin yalanlar için pişman olabilirsin.
Bence yalan karıştırma derim.
Aileme ne tarz bir yalan söyleyebilirim diye bizden fikirmi istiyorsun? Ailen görüşmeni istemiyorsa geçerli sebepleri vardır.Eğer yoksada hergün görüşmek zorundamısınız sevgilinizle,ailenize yalan söyleyecek kadar mı döndü gözünüz?
Kimseyi zorlamadım fikir ver diye isteyen verir. Fikir vereceksen beklerim fikrini. Başka bişey istemiyorum.
ne yazık kı ebeveynlerın bu sıkı tutuculugu evlatlarını yanlıs yollara yalana ıtıyor .
baksana su duruma ,kac tane yalan dusunmussun ,ne kadar kotu bır durum
belkı de yanlıs bır ılıskın var ama ,bunun dogru mu yanlıs mı oldugunu bıle anlayamıyacaksın
babanın bu asırı tutuculugu yuzunden .ailenın bu fazla baskısı yarar degıl zarardan baska
bırsey getırmez malesef .umarım karsında kı kısı yanı sevgılın dogru ınsandır .
ne tur bahane uydurman gerektıgını de bılemedım canım kusura bakma
aılenı en ıyı sen tanırsın .bunun cozumu de sen de tatlım
Ben yalan söylemek zorunda bırakıldığım için yalan söylicem. Fikiri olan varsa söylesin. yok yalan sölemek için fikir mi istiyon dicekseniz yorum yapmayın. Sadece fikir vermek isteyen yazar istemeyen yazmaz bukadar.
Ben yalan söylemek zorunda bırakıldığım için yalan söylicem. Fikiri olan varsa söylesin. yok yalan sölemek için fikir mi istiyon dicekseniz yorum yapmayın. Sadece fikir vermek isteyen yazar istemeyen yazmaz bukadar.
Sadece istediğin gibi yorum yazılsın istiyorsun.O kadar gözün dönmüşki,senin fikir diye tabir ettiğin şey "yalan"dan başka birşey değil!
Benimde fikrim bu kadar yalan söyleyeceğine,az görüş sevgilinle,kıyametmi kopacak? Değiyormu yani .Erkek arkadaşın nasıl karakter bilemiyoruz ama umarım senin bu gözünün dönmelerini kendi lehine kullanmaz.Yaptığının yanlış olduğunu buraya yazan sadece ben değilim,tamam ailen tutucu olabilir,baskıcı olabilir,seni yalan söylemey itmiş olabilirler.Peki hayatını riske atacak kadar yalan söyelemeyede değermi?Ya öğrenirlerse bu yalanlarını,birdaha sana hiç güvenmeyecekler.Ne kötü bi durum.Mantıklı düşünemiyosun farkındamısın.
Neyse,dedim ya dilerim buraya "ailem öğrendi,mahvoldum,birdaha bana hiç güvenmeyecekler,sevgilimle artık hiç görüşemiyorum..vs"konu açmazssın.Senin iyiliğini içeren konuşmalar bunlar.
En azından saygı çerçevesi içinde işinize gelen yoruma cevap yazabilirdiniz.
Yorumsuz bir yorum, yazık..
e bir de dövseydin bari! böylesini de ilk defa görüyorum :) yalan için fikir istiyor,arkadaşlar güzelce yapma-etme diyor verilen cevaplara bak.baban hatalı davranıyor olabilir,20 yaşındaki genç bir insan bu derece sıkılmaz.sıkılırsa da işte böyle sanal alemlerde yalan bulmak için fikir arayışına girer.aileler keşke buraları okuyabilseler.
e bir de dövseydin bari! böylesini de ilk defa görüyorum :) yalan için fikir istiyor,arkadaşlar güzelce yapma-etme diyor verilen cevaplara bak.baban hatalı davranıyor olabilir,20 yaşındaki genç bir insan bu derece sıkılmaz.sıkılırsa da işte böyle sanal alemlerde yalan bulmak için fikir arayışına girer.aileler keşke buraları okuyabilseler.
Yalan sunacak olan varsa yazsın,yoksa yazmasın.Konu sahibi vahim durumda.Allah ıslah etsin.Umarım en az hasarla demlenirsin...
Birisi bişey soruyor herkes yapma etme çabalarına giriyor. Siz çok iyi niyetlisiniz evet ama arkadaşımızın sorduğu şey belli. Ve biz yapma desek de yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?