yakvarırım yardım edi

Prezervatif veya doğum kontrol hapını alışkanlık haline getir asla korunmadan seks yapma yapmaya da çalışma. Ertesi gün hapından da uzak dur çok zorda kalmadığın sürece kullanma. Şu an anlattığın durumda hamile değilsindir ancak normal korunma yollarında bile her zaman bir risk var elbette.
birdaha kendime bu psikolojiyi yasatmaycagim twk istedigim suan bu durumu atlatmak

erkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü
Spermsiz gebe kalmayı başarırsan tıp dünyasında çığır açarsın bebeğim😎 Tüm kadınlar peşinde olur

kan veremem baska sekilde nasil ogremecegim silik cizgi 50 dakika sonr acikti
Kan vermekten korkuyorsun ilişkiye giriyorsun. Yapmayın böyle iki gün sonra doğurduğun da herkes öğrenecek o zmn napacaksin. Çok yakın evli bir arkadaşın var mı. Onunla birlikte özele gidin o giriş yapsın sen kan ver

ama userinden bir ay gecti varsa kesin cikmazmi
Hayır anladım ben olayı zaten senin hamilelik durumun yok ama işte hayrıma biraz cinsellik ve korunma yollarıyla ilgili bilgilendirme yapıyorum :KK70: Bu ilişkinde prezervatif olduğunu söylemesen bir tık ağır konuşurdum ama en azından korunmuşsun. Çocuk istiyorum diyene kadar korun her zaman bir risk vardır. Siz ilişkiye bile girememişsiniz sizde bir şey olmuş olamaz.

Regl olmuşsun, gençlikte regl dönemlerinde kaymalar oluyor stresten de gecikmiştir. Bir kaç tane test al, yarın sabah dene negatifi görünce için rahatlasın.
Tövbelikle ilgili değil bu hormonlarının şelale gibi olduğu yaşlardasın merak içindesin, azıcık ateşi görsen yine denersin. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsan bir sağlık uzmanından korunmakla ilgili, cinsellikle ilgili bilgiler edin. Gereken aşıları yaptır. Bulaşıcı hastalıklar var gebe kalmasan bile risktir.
Ne güzel bir yorum

abla kimse peskmde olmasin vallq ben olmayim
Öyle bişi olursa menajerin olurum sen üzülme. Bul beni🤣
Screenshot_20241030_110436_Google.jpg

X