- 23 Kasım 2022
- 71
- 10
- 19
-
- Konu Sahibi alyadiyebiri
birdaha kendime bu psikolojiyi yasatmaycagim twk istedigim suan bu durumu atlatmakPrezervatif veya doğum kontrol hapını alışkanlık haline getir asla korunmadan seks yapma yapmaya da çalışma. Ertesi gün hapından da uzak dur çok zorda kalmadığın sürece kullanma. Şu an anlattığın durumda hamile değilsindir ancak normal korunma yollarında bile her zaman bir risk var elbette.
En doğru sonucu sabah ilk uyandığın idrar ile alırsıneger olsaydi kendimi oldurmekten baska bir care goremiyidum gercekten.saat onikide trst alip tekrar yapacagim
Spermsiz gebe kalmayı başarırsan tıp dünyasında çığır açarsın bebeğimerkek arkadasımla iliskiye girmeye cslistik kondomla denedik ama olmadı icime giremedi ama regliö ucuncu gununbugun gecikmemin 22 eylülde biz yasadık ben 24 eylulde regl oldum bunay gecikti sabah test yaptım erken gebelik ve hani ilk on dakikada tek cizgiydi kırk dakika sonra baktıgımda silik göründü
ama userinden bir ay gecti varsa kesin cikmazmiEn doğru sonucu sabah ilk uyandığın idrar ile alırsın
abla kimse peskmde olmasin vallq ben olmayimSpermsiz gebe kalmayı başarırsan tıp dünyasında çığır açarsın bebeğimTüm kadınlar peşinde olur
alaya almıyorum oysaki sperm yoksa bebek yok. 2x2=4 gibi birşey bualaya almanizi anlayabiloyorum bende olmadigini dusunuyorum ama elli dakika sonra hordugum cizgiden dolayi psikolojim bozuldu
Kan vermekten korkuyorsun ilişkiye giriyorsun. Yapmayın böyle iki gün sonra doğurduğun da herkes öğrenecek o zmn napacaksin. Çok yakın evli bir arkadaşın var mı. Onunla birlikte özele gidin o giriş yapsın sen kan verkan veremem baska sekilde nasil ogremecegim silik cizgi 50 dakika sonr acikti
13 tane gebelik testi yaptım. Kanla öğrendim Hamile oldugumuKan veremiyorsanız tek bir gebelik testi ile kalmayın birden fazla gebelik testi alın farklı markalar deneyin. Test yanlış olabilir.
Hayır anladım ben olayı zaten senin hamilelik durumun yok ama işte hayrıma biraz cinsellik ve korunma yollarıyla ilgili bilgilendirme yapıyorumama userinden bir ay gecti varsa kesin cikmazmi
Ne güzel bir yorumRegl olmuşsun, gençlikte regl dönemlerinde kaymalar oluyor stresten de gecikmiştir. Bir kaç tane test al, yarın sabah dene negatifi görünce için rahatlasın.
Tövbelikle ilgili değil bu hormonlarının şelale gibi olduğu yaşlardasın merak içindesin, azıcık ateşi görsen yine denersin. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsan bir sağlık uzmanından korunmakla ilgili, cinsellikle ilgili bilgiler edin. Gereken aşıları yaptır. Bulaşıcı hastalıklar var gebe kalmasan bile risktir.
Tövbe yarabbi saçmalama. Zaten değilsineger olsaydi kendimi oldurmekten baska bir care goremiyidum gercekten.saat onikide trst alip tekrar yapacagim
Öyle bişi olursa menajerin olurum sen üzülme. Bul beniabla kimse peskmde olmasin vallq ben olmayim
içine giremedi, kondom vardı olay esnasında, regl olmuşsun, daha neyin tasası bu?kan veremem ki. icime girmedi ama kondomla girmeyi denedi ve bu denemedej iki gun sonra ben adet gordum ve bu ay gecikti
50 dakika sonra cikan silik cozgiden korktumiçine giremedi, kondom vardı olay esnasında, regl olmuşsun, daha neyin tasası bu?
ilk 5 dkdan sonra çıkan çizgi sayılmaz.50 dakika sonra cikan silik cozgiden korktum
tekrar test yapacagim bahsettigim olay 22!eylulde olmustu kaset test mi erken genelik mi yapayimilk 5 dkdan sonra çıkan çizgi sayılmaz.
1 hafta mı geçti regl?tekrar test yapacagim bahsettigim olay 22!eylulde olmustu kaset test mi erken genelik mi yapayim
suan gecikmemin ucuncu gunu iliskinin hzerinden bir ay 8 gun gecti1 hafta mı geçti regl?
eğer hamile olsaydın kopkoyu kıpkırmızı çıkardı.
ille de test yapacaksan kaset test yap.
kaset testsuan gecikmemin ucuncu gunu iliskinin hzerinden bir ay 8 gun gecti
ikisini de yapacagim da oglen yapsamkaset test