Yalan söyleyeceğim

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
32
Merhaba kızlar. İsteğimi açıkca belirttim bu doğrultuda yardım edin rica ediyorum yoksa isteğim dışında yorum yapılıpta boşuna tartışma çıkmasın lütfen. Ben yalan söylemek zorunda bırakıldığım için yalan söylicem. Fikiri olan varsa söylesin. Yoksa yok yalan sölemek için fikir mi istiyon dicekseniz yargılıcaksanız yorum yapmayın rica ediyorum tek istediğim fikir.. Sadece fikir vermek isteyen yazar istemeyen yazmaz bukadar.
Sevgilim askerde 47 gün sonra tamamen bitiyor geldiğinden 2 hafta boyunca hafta sonu hariç hergün görüşmek istiyorum.Ama yalan bulmam gerek çünkü 20 yaşında olduğum halde babam izin vermiyor cünkü sevgilim askere gitmeden 1 hafta önce öğrendi. Ve ben normal arkadaşımla da dışarı çıkamıyorum.Ayrıca taksici olduğu için babam ben herşeyi görüyorum diyerekten biyere izin vermiyor bıktım artık anneminde yardımı olmasa napcam bilmiyorum ama oda biyere kadar yardım edebiliyor. Ben suan staj yapıyorum 2 hafta sonra biticek. stajım bitince sevgilim gelene kadar çalışıyım sonra geldiğinde babam hala beni çalışıyo bilsin ben sevgilimle buluşıyım diyorum. Ama stajdan sonra çalıştırıp çalştırmıcakları belli değil 1 ay evde durup sonra sevgilim geldiğinde işte şu kişi izine çıkmış beni çağırıyolar gel çalış bişeyler öğrenirsin dediler desem yalan söylesem inanır mı bilmiyorum. Kardeşimle konuştum babanın tavrını ölç ona göre çalış ya da çalışma dedi konustum babamla ama pek ınanmadı gibi ''şu kişi izine çıkmış beni çağırıyolar gel çalış bişeyler öğrenirsin '' olayına. Ama işteyim diye bilirken yine yakalarsa da kötü olur. Ya da çalışmasam bile çalışıyorum diyip sabahtan eve cıkıp ananeme gitcem işe gidermiş gibi. Bütün planlar riskli farkındayım ama nolursa olsun birini yapıcam ve bulusucam cunku gercekten cok özledim 6 aydır görmüyorum ve geldiğinde 8 aydır görmemiş olcam. Sizin de bi fikriniz varsa lütfen söyleyebilirmisiniz napabilirim. Bu konu yüzünden 1 haftadır sinirimden üzüntümden ağlıyorum yaa bıktım bu izin konusundan :( Bu konu haricinde bide ramazan bayramından sonra sevgilim ve kardeşlerimle günü birlik denize gitmek istiyorum. Okul götürüyor dicem ama ben bu sene mezun oldum. işte gezi yazısı hazırladım powerpoıntte tüm okul ögrencilerini ve mezun olan öğrencileri bekleriz şu saatte su gunde diye. Çıktı alıp göstercem babama daha inandırıcı olsun diye. İnanırsa izin verir diye düşünüyorum günübirlik diye. Ama inanmayıp sevgilimle görüşceğimden şüphe ederse izin vermez. Anlıcağınız bu sıkntım babamın sert mizaçlı biri olmasından ve çoğu yere izin vermedğinden kaynaklanıyor. Şimdiden teşekkür ederim fikirlerinizi ve planlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Bu kadar çok yalan ortaya çıkar bide baban taksiciyse yakalanma ihtimalin var biraz tehlikeli değil mi :26:
Benim de bu konuda küçük yalanlar söylediğim oluyor da ortaya çıkarsa daha çok canın sıkılır.
Arkadaşımla buluşucam desen? Daha iyi olur bence

Bu kadar çok yalan ortaya çıkar bide baban taksiciyse yakalanma ihtimalin var biraz tehlikeli değil mi :26:
Benim de bu konuda küçük yalanlar söylediğim oluyor da ortaya çıkarsa daha çok canın sıkılır.
Arkadaşımla buluşucam desen? Daha iyi olur bence

Tek sevgili konusunda değil ben arkadaşımla da biyere giderken de babama söylemiyorum. Çünkü hiçbiyere izin vermiyor. Hep istıyo annemle geziyim. Bu yüzden malesef çok yalan söylemek zorunda kalıyorum.. Dediği gibi ben taksiciyim herşeyi görüyorum demesınde kendıne göre haklıdır ama haklı diye hiçbiyere izin vermiyor bıktım artık :(

Tek sevgili konusunda değil ben arkadaşımla da biyere giderken de babama söylemiyorum. Çünkü hiçbiyere izin vermiyor. Hep istıyo annemle geziyim. Bu yüzden malesef çok yalan söylemek zorunda kalıyorum.. Dediği gibi ben taksiciyim herşeyi görüyorum demesınde kendıne göre haklıdır ama haklı diye hiçbiyere izin vermiyor bıktım artık :(
yaşın kaç? üniversiteye gidiyorsan ders seçimi yaz okulu falan o şekilde işim var deyip çıkabilirsin.
yalana teşvik etmek hiç hoş değil ama yakın durumdayız anlayabiliyorum seni

o zaman staja devam edicem eleman yokmuş beni çağırdılar de.babanın göremeyeceği bir yerde buluş.en iyi seçenek bu gibi

