yalan söyledi, yediremiyorum :(

seninkisi daha fenaymış cnm insan gerçekten çıldırıyor paylaşamıyor sevdiğini
onlara yapmak lazım aynı şeyi...

Kesinlikle paylaşamıyor ya. Erkeklerde anlamamakta ısrarlı bizim gibi ince düşünemiyorlar. İyi kızdır zarar gelmez bilmem ne. Banane onun iyiliğinden sonuçta benim sevgilimsin dimi ama.
Bence sende biraz burnunu sürttür sonra barış. Çünkü onu kaybetmek istemezsin dimi hele ki bi kız yüzünden.

zaten ayrılmadık ama bundan sonra tavrımı koyucam onunla eskisi gibi aşkım cnm diye ilgilenmicem. anlasın biraz. yarın buluşucaktık mesele bugün çıkmasak olur mu dicem. böyle yaptığım zaman dank ediyor. daha öncelerde böyle oldu.üstüne gidince sen suçlusun deyince üste çıkıyor hep. kendi haline bırakmak lazım.
ayrıca o meşhur cümleyi ben de duydum sonunda.bana dedi ki "o herkesle öyle konuşuyor" :)

uff ne hak veriosun ona bee..
yukarda kırmızı ile yazılan yer kendimi hatırlattı. affetmek istemek..

Aynen kesinlikle hep üste çıkıcak birşeyler buluyorlar ne kadar haksız olurlarsa olsun. Afedersin ama diyemedin mi sende sevgilisi olanla bile canım cicimli konuşuyorsa ne mal olduğu ortadır diye. Nefret ederim sevgilisi , eşi olanla canım hayatım diye konuşulmasına ya.

Biz yapsak aynı şeyi ohooo kıyametler kopmuştu ne kadar konuşsan da karşı taraf anlamaz böyle durumlarda taa ki sen de aynı şeyi ona yapana kadar:)

Biz yapsak aynı şeyi ohooo kıyametler kopmuştu ne kadar konuşsan da karşı taraf anlamaz böyle durumlarda taa ki sen de aynı şeyi ona yapana kadar:)

ben de daha önce ilk çıktığımız zamanlar eski sevgilimin msjına cvp vermiştim. ama savunma amaçlı bi cevaptı. aynı gün içinde söyledim habern olsun diye. hala lafını yapar durur.

senin yerinde olsam bu çocukla tamamen ilişkimi keserim nedemek facemden ve cep telefonumdan silmem ya öle bi kanunmu var sen rhatsız oldunu o kızdan sölüosun o silmem dio daha çok üzülcene bitir gitsin ama şunu net olarak sölüyorumki ona hiçbişi sölemeden ve haber vermeden gidersen senin değerini anlıcak ve düzelmiş olarak sana geri dönücek yanlış bişi yapma skaın...

neden tel.inden ve face.sinden silmiyomuş.sen kabul edebilcenmi silmemesini.

hayır edemicem, ama bu yüzden de ayrılamam ondan, ikimize de yazık olur beş para etmez bi kız için.
duygusal baskı yapmayı düşünüyorum bugün başladım onu hiç aramadım.sabah aradı kaçta buluşuyoruz diye. bugün buluşmasak olurmu dedim. şaşırdı.daha önce hiç onu reddetmemiştim. yavaş yavaş anlayacak inşallah ne kadar üzüldüğümü ve silmeyi kabul edecek.

bana bi tuaf geldi nekadar arkadaş olursa olsun 'madem istemiyosun hattımı degiştirim facedende silim' derdi. ama bunu yapmak yerine o kız iyi pişman degilim demeyi tercih etmiş. gariplik varr . biz kadınlar sevgililerimz istemiyo diye bırakırdık arkadaşlıgı ama erkekler bunu yapmıyo sanırım. ama sunu söyleyim ben nişanlıma asla bunu izin vermezdim herkes yerini bilsin... alır elimle hattını bile kırardım gerçi akıldan kendi çıkarmadıkca nafile... öyle canımlı cicimle ne öyleee yaa bence el atın biran
önce

Son düzenleme:

çok dogru tespit evet erkekler üzerlerine gittikce kaçıyolar ve bagzı şeyleri yapmak istemiyolar inada biniyo en iyisi susmak..

Canım neden silmiyor ki kızı,seni kırdığına aranızı bozduğuna değecek biri mi o ?

Tatlım bence sen bu kız konusunda ona ısrarcı oldukça bu kız değerlenecek, başka türlü bir yol bulmalısın kızdan soğutmak için.

kızla 8-9 senelik arkadaşlıkları var.
yılda bikere bari konuşıyım izin ver falan diye yalvardı resmen, canım çok acıdı öyle yaptıkça
kıza karşı sanki bir hayranlık duyuyor gibi. bana bikaç ay önce yine kavga ettiğimizde "senden zarar gelir, x'ten gelmez" demişti.
artık ipleri elime almak istiyorum.
bugün buluşmadım oldukça şaşırdı yarın buluşmak istedi.ben istemedim.neden böyle yapıyosun dedi.pişmanlık çanları çalmaya başlayacak ama onu asla affetmicem o kızı silene kadar kızlar.

yazık seni kaybetmemek için yalan söylemiş.Bence kesinlikle gerçekten anlattığı gibi olmuştur olay.Ve ayrıca insanların liseden üniversiteden ilkokuldan arkadaşları olabilir.Bundan daha normal bir şey olamaz.Hoş anladığım kadarıyla farklı şehirlerde yaşıyorlar.Bunun nesinden rahatsız olur ki insan?Biraz daha kendinize güvenin.Şimdi yapmazsa bile böyle herşeyini didik didik eden bir kadını eninde sonunda aldatır o erkek. :/

malesef herkesin bir karakteri var cnm.
benim belki kötü yönüm bu bilmiyorum. ben sevdiğim erkeği öyle canım manım diyen bir kızla paylaşamam
benim de arkadaşlarım var ama hiçkimse silemiceğim kdr değerli deil. sevgilimle eğer ciddi birşey düşünüyorsam ve kalbime kazıdıysam onu ailem hariç herkesi siler atarım onu rahatsız ediyorsa.
ondan da aynı fedakarlığı bekliyorum.

Haklısın bence de ama bu tarz bir konuda tecrübeli briisinden bence öneri alıp kızı soğutmalısın.Umarım sevgilin senden soğumaz böyle davranyorsun diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…