seninkisi daha fenaymış cnm insan gerçekten çıldırıyor paylaşamıyor sevdiğini
onlara yapmak lazım aynı şeyi...
Kesinlikle paylaşamıyor ya. Erkeklerde anlamamakta ısrarlı bizim gibi ince düşünemiyorlar. İyi kızdır zarar gelmez bilmem ne. Banane onun iyiliğinden sonuçta benim sevgilimsin dimi ama.
Bence sende biraz burnunu sürttür sonra barış. Çünkü onu kaybetmek istemezsin dimi hele ki bi kız yüzünden.
evet ben de ona sinir oluyorum, gönlümü almaya çalışsa affedicem belki içimden de...
o gayet rahat üste çıkıyor "beni buna sen ittin" diyerek.
bu durumu bir kız arkadaşıma anlattım, beni çok sinir etti. "sen suçlusun bu olayda, onu mecbur bırakmışsın, üstüne üstlük özel hayatını takip etmişsin, onun hiç suçu yok" dedi. insanlar ne kadar duygusuz, hiç anlamadı benim ne hissettiğimi.tamam belki yanlış özeline karışmam ama haklıymışım işte.allah büyük...
uff ne hak veriosun ona bee..
yukarda kırmızı ile yazılan yer kendimi hatırlattı. affetmek istemek..
çok tuhaf bi duygu dimi...
ne kadar yanlış bişey yaptığını bile bile affetmek istemek :S
hayır hiç bişey affedilmeyecek kadar kötü değildir
af dilememek dışında
zaten ayrılmadık ama bundan sonra tavrımı koyucam onunla eskisi gibi aşkım cnm diye ilgilenmicem. anlasın biraz. yarın buluşucaktık mesele bugün çıkmasak olur mu dicem. böyle yaptığım zaman dank ediyor. daha öncelerde böyle oldu.üstüne gidince sen suçlusun deyince üste çıkıyor hep. kendi haline bırakmak lazım.
ayrıca o meşhur cümleyi ben de duydum sonunda.bana dedi ki "o herkesle öyle konuşuyor" :)
Biz yapsak aynı şeyi ohooo kıyametler kopmuştu ne kadar konuşsan da karşı taraf anlamaz böyle durumlarda taa ki sen de aynı şeyi ona yapana kadar:)
neden tel.inden ve face.sinden silmiyomuş.sen kabul edebilcenmi silmemesini.
zaten ayrılmadık ama bundan sonra tavrımı koyucam onunla eskisi gibi aşkım cnm diye ilgilenmicem. anlasın biraz. yarın buluşucaktık mesele bugün çıkmasak olur mu dicem. böyle yaptığım zaman dank ediyor. daha öncelerde böyle oldu.üstüne gidince sen suçlusun deyince üste çıkıyor hep. kendi haline bırakmak lazım.
ayrıca o meşhur cümleyi ben de duydum sonunda.bana dedi ki "o herkesle öyle konuşuyor" :)
yazık seni kaybetmemek için yalan söylemiş.Bence kesinlikle gerçekten anlattığı gibi olmuştur olay.Ve ayrıca insanların liseden üniversiteden ilkokuldan arkadaşları olabilir.Bundan daha normal bir şey olamaz.Hoş anladığım kadarıyla farklı şehirlerde yaşıyorlar.Bunun nesinden rahatsız olur ki insan?Biraz daha kendinize güvenin.Şimdi yapmazsa bile böyle herşeyini didik didik eden bir kadını eninde sonunda aldatır o erkek. :/
malesef herkesin bir karakteri var cnm.
benim belki kötü yönüm bu bilmiyorum. ben sevdiğim erkeği öyle canım manım diyen bir kızla paylaşamam
benim de arkadaşlarım var ama hiçkimse silemiceğim kdr değerli deil. sevgilimle eğer ciddi birşey düşünüyorsam ve kalbime kazıdıysam onu ailem hariç herkesi siler atarım onu rahatsız ediyorsa.
ondan da aynı fedakarlığı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?