- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Bu kadar çok yalan ortaya çıkar bide baban taksiciyse yakalanma ihtimalin var biraz tehlikeli değil mi :26:
Benim de bu konuda küçük yalanlar söylediğim oluyor da ortaya çıkarsa daha çok canın sıkılır.
Arkadaşımla buluşucam desen? Daha iyi olur bence
bence hiç bir şekilde yalan söylemeyin kesinlikle ortaya çıkar...
yaşın kaç? üniversiteye gidiyorsan ders seçimi yaz okulu falan o şekilde işim var deyip çıkabilirsin.Tek sevgili konusunda değil ben arkadaşımla da biyere giderken de babama söylemiyorum. Çünkü hiçbiyere izin vermiyor. Hep istıyo annemle geziyim. Bu yüzden malesef çok yalan söylemek zorunda kalıyorum.. Dediği gibi ben taksiciyim herşeyi görüyorum demesınde kendıne göre haklıdır ama haklı diye hiçbiyere izin vermiyor bıktım artık
yaşın kaç? üniversiteye gidiyorsan ders seçimi yaz okulu falan o şekilde işim var deyip çıkabilirsin.
yalana teşvik etmek hiç hoş değil ama yakın durumdayız anlayabiliyorum seni
Taksicilikle, kızına izin vermemesi arasındaki bağı anlayamadım ben. Mesleklere göre değişiyor mu bu durum. Bence babanızın bahanesi sadece o. Eğer arabaya 2 sevgili biniyorsa biri diğerini öpüyorsa babanıza göre o kötü demek ki, size o yüzden izin vermiyor benim kızımda böyle yapmasın diye öyle mi? Ben mantığı bağdaştıramadım ama işin biraz zor gibi. Annende izin vermiyor mu? Yani en azından anneni arkana al, gittiğini o bilsin. Onun tepkisi nasıl bu konu da?
o zaman staja devam edicem eleman yokmuş beni çağırdılar de.babanın göremeyeceği bir yerde buluş.en iyi seçenek bu gibi
kılık değiştir öyle gezbenim stajım 2 hafta sonra bitiyor. 1 ay daha calısmam gerek ama çalıştırp calıstrmıcakları bellı degıl. Calışssam 1 ay sevgilim geldiğinde de hala calısıyor bilcek buluscam inş. Ama yakalarsa nolur bilmiyorum taksıcı oldugu ıcın yakalama ıhtımalı baya yuksek
kılık değiştir öyle gez
avmlere gidebilirsin oraya gelmez heralde
Aklında düşündüğü şey ne bilmiyorum. Annem izin veriyor ve yardım da ediyor. Ama oda biyere kadar edebiliyor.
Annenin haberi varsa güzel. En azından yardım edebilir. Bak bir gün deki, okulda diplomalar için imza istiyorlar onu vermeye gidicem de. Bir gün arkadaşımın doğum günü var biraz onların yanına uğrucam de. Haftanın her günü için bahane bulamazsın hafta da 3 gün çıksan iyi olur aslında. Bir gün de staj yaptığım yere uğrucam cv bırakcam, benim yaptığım işi biliyorlar belki alırlar de.
Benim mekanizma iyi çalışıyor, üret babam üret
Annenin haberi varsa güzel. En azından yardım edebilir. Bak bir gün deki, okulda diplomalar için imza istiyorlar onu vermeye gidicem de. Bir gün arkadaşımın doğum günü var biraz onların yanına uğrucam de. Haftanın her günü için bahane bulamazsın hafta da 3 gün çıksan iyi olur aslında. Bir gün de staj yaptığım yere uğrucam cv bırakcam, benim yaptığım işi biliyorlar belki alırlar de.
Benim mekanizma iyi çalışıyor, üret babam üret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?