• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyledim napıcam

yazi dilinde 'hani' yazilmaz. konusurken de bu kadar fazla kullanmayin. 7 kardes olsaniz 2 kardesiz deseniz anlarim da ha 2 ha 3 ne farki var da yalan soylediniz?

Arkadaşlar merhaba ben bu yıl üniye başladım ve bir tane sevgilim var hemde 4 yıllık hani ona bir yalan söyledim artık rüyalarıma girmeye başladı hani aslında 3 kardeşiz ama 2 kardeşiz biz dedim yalan söyledim yani şuan pandemiden dolayı yüzyüze de gelemiyoruz sizce napmalıyım daha ilk tanıştığımız zamanda demiştim bu yalanı yani niye dedigimi bende bilmiyorum ama lütfen biri yardım etsin
Sevgilinizden çok kardesleeiniz duysa bozulabilir . 4 yıldır belli ki bu yalanı saklayabilmek için çaba da sarf etmissinizdir. Eğer özel bi çabaniz olmadıysa lafı açılınca söyleyin geçin çok büyümez ama olduysa alın karşınıza söyleyin direkt. Ozrunuzu dileyin neden olduğundan bahsedin. Açıklamaktan başka yapacak bişey yok sakın yalanı yalanla toparlamaya çalışmayın

Back