- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yanlış anlaşılmak istemem. Uzun süreli bir kariyer düşünüyorum burada.Niye böyle bi şeyi kafaya taktın ki?
Yaklaşık 2-3 hafta önce çok istediğim yerde işe başladım.
Işimi severek yapıyorum. Normalde yeni başlayanlara nazaran çabucak her şeyi öğrendim.
Çoğunlukla mesaime vaktinden önce giriyorum. Atıyorum mesela 13.00da başlıyorsa muhtemelen ben 12.50de girmiş çalışmaya başlamış oluyorum.
Molaya çıkarmak istediklerinde sonra çıksam olur mu vs deyip çok çıkma yanlısı olmuyorum.
Vardiyam bittiyse ya da molaya çıkarmışlarsa bile elimde bir iş varsa bitirip öyle çıkmaya çalışıyorum ama genelde müdür yardimcilarimiz buna izin vermeyip elimden işi alıp kendileri hallediyorlar.
Benden yaşca büyük, iş dışından bir arkadaşım yaptıklarımın yalakalık olarak görülebileceğini söyledi. Benden bundan çekindim açıkçası.
Sizce arkadaşım haklı mi? Biraz abartılı mi davranıyorum?
Bayağ bayağ bayağ abartı o ne yaa.. hakkın olan şeyleri yapmamak nedir ? İlerde bunun ceremesini şöyle görürsün "annaboleyna yapar annaboleyna halleder annaboleyna gider" vb gibi şeyler cok olur ilerde.. o yüzden sen hakkın olan saatleri molalari falan değerlendir. .Yaklaşık 2-3 hafta önce çok istediğim yerde işe başladım.
Işimi severek yapıyorum. Normalde yeni başlayanlara nazaran çabucak her şeyi öğrendim.
Çoğunlukla mesaime vaktinden önce giriyorum. Atıyorum mesela 13.00da başlıyorsa muhtemelen ben 12.50de girmiş çalışmaya başlamış oluyorum.
Molaya çıkarmak istediklerinde sonra çıksam olur mu vs deyip çok çıkma yanlısı olmuyorum.
Vardiyam bittiyse ya da molaya çıkarmışlarsa bile elimde bir iş varsa bitirip öyle çıkmaya çalışıyorum ama genelde müdür yardimcilarimiz buna izin vermeyip elimden işi alıp kendileri hallediyorlar.
Benden yaşca büyük, iş dışından bir arkadaşım yaptıklarımın yalakalık olarak görülebileceğini söyledi. Benden bundan çekindim açıkçası.
Sizce arkadaşım haklı mi? Biraz abartılı mi davranıyorum?
Bunu söyleyen arkadaşım yaşca benden büyük, kariyer sahibi biri olunca bende acaba oldumBirine karşı özel bir davranışın yok ki.isine önem veriyorsun bunun neresi yalakalik
Haklisin aslında. Kendi isteğinle yaptığın şeyler gün gelir görevin sayılır falan derler hepBayağ bayağ bayağ abartı o ne yaa.. hakkın olan şeyleri yapmamak nedir ? İlerde bunun ceremesini şöyle görürsün "annaboleyna yapar annaboleyna halleder annaboleyna gider" vb gibi şeyler cok olur ilerde.. o yüzden sen hakkın olan saatleri molalari falan değerlendir. .
Benimle aynı rütbede olanlar bile dert ediyorlar bunu. Annaboleyna yorulmuş görünüyor, bugün molaya çıkmadı mi diyen bile oldu müdüre :)Hayor 10 dk once gotmen vs iyi birsey. Keske ulkemizde herkes boyle dakik olsa. Ama molaya cikmamak filan abarti. Bole alisirlarsa mola ciktiginda goze batarsin demedi deme:)
Ben olsam cikarim.. eger mola kullanmayip eve erken gidebiliyosan o baskaBenimle aynı rütbede olanlar bile dert ediyorlar bunu. Annaboleyna yorulmuş görünüyor, bugün molaya çıkmadı mi diyen bile oldu müdüre :)
Bizde şey var molaya girip çıkarken parmak okutuyoruz.Ben olsam cikarim.. eger mola kullanmayip eve erken gidebiliyosan o baska