görebildiniz mi fotoları?nasıl arkadaş olunuyor görebilkmek için?Merhaba Canım,
Bende uzun süredir araştırıyorum naci çeliğe ve şükrü avşara yaptıran arkadaşlarım var onların fiyatlarını biliyorum ve ikisinden birisine yaptırmayı düşünüyordum, ama az daha araştırayım derken ilker manavbaşı ve YAKUP avşarı keşfettim özellikle yakup avşarın face inde çok resim var ve herkes çok memnun ama çok pahalı olduğu söyleniyor fiyat olarak ne kadar biliyormusun bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim.
Birde sen yakup avşarın yaptığı burunlara baktın mı hiç ben çok beğendim gerçekten çok güzel burunlar ama hepsi birbirinin birebir aynı kalkık ve oyuk, yapıldığı çok belli oluyor ben bu konuda çok kararsızım güzel ama yapıldığı belli olan bir burun mu tercih etmeyelim yoksa doğal bir burun mu yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun karar vermek cidden çok zor
cnm yakup beye ameliyat oldunmu??millet,bu hafta Yakup Avşar a oluyorum, benim deviasyon problemim var,birkaç doktora daha gitmiştim ama bir tek Yakup bey e inandım güvendim ve 2 günlük ameliyatlıları görünce hiç morlukları yok,ağrıları yok vss. Yakup bey de karar kıldım
en önemlisi tampon yok, burnu kırma yok,dikiş yok
üstün teknolojiyle yapıyor,adam amerikada eğitim veriyor
Evet çok pahalı, 14.500 TL verdim, Fethi bey 3500 euro yani 9500 TL istemişti ama değer bence
korkmadan giricem ameliyata
dr a inanmak güvenmek en önemlisi
ben görmek istiyorum ama mj hakkı diyo nedir acaba???Ben de Yakup Avşar ı öneririm kesinlikle. fiyat konusunda ise cok fark yok arada evt.ekleyebilirsin fotolarımı görmek istersen. ben de Yakup beye ameliyat oldum ve son derece memnunum
Arkadaşlar ben 2 yıl ônce yakup avşara çok güvenerek, en iyi doktorun o olduguna inanarak ameliyat oldum. Burnumu çok kücülttü ve kaldirdi. Karşıdan görünümüne tahammül edemiyordum, yandan iiydi sdce. Kendisinden memnun olan çok ama bn Çok skntı çektim. Burnum önden skılmış gbi duruyordu. 1 sene bekledim düzelmedi, kendisi de. 2 sene geçmeden düzeltmem dedi. Bekleyemedim haliyle, gittim başka bir doktora revizyon oldum. Şu anda sıkıntım geçti ama ilk başta bu kadar zarar görmeseydi burnum daha iyi sonuç alabilirdim. Umarım istediğiniz gbi olsun herşey..bende yaptirmak istiyorum ama hicbir resim goremedim su ana kadar : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?