Yalan söyledim, mahvoldum yardım

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
ben bi yıllık sevgilime ve ailesine yalan söyledim. Niyetim tamamen iyi olacak bi şekilde aslında yapmamam gereken bişey yaptım Ama sonucu kötü oldu Niyetimin iyi olmasının önemi kalmadı Şuan ellerinde somut bi kanıt olmasa da bunu benim yaptığıma inanıyolar benle bida asla görüşmek istemiyolar ve sevgilimin de görüşmesini istemiyolar Sevgilim de bana inanmak istiyor ama mantıklı açıklaması yok diyor, haklı da, diyor ki lütfen itiraf et, annemlere kendini affettirmek için çabala, herkesten özür dile, ben de arkanda durabileyim diyor, ama itiraf etsem de beni bida asla görmek istemicek ailesi ve ben sevgilimin ve ailesinin gözünde yalancı durumuna düştüğümle kalcam Ne yapmalıyım bilmiyorum nolur yardım edin

Ne olduğunu anlatamam burayı okuyor olabilirler ama tamamen iyi bi niyetle yapıp çok şeytani bi konuma düştüm ki haklılar öyle görünüyo niyetime amacıma kimseyi inandıramam Lütfen söyleyin sizce ne yapmalıyım

Tam olarak konuyu bilmedigmiz icin, yardimci olmak zor haliyle. Bence sonuc ne olursa olsun, itiraf etmelisin ve niye yalan söyledigni aciklamalisin. Tekrar baska bir yalan söyliyecek degilsin herhalde.

Erkek arkadaşınız gayet olumlu konuşmuş. Siz de dürüstçe ne yaptıysanız anlatın. Amacınızı, niyetinizi, olayların sonradan nasıl geliştiğini ve kontrol edemediğinizi gibi. Hiç kimseyle bir daha tekrar görüşmeyecek bile olsanız vicdanınızı rahatlatmak için tüm gerçekleri söyleyin. Eğer kaldırabilecekleri şeylerse, iyi niyetinizi ve samimiyetinizi görüp affederler. Şu aşamada gerçeği anlatmazsanız sessizce ayrılmanız kalıyor bence diğer alternatif.

Tam olarak konuyu bilmedigmiz icin, yardimci olmak zor haliyle. Bence sonuc ne olursa olsun, itiraf etmelisin ve niye yalan söyledigni aciklamalisin. Tekrar baska bir yalan söyliyecek degilsin herhalde.
Ben atamıyorum bana özel mesaj atarsanız ordan anlatabilirim

Ne olursa olsun affetmeyecekler ve bunu yaptığımı kabullenmem beni erkek arkadaşımın gözünde çok düşürecek çünkü çok kötü görünüyor yaptığım şey ve o yapmadığıma inanmak istiyor

Ama ailesi olayı yaptığınızdan eminse ailesi ve sizin aranızda tercih mi yapacak bu adam. Ya da siz açıklama olarak başka bir yalan mı söyleyeceksiniz. Yalan üstüne yalansa işin içinden çıkabilir misiniz? Sonradan bir pişmanlığınız olmaz mı?
Yaptığınız hatalarla ve pişmanlıklarınızla birlikte kabul edemiyorsa erkek arkadaşınız zaten çok uyumlu olamazsınız.
Neyi neden yaptığınızı ve pişmanlığınızı samimiyetinizle anlatıp sonucu beklemek daha erdemli bir davranış olmaz mı?

Noldugunu bilmeden yardimci olamayiz ki..

Bence öyle ya da böyle yapılacak en doğru şey bu yalanı neden söylediğinizi hem sevgilinize hem de ailesine izah edip , ne kadar üzgün olduğunuzu ifade etmeniz. Zaten burada tüm samimiyetinizle bir başlangıç yapmışsınız yazarak. Burada okunduğunu düşünüyorsanız yazdıklarınızın, zaten pişman olduğunuzu ve niyetiniz çok farklı iken bir yalan söylediğinizi de yazdınız. Demem o ki eğer okuyorlar ise bunu da zaten okudular. O yüzden buradaki büyüklerinizden bir yardım almak istiyorsanız gerçekten sorunu burada yazın ki yeterince yardım alabilin ...

Bana özel mesaj atın şütfen anlatabilmem için

zaten kaybedecek neyin kalmış ki ? git her şeyi açıkla söyle. özür dile.

Yaptığınız şey ne kadar kötü olabilir ki dürüstlüğün yanında? Madem ki iyi niyetle yapıldı, samimiyetle itiraf ederseniz inanırlar bence.. Dilerim durumu toparlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…