• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

canım bende brış çakıra oldum.süper bi doktor çok başarılı bugün 14 üncü günüm.ne ağrım olsu ne morluk hafif bi şişliğim oldu o kadar.tamponlar ve dikişler hiç önemsencek bişey diil.hiç acımıo.barış beyi tavsiye ederim.14üncü günüm şiş olmasına rağmen burnumu çok beğeniorum.

memnun olduguna cok sevindim...ama fotoraflarin yok malesef?

arkadaşlar ben de bu yaz burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum
barış çakır ve yakup avşar arasında kaldım şimdilik
ne yapsam bilemiyorum : (

Bir doktorun söz ile ne kadar beğenildiğinden öte yaptığı işlerin sonucuna tekrar op.gerektirme oranlarına bakın arkadaşlar.Yakup Avşar fiyat konusunda cok farklı değil diğer doktorlardan..ki bir de revizyon masraflarını da düşünürseniz Yakup Bey gayet hesaplı.Hastası olup pişman olan memnuniyetsiz tek bir kişi bile yoktur eminim.İyi düşünmek gerek..

merhaba,

yakup beyde ameliyat fiyatlari ortalama ne kadar??

arkadaşlar ben de bu yaz burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum
barış çakır ve yakup avşar arasında kaldım şimdilik
ne yapsam bilemiyorum : (

En güzeli iki doktorlada görüşmen ameliyat /operasyonlardan sonra acaba şuna da gitseydim ne derdi durumun kalmamış olur. Git görüş aklına yatan eneji aldığın doktora da ol ameliyatını.

Sonuçta kendini emanet ediyorsun karşılıklı görüştükten sonra karar vermen en güzeli.

Hakkında hayırlısı :72:

Nilay,, demek karar aldin yaptiriyorsun, canim hayirlisi diyorum ben, aslinda bende pek heversliydim burun ve gogus ameliyatina, zaten sana bahsetmistim, ama suan artik istemiyorum, esim : gamze ben seni boyle sevdim, degismeni istemem dedi (burun konusuna) ve gogus konusuna gelince ben cesaret bulamadim, dogal kalsinlar diyorum, offff, sizlerin msjlarini okudukca suan yine bi soru isareti olusuyor kafamda... :9:

ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun darisi benim ve düsünenlerin basina
istanbulda yasayan arkadaslar cok sansli bende baris cakirda burun ameliyati olmaya karar verdim yurt disinda yasiyorum 10gün alci süreci birinci ve altinci ayda kontrolleri var ucak bilet fiyatlarida ucmus durumda

Nilay,, demek karar aldin yaptiriyorsun, canim hayirlisi diyorum ben, aslinda bende pek heversliydim burun ve gogus ameliyatina, zaten sana bahsetmistim, ama suan artik istemiyorum, esim : gamze ben seni boyle sevdim, degismeni istemem dedi (burun konusuna) ve gogus konusuna gelince ben cesaret bulamadim, dogal kalsinlar diyorum, offff, sizlerin msjlarini okudukca suan yine bi soru isareti olusuyor kafamda... :9:

:)) benim esimde ayni diyor (burun konusunda) ama banane ben istiyorum :))
ama gogus amaliyatini oda benim kadar istiyor :61: :P

Bir doktorun söz ile ne kadar beğenildiğinden öte yaptığı işlerin sonucuna tekrar op.gerektirme oranlarına bakın arkadaşlar.Yakup Avşar fiyat konusunda cok farklı değil diğer doktorlardan..ki bir de revizyon masraflarını da düşünürseniz Yakup Bey gayet hesaplı.Hastası olup pişman olan memnuniyetsiz tek bir kişi bile yoktur eminim.İyi düşünmek gerek..

Revizyon masrafları dersken??Bir kere burun ameliyatı olanlar bir revizyon daha geçiriyor "genelde" (Forumlardan okuduğum kadarıyla) .Bu beni çok korkutuyor. Birincisine bile cesaret edemezken revizyon da ne :D

naci çelik anadolu yakasında olduğu için burun estetiği konusunda daha yakınım ama yorumları okuyunca acabamı diyorum

ben yakup avşar ı önerebilirim,ben de çok araştırdım ve kendisini seçtim,fiyat konusunda çok uçuk bir fark yok diğer drlarla

sen ne kadara ameliyat oldun söyleyebilirmisin? benim halam naci beye 5000 tl ye ameliyat oldu ama yakup beyin 13.000 civarında istediğini duydum?

Ben Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum 2010 yılında gayet memnunum. Zor bir burun derim vardı ödemlerin iyileşme süreci uzun sürdü fakat beklediğime değdi. Albümlerimde resimlerim mevcut istersen inceleyebilirsin.

Ayrıca çakır poligonları tekniği ile burun ameliyatlarında literatüre girmiş bir doktorum var gururla söyleyebilirim bu detayı :)

Back