hmmm anlıyorum...
aslında bu tür duurmlarda yapılacak en mantıklı şey ilgiyi kesmek ama onu da yapabılen sayılıdır...
evet canım sessızlesınce ve cekılınce panık olur erkeklerbenim de aklıma o geldi, anca o zaman anlar gibi ama :S
yaa ben su erkeklerı anlamıyorum sevdıgım kadın dursun kenarda ama kızlarda benle ılgılensın benım egomu şişirsin onlarlada bır ıkı gonul eglendırıyım derdındeler, gönül eğlendırırken yıllarını vermıs fedakar sevgılılerınden/eşlerinden olacaklar haberlerı yok
canım sana tavsıyem ıntıkamla felan ugrasma,değilmi ki sen bu adamı sevıyorsun ayrılmayı goze alamıyorsun,ozaman dedıklerıne gonul rahatlıgıyla ınanacaksın,inanmaya calısacaksın ılıskıyıde yıpratmayacaksın,he ben yok ınanmıyorum ıntıkam alıcam dersen en guzel ıntıkam sessızce hayatından cıkıp gıtmektır,bunu yapamayacagına gore hiç plan proje yapma belkı bıraz kendını gerı cekebılırsın sadeceaynen bundan sonrası için güvenmem çok zor.
ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum nedense. dedikleri çok mantıklı geldi, çok deliyimdir çünkü, ona mesaj attığımı düşünmüş olabilir. veya kız ısrarla arayınca merak etmiş olabilir.
ama gene de olmuyor sindiremiyorum içime, meğer ne kötü bir duyguymuş onu çok pişman etmek istiyorum intikam almak istiyorum.
hala kızı savunuyor bana iyi bi kız o diye.
pişman değilim diyor.
şeytan diyor bırak git ama o kıza inat gitmicem...
Bencede bırakma
Kızla hiç yüzyüze görüştünüz mü ?
Bi bayan az çok anlar hangi gözle baktığını
İstediğini yapma o kızın
Ama yinede erkek arkadaşına tavrını bildir
madem ayrılamam diyon bi şans daha ver bak bakalım o kızla durumu nasıl olcak ama bana şu kısım ilginç geldi madem o kızla tmm konuşmam diyo nye numara ve facesini silmiyor ki???
Buna benzer bişey benim de başıma geldi. Hiç mi aklı çalışmıyor bu sözde en yakın arkadaşların anlamıyorum bi erkeğin sevgilisi varsa arana mesafe koy anla biraz ne o öyle vıcık vıcık. Bide kendilerini bizim yerimize koyma gereği bile duymuyorlar. Benimde erkek arkadaşımın çok yakın bi kankisi vardı. vıcık vıcık kız canım bebeğim bak bugun senin için giyindim şunu yaptım falan diyor. Kızın nişanlısı var düşünün. Yazın 3 günlüğüne 10 kişilik bi grup tatile çıkmıştık kız sevgilisinden ayrıydı o zamanlar. Neymiş sevgilim benimle daha çok zaman geçiriyor diye ağlamışmış. Tabi yavaş yavaş zıt gitmeye başladım ben bu kıza. Söyledim sevgilemede ya ben ya o yetti artık diye. Bu tabiki sen diyor falan. Yavaş yavaş koydu mesafeyi. Geçende cafede oturuyorlardı giittim yanlarına kaldırdım sevgilimi yeter artık bu ne kuyruğun olmuş millet diyip çekip gittim üstüne birde bizi mi kıskanıyor demiş gerizekalı şey.. İçimide dökmüş oldum.
Kısacası şunu demek istiyorum sakın pabuç bırakma böylelerine. Ayrıldığınızı duyarsa atmaca gibi koşar sevgiline. Belki güvenemezsin ama bi şans daha ver zamana bırak canım..
bide ne kadar süredir berabersiniz?
işin garibi ve en can yakan kısmı (benim gözümde) pişman olmaması.
ben eski sevgilime hatamsı bişi yaptığımda o kadar üzülürdüm ki onu üzdüm diye, ( ondan çok üzülürdüm yani) kendimi affettirmek için kırk takla atardım. ama onların pişman değilim, haklıyım, hatta bi de sana sinirliydim yaptım ayakları var ya.. çat diye kırılırdı kalbim. ama artık kırılcak yeri kalmadı, neyseki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?