• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan söyledi, yediremiyorum :(

Haklısın bence de ama bu tarz bir konuda tecrübeli briisinden bence öneri alıp kızı soğutmalısın.Umarım sevgilin senden soğumaz böyle davranyorsun diye :26:

sanmam. o bundan anlıyo.
iyi davrandığım zaman hep kaçtı.biraz soğukluk çok işe yarıyor.
zaten beni gerçekten seviyorsa elinden geleni yapar.
3 gün sonra şehir dışına gidiyorum 5-6 hafta yokum.
ayrılırken öyle sımsıkı da sarılmıcam iyice anlayack.
zaten içimden de gelmiyor :( hiçbişey yemedim dünden beri.
ilk defa böyle bişey geldi başıma.

ergenlikte olur bunlar canını sıkmaya değmez.. sen böyle yaptıkça o erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam eder , taktik strateji yapamayan kızlarımız hep böyle tuzaklara düşmeye mahkum ne yazık ki.

ergenlikte olur bunlar canını sıkmaya değmez.. sen böyle yaptıkça o erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam eder , taktik strateji yapamayan kızlarımız hep böyle tuzaklara düşmeye mahkum ne yazık ki.

nickin dikkatimi çekti.
sevgilim de karşıyakalı :)

Uzaktan davulun sesi hoş gelir bazıları ayrıl fln demiş ama belli ki çocuk seni seviyor sen de onu seviyorsun gereksiz bir samimi arkadaşlık durumu için ilişkini bitirip birbirinizi üzmeniz çok anlamsız ve yazık seni üzmemek için yalan söylemiş. Bence o senin sevdiğin adam 2. bir şansıda hakediyor. Konuşmıcam demesi neden yeterli gelmedi sana onu anlayabilmiş değilim ama eğer sözünün eri birisiyse ve sen bundan eminsen konuşmicam dediği anda iş bitmiştir ne gerek var ki gerisine.

Uzaktan davulun sesi hoş gelir bazıları ayrıl fln demiş ama belli ki çocuk seni seviyor sen de onu seviyorsun gereksiz bir samimi arkadaşlık durumu için ilişkini bitirip birbirinizi üzmeniz çok anlamsız ve yazık seni üzmemek için yalan söylemiş. Bence o senin sevdiğin adam 2. bir şansıda hakediyor. Konuşmıcam demesi neden yeterli gelmedi sana onu anlayabilmiş değilim ama eğer sözünün eri birisiyse ve sen bundan eminsen konuşmicam dediği anda iş bitmiştir ne gerek var ki gerisine.

daha önce de konuşmıcam demişti.güvenimi sarstı. açıkçası ben uzaktayken onunla görüşür mü acaba diye bile düşünmeye başladım.
hatta daha 2 gün önce beni öpüp "o benim umrumda deil aşkım sen istemessen konuşmam" demişti.

nickin dikkatimi çekti.
sevgilim de karşıyakalı :)

Hay Allah :)

sevgilim ergen de değil ki kız da o da 25 yaşındalar, ben 22yim.

Ergenliği yaşla bağdaştırmayın. Öyle olsa yaşı ilerleyen hiçbir insanın kişisel gelişim sorunu olmazdı öyle değil mi ?

Size yegane tavsiyem , bu konu önemli bir konu.. Değer verdiğiniz insanın size böyle bir yalan söylemesi çok ciddi kişilik bozukluğunu altında barındırıyor olabilir .. "Yok canım olur mu öyle şey benim sevgilim gayet düzgün birisi" diyebilirsiniz.Ama unutmayın evlililiğinin 6. ayı dolmamış binlerce boşanma davası gördüm. Binlerce insandan bahsederken yok canım olur mu öyle şey diye düşünmeniz sizin menfaatinize olur.Sonuçta boşanma gerekçelerinin bir bölümünü de sadakatsizlik oluşturuyor. Öne sürdüğü bir takım bahanelere bugün itibariyle inanmadığınız çok belli zeki birisi olduğunuz ortada , sevgiliniz sizi bu kadar saf sanmakla büyük bir hata yapmış..

Hay Allah :)

Ergenliği yaşla bağdaştırmayın. Öyle olsa yaşı ilerleyen hiçbir insanın kişisel gelişim sorunu olmazdı öyle değil mi ?

