- 17 Şubat 2015
- 7.441
- 19.440
-
- Konu Sahibi alyadiyebiri
Regl olmuşsun, gençlikte regl dönemlerinde kaymalar oluyor stresten de gecikmiştir. Bir kaç tane test al, yarın sabah dene negatifi görünce için rahatlasın.sonuc negatifdir degilmi benim hayatimda yasadigim en kotu seydi bir daha yapmayacagim allaha tovbe ettim ama suan bu durumda dogru mu degilmi diye kafayi youecegim
suan test yapsam sonuc alamaz miyim ben kafayi yiyecefim cunku.regl oldum ana iliskinin uzerinden iki hafta gecmeden belli olmaz diyrolar yaRegl olmuşsun, gençlikte regl dönemlerinde kaymalar oluyor stresten de gecikmiştir. Bir kaç tane test al, yarın sabah dene negatifi görünce için rahatlasın.
Tövbelikle ilgili değil bu hormonlarının şelale gibi olduğu yaşlardasın merak içindesin, azıcık ateşi görsen yine denersin. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsan bir sağlık uzmanından korunmakla ilgili, cinsellikle ilgili bilgiler edin. Gereken aşıları yaptır. Bulaşıcı hastalıklar var gebe kalmasan bile risktir.
İlişki ne zaman oldusuan test yapsam sonuc alamaz miyim ben kafayi yiyecefim cunku.regl oldum ana iliskinin uzerinden iki hafta gecmeden belli olmaz diyrolar ya
22 wylulde oldu 24 etlulde adet oldum normal adetimle ayniydi daha sonra suan gecikmemin ucuncu gunundeyim hala olmadim akintim var dun karnim da agriyodu ama gecti icime girmedi kondomu takti denedi ama giremedi ilk iliskim oldugu icin daha sonrasinda devam ettirmedikİlişki ne zaman oldu
suan test yapsam sonuc alamaz miyim ben kafayi yiyecefim cunku.regl oldum ana iliskinin uzerinden iki hafta gecmeden belli olmaz diyrolar ya
E geçmiş ya 2 hafta işte?22 wylulde oldu 24 etlulde adet oldum normal adetimle ayniydi daha sonra suan gecikmemin ucuncu gunundeyim hala olmadim akintim var dun karnim da agriyodu ama gecti icime girmedi kondomu takti denedi ama giremedi ilk iliskim oldugu icin daha sonrasinda devam ettirmedik
evet abla ama silik cizgi beniE geçmiş ya 2 hafta işte?
Teste göre hamilesiniz tbk ederimkan veremem baska sekilde nasil ogremecegim silik cizgi 50 dakika sonr acikti
İlişki yok, regl olmuşsun, aradan bir aydan fazla zaman geçmiş. Sen git üç test al sabah üçünü de yap. İlk beş dakka ne çıkarsa o doğru. Karşındaki Adam kaç yaşında?22 wylulde oldu 24 etlulde adet oldum normal adetimle ayniydi daha sonra suan gecikmemin ucuncu gunundeyim hala olmadim akintim var dun karnim da agriyodu ama gecti icime girmedi kondomu takti denedi ama giremedi ilk iliskim oldugu icin daha sonrasinda devam ettirmedik
20 yasinda amaİlişki yok, regl olmuşsun, aradan bir aydan fazla zaman geçmiş. Sen git üç test al sabah üçünü de yap. İlk beş dakka ne çıkarsa o doğru. Karşındaki Adam kaç yaşında?
erkek içine girmeden hamile kalman imkansız ama boşaldığı zaman spermler geldiyse her zaman ihtimal vardır ha hiç bir şekilde meni de gelmedi içime de girmedi diyorsan böyle bir şeyin mümkünatı yoktur ki 2 gün sonra regl olmuşsun yumurtlama gününden 12 gün geçmiş diğer türlü bile ihtimal düşük yalancı çizgi olabilir kuruma çizgisi olabilir netleştirmek için bir tane daha farklı markanın testini yapabilirsin oda pozitif çıkarsa kan vererkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü
bide parasal olarak uc tane alamam arkadasimdan borc alip bir tane daha yapacagimİlişki yok, regl olmuşsun, aradan bir aydan fazla zaman geçmiş. Sen git üç test al sabah üçünü de yap. İlk beş dakka ne çıkarsa o doğru. Karşındaki Adam kaç yaşında?
yapabilirsin ay bide zaten üstünden kaç ay geçmiş 2 ay olucak neredeyse en kötü ihtimal belirti yaşarsın mide bulantısı alt karında şişlik göğüslerde ağrı hassasiyet 3 aylık hamileyim 2 aydır belirtiler yüzünden normal yaşamayı unuttum20 yasinda ama
suan gorusmuyoruz kendisiyle testi ben suan yapsam olmaz mi kafayi yiycem cunku
evet uzerinden bir ay sekiz gun gecti hicbir belittimnyokyapabilirsin ay bide zaten üstünden kaç ay geçmiş 2 ay olucak neredeyse en kötü ihtimal belirti yaşarsın mide bulantısı alt karında şişlik göğüslerde ağrı hassasiyet 3 aylık hamileyim 2 aydır belirtiler yüzünden normal yaşamayı unuttum
alaya almanizi anlayabiloyorum bende olmadigini dusunuyorum ama elli dakika sonra hordugum cizgiden dolayi psikolojim bozuldutelepati yoluyla hamilelik diye bir şey varsa mümkündür.
20 yasinda ama
suan gorusmuyoruz kendisiyle testi ben suan yapsam olmaz mi kafayi yiycem cunku
Hamile değilsin, test alacak paran yoksa hamile kalma durumunda başına neler gelebilirdi düşün isterim. Kendini garantiye almadan asla o işlere girme. Sen içini yiyorsun herifin haberi bile yok, muhtemelen olmayan ilişkiyi sağa sola şöyle evirdim böyle çevirdim diye anlatıyordur.bide parasal olarak uc tane alamam arkadasimdan borc alip bir tane daha yapacagim
o zaman strese girme rahat ol bence 21-22 yaşlara kadar adet düzensizliği olabilir bir kaç gün erken olma geç olma gibi hamile olmadığın kesinleştiği zaman kadın doğum doktoruna mutlaka git hem düzensizlik için hemde cinsel yolla bulaşan hastalıklar var dikkat et biraz daha bekle bence ilk cinsellik deneyimi için yaşın sanki ufak gibi geldi bi kaç sene daha geçsin daha bilgili bir şekilde yaşarsan böyle şeylere gerek kalmazevet uzerinden bir ay sekiz gun gecti hicbir belittimnyok
eger olsaydi kendimi oldurmekten baska bir care goremiyidum gercekten.saat onikide trst alip tekrar yapacagimHamile değilsin, test alacak paran yoksa hamile kalma durumunda başına neler gelebilirdi düşün isterim. Kendini garantiye almadan asla o işlere girme. Sen içini yiyorsun herifin haberi bile yok, muhtemelen olmayan ilişkiyi sağa sola şöyle evirdim böyle çevirdim diye anlatıyordur.
tek çizgi çıkacak testten. Eczane yakınlarında olmasın bari biri annene babana hayırdır demesin.