- 23 Kasım 2022
- 71
- 10
- 19
-
- Konu Sahibi alyadiyebiri
kan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay geciktiBen bu silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu. Anlatımınızdan da bir şey anlamadım adet olmuşsunuz zaten. İçime giremedi demişsiniz giremeden nasıl hamile kalabilirsiniz orayıda anlamadım. Ama en iyisi gidip bi kan verin hemen acile
sabah bi test yaptim erken gebelik testi ama bu herkesin yalanci pozitif gosteriyor dedigi markaymis ilk on dakika tek cizgiydi 50 dakika sonra silik cizgi gordumkan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay gecikti
kan veremem baska sekilde nasil ogremecegim silik cizgi 50 dakika sonr aciktigidin kan verin
İçinize bir sperm akmadıysa hamile kalmazsınız. Kondomla girmeyi deneyip ondan sonra hiç girmediyse hamile nasıl kalabilirsiniz ki? Dediğim gibi ben bu silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Ama yalancı pozitiftir bence. İçinize boşalma olmamış kikan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay gecikti
vende imkan vermedim ama birileri olabilir diyorSperm nerden geldi olayı anlamadım ben, silik çizgi görünüyor evet ama bu test yalancı pozitif çıkarıyor hep, ki ilk 10 dakikadan sonra görmüşsünüz çizgiyi zaten. Hamile olduğunuzu sanmıyorum
Spermsiz nasıl çocuk olacakmış söylerlerse tıp literatürüne bi katkıları olurvende imkan vermedim ama birileri olabilir diyor
erkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü
resitim ama ailemAy niye kan veremiyorsun burda böyle kafayı yiyeceğine öğren işte reşit mi değilsin yoksa mevzu ne ?
ama gecikmesinin nedeni nedir ki silik cizgi pskilojimi mahveti bir kac saat sonra testi tekrarlayacagimSpermsiz nasıl çocuk olacakmış söylerlerse tıp literatürüne bi katkıları olur
Kan veremiyorsanız tek bir gebelik testi ile kalmayın birden fazla gebelik testi alın farklı markalar deneyin. Test yanlış olabilir.erkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü
Gecikmenin zibilyon nedeni vardır, ortada sperm yoksa hamilelik hiç düşünülmeyecek tek nedendir. 19 yaşında menopoz bile olur şu durumda hamilelik olmazama gecikmesinin nedeni nedir ki silik cizgi pskilojimi mahveti bir kac saat sonra testi tekrarlayacagim
sonuc negatifdir degilmi benim hayatimda yasadigim en kotu seydi bir daha yapmayacagim allaha tovbe ettim ama suan bu durumda dogru mu degilmi diye kafayi youecegim19 yaşında altından kalkamayacağın işlere bilgi sahibi olmaksızın girilmez.
Bugün yırttın on gün sonra yeniden denediğinizde 9 ay sonra kucağına çocuğu alıverirsin karşı tarafın gram sorumluluğu olmaz. Trafik kazası gibi bir şey bu.
Testin kutusunda içinde bir yerde yazar 10 dakika sonra çıkan sonuc geçersizdir.
tesekker ederim gercekten iki saat sonra tekrar test yapacahimGecikmenin zibilyon nedeni vardır, ortada sperm yoksa hamilelik hiç düşünülmeyecek tek nedendir. 19 yaşında menopoz bile olur şu durumda hamilelik olmaz