yakup avsar tasarim ( ameliyat olmadan önce) BEN ISTEMEDIM

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
42
arkiler ben ameliyatimi op.dr MAVIS dokorum EMRE ILHAN a ameliyat oldum..bu da ben emre beyi tanimadan once yakup avsardan aldigim tasarimdi ama secvmedimm..yani su anki burnumdan doktorumdan cok cok COKKK memnunum...bukonuyu acmamdaki amac sadece yakup beyin genelde herkese ayni burun uygulamasi yaptigidir yani ebn bu kaniya vardim YORUM sizin....

Eklentiler

• $acelyaa82@hotmail-de.jpg
    $acelyaa82@hotmail-de.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 2.471
Son düzenleme:
buda simdiki halim mavis doktorumun ellerindenn..3.cusu de eskii:lepi:

Eklentiler

• $Picture 207.jpg
    $Picture 207.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 643
  • $Picture 205.jpg
    $Picture 205.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 504
  • $DSC01419.jpg
    $DSC01419.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 1.200
Canım Emre Bey çok güzel yapmış. Gerçekten iki burun arasında fark çok fazla. Emre Bey'in yaptığı burun seni çok küçük göstermiş 18lik çıtır olmuşsun. Kavisi ve oyukluğu tam istediğim gibi olmuş darısı başıma inşallah ameliyat olduğumda memnun olurum. Açelyam canımm özelden mesajla senden ameliyat hakkında çok şey öğrendim bebem çok teşekkür ederim. Bu güzel burunun tadını çıkar ve iyi ki Emre Beye ameliyat olmuşsun diyorum bitanem :)) :nazar:

Allahımmm neden bu Emre beyin yaptıgı burunlar bukadar tatlı oluyor. şu ana kadar hastaları arasında beğenmediğim kimse olmadı.umarım nazar değmez ve başarısı hız kesmeden devam eder :dance: cumartesi günü bende emre bey'e görüşmeye gidiyorum ve AÇELYAM bu topikte söylemek kısmetmiş ki : senin bayadır takipçinim özelden:) bana nasıl bi umut kaynağı oldugunu tahmin bile edemessin... ameliyat sürecine yaklaşmış bi adayım artık bende.rica etsem, bana özelden ameliyat öncesi ve sonrası durumları ayrıntısıyla istesem mirmirmirmir yazarmısın? çok mutlu olurum inan.merakla beklıyorum opuyorumnanaktan

Acelyam burun harika yaaa emre ilhan nerde istanbuldamı?

Canım Emre Bey çok güzel yapmış. Gerçekten iki burun arasında fark çok fazla. Emre Bey'in yaptığı burun seni çok küçük göstermiş 18lik çıtır olmuşsun. Kavisi ve oyukluğu tam istediğim gibi olmuş darısı başıma inşallah ameliyat olduğumda memnun olurum. Açelyam canımm özelden mesajla senden ameliyat hakkında çok şey öğrendim bebem çok teşekkür ederim. Bu güzel burunun tadını çıkar ve iyi ki Emre Beye ameliyat olmuşsun diyorum bitanem :)) :nazar:

canisi ne demek az da olsa yardimci olabildiysem ne mutlu bana bu burun süreclerini cok iyi bilirim bende zamaninda az uykusuz kalip bakmadim forumlara..o yuzden her zaman bu herkes icin gecerli yardimciolabilcem bisey varsa seve seve olurum cekinmeyin hicc..bu arada hakkinda hayirlisi olsun cantanesi insallah istedigin buruna kavusursun gelismeledrden haberdar et beni ..mucukssbayanssulusmile

Allahımmm neden bu Emre beyin yaptıgı burunlar bukadar tatlı oluyor. şu ana kadar hastaları arasında beğenmediğim kimse olmadı.umarım nazar değmez ve başarısı hız kesmeden devam eder :dance: cumartesi günü bende emre bey'e görüşmeye gidiyorum ve AÇELYAM bu topikte söylemek kısmetmiş ki : senin bayadır takipçinim özelden:) bana nasıl bi umut kaynağı oldugunu tahmin bile edemessin... ameliyat sürecine yaklaşmış bi adayım artık bende.rica etsem, bana özelden ameliyat öncesi ve sonrası durumları ayrıntısıyla istesem mirmirmirmir yazarmısın? çok mutlu olurum inan.merakla beklıyorum opuyorumnanaktan

canimsin...seni inanki cok cok ama cok cok iyi anliyorum...bana ozelden 24 saat hic cekinmeden herseyi sorabilirsin bitanem yardimci olurum elbette elimden geldigi kadar hadii özelimee :)alkisalkisalkis:nazar:

acelya cnm benim burnun gercekten cok guzel olmus gulegule kullan ve cok mutlu ol tabi ki sevincini mutlugunu paylasmak cok guzel ve paylastikca da artar o kadar cok yakismik ki anlatamam ama bu topiyin basligi da yakup bey deil de soyle olabilirdi mesela hayatimi deysitren emre ilah hocama saygim sonsuz iste eseri bence cok cok daha yerinde olurdu saygilarila cnm

canimsin...seni inanki cok cok ama cok cok iyi anliyorum...bana ozelden 24 saat hic cekinmeden herseyi sorabilirsin bitanem yardimci olurum elbette elimden geldigi kadar hadii özelimee :)alkisalkisalkis:nazar:

AMA benim mesaj sayım yetersiz bana msj atabılırmısın msn ni özelden:) mumkunse.... ?:teytey:

Açelyam çok tatlı oldu senin burnuşun ya :) çoook yakıştı yüzüne..ayrıca tasarımlara çok takılmayın arkadaslar doktor seçimini iyi yapın ve ona güvenin..

yaa benim sorum şu emre ilhanın burunları doğal duruyo mu? en çok bu beni ilgilendiriyo.kimse soruyo mu estetik mi diye??

burnun zaten güzel olmuş canım ama bu topikte acmana gerek varmıydı tartışılır cunku yakup avsarın hastası değilsin

yaa benim sorum şu emre ilhanın burunları doğal duruyo mu? en çok bu beni ilgilendiriyo.kimse soruyo mu estetik mi diye??

bu biraz da senin isteğinle alakalı..çok kavisli ve kalkık bir burun istersen çok doğal durması mümkün değil.ama ben emre beye ameliyat oldum ve görenler ne güzel doğal bir burun olmuş sanki doğuştan böyleymiş gibi yüzünle çok uyumlu olmuş dediler. ki ben ameliyat öncesi de çok kavis ve kalkıklık istememiştim.ama dediğim gibi senin ne istediğinle alakalı bir durum.

X