• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

Armine peki gogus amaliyati icin hangi teknik kulanildi?hangi marka protez kulandi Naci bey? ve kac cc di? Ben bana uygun olan en buyuk silikonu istiyorum,yani hazir yaptirmisken degsin dimi :) ama tabi ilerde sarkma yada baska bir problem olmasin.

aynen senın gıbı dusundum forumda cok var sılıkonlarının kucuk olmasında sıkayetcı arkadas ben boyutundan memnunum tabı buyuk olunca sarkmasından korkuyorsun ama sarkacak gıbı degıl bence bana 375 cc mentor hıgh profıl kas ustu takıldı

aynen senın gıbı dusundum forumda cok var sılıkonlarının kucuk olmasında sıkayetcı arkadas ben boyutundan memnunum tabı buyuk olunca sarkmasından korkuyorsun ama sarkacak gıbı degıl bence bana 375 cc mentor hıgh profıl kas ustu takıldı

Evet Turk doktorlari genelde kucuk yapiyorlarmis bende bu formda okudum,o yuzden ne istedigini cok iyi anlatabilmek lazim doktora sanirim.375cc high profil damla silikonmu oluyor?yoksa yuvarlak mi?
ve icinde ne var tuzlu su mu yoksa jel mi?
Ben kemdimce planlar yapiyorum kafamda iste kas alti olsun,damla olsun,icinde jel olsun,325ccnin ustunde olsun,ve gogus altindan yerlestirilsin diye ama sanirim bunlara doktor karar veriyor degil mi?en dogrusu doktora birakmak sanirim :1:

Evet Turk doktorlari genelde kucuk yapiyorlarmis bende bu formda okudum,o yuzden ne istedigini cok iyi anlatabilmek lazim doktora sanirim.375cc high profil damla silikonmu oluyor?yoksa yuvarlak mi?
Ben kemdimce planlar yapiyorum kafamda iste kas alti olsun,damla olsun,icinde jel olsun,325ccnin ustunde olsun,ve gogus altindan yerlestirilsin diye ama sanirim bunlara doktor karar veriyor degil mi?en dogrusu doktora birakmak sanirim :1:

yazmayı unutmusum yuvarlak jel:))

Bir doktorun söz ile ne kadar beğenildiğinden öte yaptığı işlerin sonucuna tekrar op.gerektirme oranlarına bakın arkadaşlar.Yakup Avşar fiyat konusunda cok farklı değil diğer doktorlardan..ki bir de revizyon masraflarını da düşünürseniz Yakup Bey gayet hesaplı.Hastası olup pişman olan memnuniyetsiz tek bir kişi bile yoktur eminim.İyi düşünmek gerek..

ben barıs cakıra amelıyat oldum ıkı kere ılkınde nefes sorunu oldu. ıkıncıyı onu duzeltmek ıcın oldum yanı guzel burunlar yapıo ama ben hala ıstedıgıme kavusamadım yakup avsar ve nacı celıgı suan bende arastırıyorum ama nacı celık acık yapıo o yuzdn korkuorm barıs cakır ve yakup avsar kapalı yapıo ama yakup avsarın fıyatı bıraz uçuk galiba

Ben ilk halinizin ve son ameliyat hallerinizin resimlerini görmek istiyorum. Ameliyatları hangi aralıklarla hangi tarihlerde oldunuz demiştim ona cevap vermemişsiniz...

Merhaba Nilay,

İçi tuzlu su olan silikonlar FDA tarafından yasaklı o yüzden jel silikonlar kullanılıyor. Şu an için en iyisi bu ;)
Yöntemine göre protezin duruşu değişiyor şu ana kadar gördüğüm en güzel göğüsler kas ZARI altı yöntemiyle yapılanlar. Bu yöntemi bir çok doktorun yaptığını da okuyorum siteden. En doğrusu güvenilir bir doktora karar verip doktorla mutabık kalmak.
Senin üç ameliyat olacağı için iyi bir seçim yapman gerek çok uzun süre anestezi altında kalmak demek çünkü bu. Kolaylıklar dilerim. Şimdiden geçmiş olsun iyi günlerde kullan üçünü de :D :71:

Merhaba Nilay,

İçi tuzlu su olan silikonlar FDA tarafından yasaklı o yüzden jel silikonlar kullanılıyor. Şu an için en iyisi bu ;)
Yöntemine göre protezin duruşu değişiyor şu ana kadar gördüğüm en güzel göğüsler kas ZARI altı yöntemiyle yapılanlar. Bu yöntemi bir çok doktorun yaptığını da okuyorum siteden. En doğrusu güvenilir bir doktora karar verip doktorla mutabık kalmak.
Senin üç ameliyat olacağı için iyi bir seçim yapman gerek çok uzun süre anestezi altında kalmak demek çünkü bu. Kolaylıklar dilerim. Şimdiden geçmiş olsun iyi günlerde kullan üçünü de :D :71:

Oralet cok tesekurederim tavsiyelerin icin.
Sen ne amaliyati olmusdun?ve hangi doktor yapti?Bende suanda doktor arastiriyorum bu uc isim var aklimda,yuzyuze gorusmelerden sonra karar vericem.
Ama gercekdende cook zormus,doktor siteleri gezmekden bu formlardan yazilar okumakdan basim dondu :)
Umarim herkes seciminde mutlu olur....