Size yegane tavsiyem , bu konu önemli bir konu.. Değer verdiğiniz insanın size böyle bir yalan söylemesi çok ciddi kişilik bozukluğunu altında barındırıyor olabilir .. "Yok canım olur mu öyle şey benim sevgilim gayet düzgün birisi" diyebilirsiniz.Ama unutmayın evlililiğinin 6. ayı dolmamış binlerce boşanma davası gördüm. Binlerce insandan bahsederken yok canım olur mu öyle şey diye düşünmeniz sizin menfaatinize olur.Sonuçta boşanma gerekçelerinin bir bölümünü de sadakatsizlik oluşturuyor. Öne sürdüğü bir takım bahanelere bugün itibariyle inanmadığınız çok belli zeki birisi olduğunuz ortada , sevgiliniz sizi bu kadar saf sanmakla büyük bir hata yapmış..

haklısınız zaten yakalanmayı kendine yediremediği için özür dilemiyor.çünkü bir o akıllı....
bir de arama kaydından da sildiiğini söyledi aramayı.

kızlar aradı yatıyorum diye. aramıyosun hiç dedi yumuşacık bi sesle. ben de iş yapıyodum dedim. yatıyorum iyi geceler dedi ama sesi çok acaip yumuşaktı :) anlamamsı içn aptal olması lazım artık :S

bugün illa buluşmak istedi buluştuk :)
benden özür diledi ve kızı silip engellemeyi kabul etti.
kesinlikle telefonlarını açmayacağına ve ararsa bana söyleyeceğine söz verdi.erkek sözü dedi :)
sonra beni çok özlediğini söyledi.
kız için de pek hoş olmayan şeyler söyledi :)) cadaloz, o kadar da sevmiyorum ben onu eski arkadaşız diye konuştum falan dedi.
sonra da sildi ve engelledi tereddütsüz :)
çok mutlu oldum kızlarrr :) iyi ki kendimi çekmişim.

Canım
Senin adına çok sevindim. Mutlu olursunuz inşallah :)

bugün illa buluşmak istedi buluştuk :)
benden özür diledi ve kızı silip engellemeyi kabul etti.
kesinlikle telefonlarını açmayacağına ve ararsa bana söyleyeceğine söz verdi.erkek sözü dedi :)
sonra beni çok özlediğini söyledi.
kız için de pek hoş olmayan şeyler söyledi :)) cadaloz, o kadar da sevmiyorum ben onu eski arkadaşız diye konuştum falan dedi.
sonra da sildi ve engelledi tereddütsüz :)
çok mutlu oldum kızlarrr :) iyi ki kendimi çekmişim.

Bana kalırsa onu affetmekle hata yaptın .
Eğer sen olayın üstüne gidip numarayı sorgulatmasaydın, asla doğruyu öğrenemeyecektin .Önce inkar etmiş yok öyle birşey diye :40:sonra bir sürü şey atıp tutmuş .Kusura bakma sevgilinin söyledikleri hiç inandırıcı değil ! İkili oyunuyor.

O kız içinde bir zamanlar arkadaşım diyormuş, şimdi arkasından konuşuyor :20:

Bana kalırsa onu affetmekle hata yaptın .
Eğer sen olayın üstüne gidip numarayı sorgulatmasaydın, asla doğruyu öğrenemeyecektin .Önce inkar etmiş yok öyle birşey diye :40:sonra bir sürü şey atıp tutmuş .Kusura bakma sevgilinin söyledikleri hiç inandırıcı değil ! İkili oyunuyor.

O kız içinde bir zamanlar arkadaşım diyormuş, şimdi arkasından konuşuyor :20:

Aynen.:68: Bi öyle diyor,bi böyle.Ne değişti bi anda ? :61:

belki de onun yüzünden benimle arası bozulduğu için sinir oldu kıza.
bu sebeple ayrılsaydım daha büyük hata olmaz mıydı?

belki de onun yüzünden benimle arası bozulduğu için sinir oldu kıza.
bu sebeple ayrılsaydım daha büyük hata olmaz mıydı?

Ya yapma :45: kavga ettiğinizde "senden zarar gelir, x'ten gelmez" diyen bir insandan bahsediyorsun .
Önceki açtığın konularıda okudum:40: eski sevgilisini senden daha güzel bulduğunu bile söylemiş !

Bu kadar kırıcı,sana değer vermeyen üstelik yalan söyleyen bir adamla birliktesin .

Kusura bakma biraz silkelenmen lazım ,gözlerini aç artık .

Son düzenleme:
dışarıdan okuyunca öyle geliyor biliyorum :(
ben de duysam böyle şeyler ben de sizin söylediklerinizi derdim.
ama ben onun çok üstüne gittiğim için onu daha güzel bulduğunu söylemiş.
şuan onunla o kadar mutluyuz ki, bunları hatırlamak bile istemiyorum :(

dışarıdan okuyunca öyle geliyor biliyorum :(
ben de duysam böyle şeyler ben de sizin söylediklerinizi derdim.
ama ben onun çok üstüne gittiğim için onu daha güzel bulduğunu söylemiş.
şuan onunla o kadar mutluyuz ki, bunları hatırlamak bile istemiyorum :(

Amacım hatırlatmak ,seni üzmek değildi.
Bence bu çoçuktan ne köy olur ,ne kasaba .Üzgünüm ama durum bu.:50:

Back