• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

Arkadaşlar ben 2 yıl ônce yakup avşara çok güvenerek, en iyi doktorun o olduguna inanarak ameliyat oldum. Burnumu çok kücülttü ve kaldirdi. Karşıdan görünümüne tahammül edemiyordum, yandan iiydi sdce. Kendisinden memnun olan çok ama bn Çok skntı çektim. Burnum önden skılmış gbi duruyordu. 1 sene bekledim düzelmedi, kendisi de. 2 sene geçmeden düzeltmem dedi. Bekleyemedim haliyle, gittim başka bir doktora revizyon oldum. Şu anda sıkıntım geçti ama ilk başta bu kadar zarar görmeseydi burnum daha iyi sonuç alabilirdim. Umarım istediğiniz gbi olsun herşey..
Revizyon ameliyatını kime oldunuz acaba. Ben de doktor araştırıyorum revizyon ameliyatı için. Burnumda hiç kıkırdak bırakmamış yakup avşar. Kaburga kemiğinden kıkırdak alınması gerekiyo dedi bi kaç doktor. Siz nasıl çözdünüz durumu.

Revizyon ameliyatını kime oldunuz acaba. Ben de doktor araştırıyorum revizyon ameliyatı için. Burnumda hiç kıkırdak bırakmamış yakup avşar. Kaburga kemiğinden kıkırdak alınması gerekiyo dedi bi kaç doktor. Siz nasıl çözdünüz durumu.
Bana özelden yazdığın mesajı okudum canim, keske buraya da yazabilseydin, herkes görsün, okusun. İnsanlar buradaki tavsiyelerle karar veriyorlar, yanlış kararlar vermesinler, Yakup Avşarın mağdur ettiği çok insan bana ulaşiyor ama burada yayınlamıyorlar yorumları, bana da pek cok doktor kaburga dedi, cok kikirdak cikartmış, ben de kaburgayi kabul etmedgim icin oldugum revizyonla yetinmeye çalışıyorum.

Bana özelden yazdığın mesajı okudum canim, keske buraya da yazabilseydin, herkes görsün, okusun. İnsanlar buradaki tavsiyelerle karar veriyorlar, yanlış kararlar vermesinler, Yakup Avşarın mağdur ettiği çok insan bana ulaşiyor ama burada yayınlamıyorlar yorumları, bana da pek cok doktor kaburga dedi, cok kikirdak cikartmış, ben de kaburgayi kabul etmedgim icin oldugum revizyonla yetinmeye çalışıyorum.
Bugün buraya üye oldum.Yani siteyi yeni yeni çözdüm. Başka yerlerde de şikayetlerimi belirtiyorum emin olun.

Yakup Avşar'a burun ameliyatı olmayı düşünüyordum hem nefes alamıyorum eğrilik var hem de estetik olmak istiyorum. Sonradan burun düşüklüğü, şekil bozukluğu, nefes alamama gibi nedenler olmasındansa çok çok pahalı bile olsa yakup beye olayım dedim ama sizin yorumları da görünce yakup beyin hastalarında da sorun olduğunu gördüm. İnternette kim reklam kim gerçek ayıramıyorum, kime ameliyat olmamı tavsiye edersiniz ?

ben uc operasyon oldum burun cene gogus , evet burunda ıstedıgım sonucu elde edemedım kapalı teknıkle yapmak zorunda kalmıs dokularım yapısık oldugundan ben kaldırtmak ve daraltmak amacıyla olmustum resımler ortada oncesı ve sonrası,meme konusunda ben sılıkonlarımla cok mutluyum:))) bence acık teknık senı korkutmasın acık teknıkler daha ıyı sonuclar elde edılıyor ız felanda kalmıyor bende ıılk burun amelıyatımda korkmus bı cok dr yı acık yapıyor dıye dusunmemıstım ama ıkıncısınde acık olmasını tercıh ederdım ama olmadı malesef
Naci beye daraltmak vs İcin ben de burun revizyon dusunuyorum resminiz var mı

Back