Oralet cok tesekurederim tavsiyelerin icin.
Sen ne amaliyati olmusdun?ve hangi doktor yapti?Bende suanda doktor arastiriyorum bu uc isim var aklimda,yuzyuze gorusmelerden sonra karar vericem.
Ama gercekdende cook zormus,doktor siteleri gezmekden bu formlardan yazilar okumakdan basim dondu :)
Umarim herkes seciminde mutlu olur....

Rica ederim ne demek:) Ben göğüs ve burun ameliyatları oldum Barış Bey'e. Hepsiyle yüz yüze görüş buradaki yazılardan çok resimler senin için fikir edindirecek unsur olsun. Doktorların yöntemleri en önemli kıstasın olsun. Zaten bu doktor seçme işi içine sinme ve kendini emanet etme durumu. Yüzyüze görüşünce elektrikte alırsan ne ala.
Dilerim mutlu bir kız çıkar ameliyatlardan sonra karşıma :)) Kolaylıklar dilerim :))

Rica ederim ne demek:) Ben göğüs ve burun ameliyatları oldum Barış Bey'e. Hepsiyle yüz yüze görüş buradaki yazılardan çok resimler senin için fikir edindirecek unsur olsun. Doktorların yöntemleri en önemli kıstasın olsun. Zaten bu doktor seçme işi içine sinme ve kendini emanet etme durumu. Yüzyüze görüşünce elektrikte alırsan ne ala.
Dilerim mutlu bir kız çıkar ameliyatlardan sonra karşıma :)) Kolaylıklar dilerim :))

fotoraflari henuz goremiyorum mesaj sayisi yeterli degilmis :) sana katiliyorum doktor secimi tamamen guvenip kendini emanet edebilmek,bu da yuzyuze gorusunce beli olacak artik.
insAllah amaliyatlardan sonra bende memnun olan arkadaslar gibi mutlu olurum....cok tesekurederim..

Evet bende resimleri görmek için can atıyorum ama mesaj sqyım yetersiz.Bu ne işkencedir ya...
resimleri görebilirsem doktor seçimi için daha net olabileceğim diye düşünüyorum..

ben uc operasyon oldum burun cene gogus , evet burunda ıstedıgım sonucu elde edemedım kapalı teknıkle yapmak zorunda kalmıs dokularım yapısık oldugundan ben kaldırtmak ve daraltmak amacıyla olmustum resımler ortada oncesı ve sonrası,meme konusunda ben sılıkonlarımla cok mutluyum:))) bence acık teknık senı korkutmasın acık teknıkler daha ıyı sonuclar elde edılıyor ız felanda kalmıyor bende ıılk burun amelıyatımda korkmus bı cok dr yı acık yapıyor dıye dusunmemıstım ama ıkıncısınde acık olmasını tercıh ederdım ama olmadı malesef

merhaba armine,
ben de naci beye karar verdim 22 haziranda gögüs ameliyati olacagim.
sen cene de oldum demissin. tam olarak ne yapildi. yüz estetigini ben de düsünüyorum hatta narkozu yemisken beni bi bastan yaratsalar diye düsünüyorum ama vücudum kaldiramaz sanirim.
ya senin gögüs ameliyati olali ne kadar oldu ? bide 3 ameliyati birden bi yaptilar?
meme amilyatinda dikis aldilrma olayi var mi ? ben yurtdisindan gelicem. sadece 10 gün kalicam. sonrasinda düzenli kontrole gitmek gerekiyor mu ? cok korkuyorum acikcasi ya bi sorun cikarsa diye...

merhaba armine,
ben de naci beye karar verdim 22 haziranda gögüs ameliyati olacagim.
sen cene de oldum demissin. tam olarak ne yapildi. yüz estetigini ben de düsünüyorum hatta narkozu yemisken beni bi bastan yaratsalar diye düsünüyorum ama vücudum kaldiramaz sanirim.
ya senin gögüs ameliyati olali ne kadar oldu ? bide 3 ameliyati birden bi yaptilar?
meme amilyatinda dikis aldilrma olayi var mi ? ben yurtdisindan gelicem. sadece 10 gün kalicam. sonrasinda düzenli kontrole gitmek gerekiyor mu ? cok korkuyorum acikcasi ya bi sorun cikarsa diye...