Taksicilikle, kızına izin vermemesi arasındaki bağı anlayamadım ben. Mesleklere göre değişiyor mu bu durum. Bence babanızın bahanesi sadece o. Eğer arabaya 2 sevgili biniyorsa biri diğerini öpüyorsa babanıza göre o kötü demek ki, size o yüzden izin vermiyor benim kızımda böyle yapmasın diye öyle mi? Ben mantığı bağdaştıramadım ama işin biraz zor gibi. Annende izin vermiyor mu? Yani en azından anneni arkana al, gittiğini o bilsin. Onun tepkisi nasıl bu konu da?

Kızlar tekrar söyliyorum yalan söyleme falan demezseniz sevinirm çünkğ yalan söylemek zorundayım bi kaç yere izin vermiyor heryere izin veriyor diye bişey söz konusu değil. Hiçbiyere izin vermiyor o yüzden yalana başvurmak zorundayım. Bir planınız varsa söylemenizi rica ediyorum.

Taksicilikle, kızına izin vermemesi arasındaki bağı anlayamadım ben. Mesleklere göre değişiyor mu bu durum. Bence babanızın bahanesi sadece o. Eğer arabaya 2 sevgili biniyorsa biri diğerini öpüyorsa babanıza göre o kötü demek ki, size o yüzden izin vermiyor benim kızımda böyle yapmasın diye öyle mi? Ben mantığı bağdaştıramadım ama işin biraz zor gibi. Annende izin vermiyor mu? Yani en azından anneni arkana al, gittiğini o bilsin. Onun tepkisi nasıl bu konu da?

Aklında düşündüğü şey ne bilmiyorum. Annem izin veriyor ve yardım da ediyor. Ama oda biyere kadar edebiliyor.

o zaman staja devam edicem eleman yokmuş beni çağırdılar de.babanın göremeyeceği bir yerde buluş.en iyi seçenek bu gibi

benim stajım 2 hafta sonra bitiyor. 1 ay daha calısmam gerek ama çalıştırp calıstrmıcakları bellı degıl. Calışssam 1 ay sevgilim geldiğinde de hala calısıyor bilcek buluscam inş. Ama yakalarsa nolur bilmiyorum taksıcı oldugu ıcın yakalama ıhtımalı baya yuksek

benim stajım 2 hafta sonra bitiyor. 1 ay daha calısmam gerek ama çalıştırp calıstrmıcakları bellı degıl. Calışssam 1 ay sevgilim geldiğinde de hala calısıyor bilcek buluscam inş. Ama yakalarsa nolur bilmiyorum taksıcı oldugu ıcın yakalama ıhtımalı baya yuksek
kılık değiştir öyle gez :1:
avmlere gidebilirsin oraya gelmez heralde

Aklında düşündüğü şey ne bilmiyorum. Annem izin veriyor ve yardım da ediyor. Ama oda biyere kadar edebiliyor.

Annenin haberi varsa güzel. En azından yardım edebilir. Bak bir gün deki, okulda diplomalar için imza istiyorlar onu vermeye gidicem de. Bir gün arkadaşımın doğum günü var biraz onların yanına uğrucam de. Haftanın her günü için bahane bulamazsın hafta da 3 gün çıksan iyi olur aslında. Bir gün de staj yaptığım yere uğrucam cv bırakcam, benim yaptığım işi biliyorlar belki alırlar de. :10:

Benim mekanizma iyi çalışıyor, üret babam üret :27:

Annenin haberi varsa güzel. En azından yardım edebilir. Bak bir gün deki, okulda diplomalar için imza istiyorlar onu vermeye gidicem de. Bir gün arkadaşımın doğum günü var biraz onların yanına uğrucam de. Haftanın her günü için bahane bulamazsın hafta da 3 gün çıksan iyi olur aslında. Bir gün de staj yaptığım yere uğrucam cv bırakcam, benim yaptığım işi biliyorlar belki alırlar de. :10:

diploma imzası ne kadar zaman alır ki ben 8 de cıkıp aksam 6 7 gibi eve gelmek istiyorum. Dediklerin bu kadar uzun sürmez ki canım. Ben hem hergun bulusım hem sababhtan aksama kadar buluşııym istıyorum. Fazla oluyorum sanırım ama napııym :D

Son düzenleme:

O yüzden çalışıyor bilsin sabahtan aksama kadar hergun görüşim ve yakalmasın bunu istiyoruum ben :(

Aileler evlatlarının kötülüğünü istemez. Bir erkek arkadaş için onlara yalan söylemeyi doğru bulmuyorum.
Her gün görüşmezsinde 2 günde bir görüşürsün. Staj konusunda özellikle çok riskli...
Yarın bir gün ailene söylediğin yalanlar için pişman olabilirsin.
Bence yalan karıştırma derim.

Back