Haklısın bence de ama bu tarz bir konuda tecrübeli briisinden bence öneri alıp kızı soğutmalısın.Umarım sevgilin senden soğumaz böyle davranyorsun diye :26:
ergenlikte olur bunlar canını sıkmaya değmez.. sen böyle yaptıkça o erkek kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam eder , taktik strateji yapamayan kızlarımız hep böyle tuzaklara düşmeye mahkum ne yazık ki.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir bazıları ayrıl fln demiş ama belli ki çocuk seni seviyor sen de onu seviyorsun gereksiz bir samimi arkadaşlık durumu için ilişkini bitirip birbirinizi üzmeniz çok anlamsız ve yazık seni üzmemek için yalan söylemiş. Bence o senin sevdiğin adam 2. bir şansıda hakediyor. Konuşmıcam demesi neden yeterli gelmedi sana onu anlayabilmiş değilim ama eğer sözünün eri birisiyse ve sen bundan eminsen konuşmicam dediği anda iş bitmiştir ne gerek var ki gerisine.
nickin dikkatimi çekti.
sevgilim de karşıyakalı :)
sevgilim ergen de değil ki kız da o da 25 yaşındalar, ben 22yim.
Hay Allah :)
Ergenliği yaşla bağdaştırmayın. Öyle olsa yaşı ilerleyen hiçbir insanın kişisel gelişim sorunu olmazdı öyle değil mi ?
Size yegane tavsiyem , bu konu önemli bir konu.. Değer verdiğiniz insanın size böyle bir yalan söylemesi çok ciddi kişilik bozukluğunu altında barındırıyor olabilir .. "Yok canım olur mu öyle şey benim sevgilim gayet düzgün birisi" diyebilirsiniz.Ama unutmayın evlililiğinin 6. ayı dolmamış binlerce boşanma davası gördüm. Binlerce insandan bahsederken yok canım olur mu öyle şey diye düşünmeniz sizin menfaatinize olur.Sonuçta boşanma gerekçelerinin bir bölümünü de sadakatsizlik oluşturuyor. Öne sürdüğü bir takım bahanelere bugün itibariyle inanmadığınız çok belli zeki birisi olduğunuz ortada , sevgiliniz sizi bu kadar saf sanmakla büyük bir hata yapmış..
bugün illa buluşmak istedi buluştuk :)
benden özür diledi ve kızı silip engellemeyi kabul etti.
kesinlikle telefonlarını açmayacağına ve ararsa bana söyleyeceğine söz verdi.erkek sözü dedi :)
sonra beni çok özlediğini söyledi.
kız için de pek hoş olmayan şeyler söyledi :)) cadaloz, o kadar da sevmiyorum ben onu eski arkadaşız diye konuştum falan dedi.
sonra da sildi ve engelledi tereddütsüz :)
çok mutlu oldum kızlarrr :) iyi ki kendimi çekmişim.
Bana kalırsa onu affetmekle hata yaptın .
Eğer sen olayın üstüne gidip numarayı sorgulatmasaydın, asla doğruyu öğrenemeyecektin .Önce inkar etmiş yok öyle birşey diyesonra bir sürü şey atıp tutmuş .Kusura bakma sevgilinin söyledikleri hiç inandırıcı değil ! İkili oyunuyor.
O kız içinde bir zamanlar arkadaşım diyormuş, şimdi arkasından konuşuyor
belki de onun yüzünden benimle arası bozulduğu için sinir oldu kıza.
bu sebeple ayrılsaydım daha büyük hata olmaz mıydı?
dışarıdan okuyunca öyle geliyor biliyorum
ben de duysam böyle şeyler ben de sizin söylediklerinizi derdim.
ama ben onun çok üstüne gittiğim için onu daha güzel bulduğunu söylemiş.
şuan onunla o kadar mutluyuz ki, bunları hatırlamak bile istemiyorum
Amacım hatırlatmak ,seni üzmek değildi.
Bence bu çoçuktan ne köy olur ,ne kasaba .Üzgünüm ama durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?