canım cok dogru bı karar vermıssın gogus konusunda ıstedıgın boyutu ıyıce anlat hatta bı resım gotur nacı beye sonra boyut konusunda pısmanlık yasama yapılabılırlıgı varsa yapacaktır nacı bey dıkıslerı dokuluyor kendılıgınde eger kalan olursa onları alıyor ama hıcbısey hıssetmıyorsun korkulacak bısey yok bu konularda elı hafıf nacı beyın:)) kontorllerıme bende gıdemedım duzenlı ama bı sorunda yasamadım bana kasustu(ben ıstedım) hıgh profıl 375cc yuvarlak takıldı ıstedıgım gıbıler:) cene konusuna gelınce ıyıce dusun cene amelıyatları hayal kırıklıgı yaratabılıyor cene törpüleme amelıyatı yapmadıgını soylemıstı nacı bey bana guzel sonuclar vermedıgınden ben protez taktırmıstım bu amelıyatı sıkca yapıyor nacı bey en son gıttıgımde yıne cene protezı takılmıs bı hastaya rastlamıstım ama onun oncesınde bayag gerıdeydı sonuc cok guzel ve dogaldı benımkı gıbı buyuk degıldı uc amelıyat bırden oldum 5 saat amelıyatta kaldım tam 1 yıl olacak

canım cok dogru bı karar vermıssın gogus konusunda ıstedıgın boyutu ıyıce anlat hatta bı resım gotur nacı beye sonra boyut konusunda pısmanlık yasama yapılabılırlıgı varsa yapacaktır nacı bey dıkıslerı dokuluyor kendılıgınde eger kalan olursa onları alıyor ama hıcbısey hıssetmıyorsun korkulacak bısey yok bu konularda elı hafıf nacı beyın:)) kontorllerıme bende gıdemedım duzenlı ama bı sorunda yasamadım bana kasustu(ben ıstedım) hıgh profıl 375cc yuvarlak takıldı ıstedıgım gıbıler:) cene konusuna gelınce ıyıce dusun cene amelıyatları hayal kırıklıgı yaratabılıyor cene törpüleme amelıyatı yapmadıgını soylemıstı nacı bey bana guzel sonuclar vermedıgınden ben protez taktırmıstım bu amelıyatı sıkca yapıyor nacı bey en son gıttıgımde yıne cene protezı takılmıs bı hastaya rastlamıstım ama onun oncesınde bayag gerıdeydı sonuc cok guzel ve dogaldı benımkı gıbı buyuk degıldı uc amelıyat bırden oldum 5 saat amelıyatta kaldım tam 1 yıl olacak

sana özelden de yazdigim gibi resimlerini gördüm gayet güzel olmus hersey...
naci beyle subatta yüz yüze görüstüm zaten bakti etti. 3 boyutlu cekimleri ameliyat öncesi yapacak. ben kas alti istyiorum büyüklügü konusunda pek bisey demedi ama cok büyük koymam meme dokun var dedi. snirim maximum 300 kücük bi asimetrilik var sag gögsüm azcik daha kücük. bu olmasa bence zaten düsünmezdin sen ameliyati dedi. benim tek korkum ameliyat sonrasi bi sorun cikarsa ilerde naparim maximum 10 gün kalicam i9stanbulda sonra almanyaya geri hemen is basi..

gögüs ameliyati icin nekadar ödedin? bende düsünüyorum ama henüz düsünme asamasindayim. :)

Bu arada Armine kac amaliyat oldun Naci beye ve ne icindi?Burun konusundaki memnuniyetsizligin Naci bey acisindan mi yoksa bekledigin gibi olmadi mi?revizyon dusunuyormusun?
Burun icin Naci bey genelde acik teknik kulaniyormus,sende iz fallan kaldi mi?bu beni cok korkutuyor,ama Naci beyin Meme buyutme amaliyatinda basarili oldugunu cok duydum onda bir kuskum yok,karin germe icin de ayni,ama acik teknik burun amaliyati dusunduruyor beni :44:
Eger ben Naci beyi secersem nerde kalabilirim otel fallan varmi yakinlarda (uygun olan :1: )
sevgiler.....

canım bende brış çakıra oldum.süper bi doktor çok başarılı bugün 14 üncü günüm.ne ağrım olsu ne morluk hafif bi şişliğim oldu o kadar.tamponlar ve dikişler hiç önemsencek bişey diil.hiç acımıo.barış beyi tavsiye ederim.14üncü günüm şiş olmasına rağmen burnumu çok beğeniorum.

canım bende brış çakıra oldum.süper bi doktor çok başarılı bugün 14 üncü günüm.ne ağrım olsu ne morluk hafif bi şişliğim oldu o kadar.tamponlar ve dikişler hiç önemsencek bişey diil.hiç acımıo.barış beyi tavsiye ederim.14üncü günüm şiş olmasına rağmen burnumu çok beğeniorum.

arkadaslık teklıfımı kabul edersen resımlerını gormek ıstıyorum

Back