Yalan söyleyeceğim




Evet aileler evlatlarının kötülüğünü istemez. Ama sevgilim benim için sadece bi erkek arkadaştan ibaret değil. ve ben onla buluştuğumda kötü bişey olmucak. Ayrıca sadece erkek arkadaş konusu değil ben bi arkadaşımla da buluşucakken izin vermiyor babam. O yüzden heryere giderken babama ylaan söylemek zorundayım yoksa hiç bi yere cıkamam. Ama annem her gıttgım yeri bilir.
 
Ay canım sende çok şey istiyorsun hee Buldun da bunuyorsun

Olduğu kadar yap bence bak sonra yakalanırsan kötü olur

Beni kimse anlamıyor ben cok özledım ondan hergun görusmek istıyorum. Zaten 2 haftadan sonra tatile gitcez gelince işe gircez ve ozaman Allah'ın her gunu bulusamıcaz gunlerımız bellı olcak. Ama o 2 hafta doya doya görmek ıstıyorm.
 
Aileme ne tarz bir yalan söyleyebilirim diye bizden fikirmi istiyorsun? Ailen görüşmeni istemiyorsa geçerli sebepleri vardır.Eğer yoksada hergün görüşmek zorundamısınız sevgilinizle,ailenize yalan söyleyecek kadar mı döndü gözünüz?
 

Kimseyi zorlamadım fikir ver diye isteyen verir. Fikir vereceksen beklerim fikrini. Başka bişey istemiyorum. Ayrıca düzgün okumadın sanırım. Özellikle erkek arkdasım degıl hiçbiyere gidemiyorum. Fikir vermiceksen yargılama da rica ediyorum .
 
Son düzenleme:
ne yazık kı ebeveynlerın bu sıkı tutuculugu evlatlarını yanlıs yollara yalana ıtıyor .

baksana su duruma ,kac tane yalan dusunmussun ,ne kadar kotu bır durum

belkı de yanlıs bır ılıskın var ama ,bunun dogru mu yanlıs mı oldugunu bıle anlayamıyacaksın

babanın bu asırı tutuculugu yuzunden .ailenın bu fazla baskısı yarar degıl zarardan baska

bırsey getırmez malesef .umarım karsında kı kısı yanı sevgılın dogru ınsandır .

ne tur bahane uydurman gerektıgını de bılemedım canım kusura bakma

aılenı en ıyı sen tanırsın .bunun cozumu de sen de tatlım
 

Yalan üstüne olmaz .

Herkes gider,aile kalır.


Öyle gözüküyor...
 

Annem yardım ediyor herzaman. Sert olan babam ve bu ilişkimin yanlışlığndan değil. Sadece şimdiden sevgilim olsun istemiyor babam bukadar. Gerçi yaşımda küçük değil bunun için. Ama istemiyor işte hiçkimseyi bi kişiye özel değil canım. Ve sevgilimin doğru insan olduguna kesınlıkle eminim.
 
Ben yalan söylemek zorunda bırakıldığım için yalan söylicem. Fikiri olan varsa söylesin. yok yalan sölemek için fikir mi istiyon dicekseniz yorum yapmayın. Sadece fikir vermek isteyen yazar istemeyen yazmaz bukadar.
 

En azından saygı çerçevesi içinde işinize gelen yoruma cevap yazabilirdiniz.
Yorumsuz bir yorum, yazık..
 

Sadece istediğin gibi yorum yazılsın istiyorsun.O kadar gözün dönmüşki,senin fikir diye tabir ettiğin şey "yalan"dan başka birşey değil!
Benimde fikrim bu kadar yalan söyleyeceğine,az görüş sevgilinle,kıyametmi kopacak? Değiyormu yani .Erkek arkadaşın nasıl karakter bilemiyoruz ama umarım senin bu gözünün dönmelerini kendi lehine kullanmaz.Yaptığının yanlış olduğunu buraya yazan sadece ben değilim,tamam ailen tutucu olabilir,baskıcı olabilir,seni yalan söylemey itmiş olabilirler.Peki hayatını riske atacak kadar yalan söyelemeyede değermi?Ya öğrenirlerse bu yalanlarını,birdaha sana hiç güvenmeyecekler.Ne kötü bi durum.Mantıklı düşünemiyosun farkındamısın.
Neyse,dedim ya dilerim buraya "ailem öğrendi,mahvoldum,birdaha bana hiç güvenmeyecekler,sevgilimle artık hiç görüşemiyorum..vs"konu açmazssın.Senin iyiliğini içeren konuşmalar bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Ben naptığımı biliyorum istediğim gibi yorum değil fikir istiyorum. Fikiri olan yazar fikiri olmayan yazmaz. Evet ben yalan konusunda fikir istiyorum. Bu şekilde fikir verenlerde oldu. Bu şekilde fikiri olmayan yazmaz cunku ne ıstedıgımı bılıyor zaten. Daha da fazla konusmak istemiyorum
 

e bir de dövseydin bari! böylesini de ilk defa görüyorum :) yalan için fikir istiyor,arkadaşlar güzelce yapma-etme diyor verilen cevaplara bak.baban hatalı davranıyor olabilir,20 yaşındaki genç bir insan bu derece sıkılmaz.sıkılırsa da işte böyle sanal alemlerde yalan bulmak için fikir arayışına girer.aileler keşke buraları okuyabilseler.
 

Zaten buraya yazdığım için pişman oldum yoksa fikir veren en yakınlarım var verdi de sadece daha fazla fikir olsun istemiştim ama nese. Bu son olsun bida buraya böyle bi konu açmıcam. İstediğim şeyi de yazdım istediğim şeyde fikiri olan varsa yazar yoksa yazmaz yani yazmamalı.
 
Birisi bişey soruyor herkes yapma etme çabalarına giriyor. Siz çok iyi niyetlisiniz evet ama arkadaşımızın sorduğu şey belli. Ve biz yapma desek de yapacak.
 

Yalan sunacak olan varsa yazsın,yoksa yazmasın.Konu sahibi vahim durumda.Allah ıslah etsin.Umarım en az hasarla demlenirsin...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi bişey soruyor herkes yapma etme çabalarına giriyor. Siz çok iyi niyetlisiniz evet ama arkadaşımızın sorduğu şey belli. Ve biz yapma desek de yapacak.

Aynen sorduğum şey belli buna cevap vericek olanlar vermeli vermicekse yorum yapmamalı. Yani en azından ben konulara öle yapıyorum sormadığı şeyin cevabını veripte bosuna polemiğe girmiyorum insanlarla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…