Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı ?

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı ?

Selamlar meriii

Aynı işlemi uyguladığı üç arkadaşım oldu tabii sonuçlarını da gördüğüm diyeyim.

İlkinde ikna olmamız biraz sürdü olmalı mı olmamalı mı diye. Fakat Barış Bey hakkaten güzel olacak dedi uyguladı sonuçlar şahane oldu.

Bunlardan birisi badem10 diğeri üyeliğini kapatmıştı dila28 olurda dönerse bilgi olarak düşmüş olayım buraya. Diğer arkadaşın KK da üyeliği var galiba ama nickini bilmiyorum. Buradan tanıdığım biri değildi çünkü.

Kesinlikle öneririm sonuçta altın oran diye bir teknik var. Çene, burun ve alın hepsinin birbirine oranı duruşu eşit olursa dışarıdan bakıldığında kusursuz görünür.

Burun yapılmasıyla bazen tamam olmuyor işlemler. Çene geride kalabiliyor doldurmak gerekiyor, alın geride kalıyor veya fazla düz kalıyor doldurmak gerekiyor. Ben canlı gördüğüm sonuçlardan sonra bana gerekir mi diye sordum Barış Bey'e senin alın yapın zaten iyi gerek yok demişti.

Kolaylıklar dilerim.

Merhaba kızlar, benim kızkardeşim(F.D) isimli doktora BURUN ameliyatı oldu.Ameliyat başarısız tekrar amelıyat olması gerekiyor.Ailece çok endişelenıyoruz.Grupta tuana nıckli ve ablası(LaRoche) nıckli olan kişi fd isimli doktora ameliyat olmuştu.Sizden rıcamız bu kızlara nasıl ulaşabılırım,lutfen yardımcı olun..... çaresiz.....

Senin istediğin neydi ve nasıl bir sonuç seni mutsuz etti merak ettim canım. Barış Çakır'ı düşünüyorum ben de.

Yakup avşar tam 2 katı karaya yapıyor. Arada fark yok deniyor parasal açıdan ama iki katı fiyat farkı var. Acaba başarısının farkı ne?

Merhaba Canım,

Bende uzun süredir araştırıyorum naci çeliğe ve şükrü avşara yaptıran arkadaşlarım var onların fiyatlarını biliyorum ve ikisinden birisine yaptırmayı düşünüyordum, ama az daha araştırayım derken ilker manavbaşı ve YAKUP avşarı keşfettim özellikle yakup avşarın face inde çok resim var ve herkes çok memnun ama çok pahalı olduğu söyleniyor fiyat olarak ne kadar biliyormusun bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim.

Birde sen yakup avşarın yaptığı burunlara baktın mı hiç ben çok beğendim gerçekten çok güzel burunlar ama hepsi birbirinin birebir aynı kalkık ve oyuk, yapıldığı çok belli oluyor ben bu konuda çok kararsızım güzel ama yapıldığı belli olan bir burun mu tercih etmeyelim yoksa doğal bir burun mu yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun karar vermek cidden çok zor

merhaba canım

Ben burun ameliyatı olmak istiyorum uzun süredir araştırıyorum ama çok doktor var ve herkes farklı bir şey söylüyor çok kararsız kaldım eğer başını ağrıtmazsam bir kaç soru sorabilirmiyim sana

birincisi yakup avşarın yaptığı burunları gördün mü ben çok beğendim ama yapıldığı çok belli oluyor ve herkese aynı burnu yapmıs bu konuda kararsızım, ikincisi herkes fiyatının çok yüksek olduğunu söylüyor bir mesajda 13 binden bahsetmişler her ne kadar burun ameliyatı çok önemli olsada bu miktar çok fazla geldi bana hadi borç harç bulup yaptırayım diyorum birde ya sonuçtan memnun olmazsam hangisine üzüleyim bu sefer, sen barış çakıra yaptımıssın barıs bey nasıl yapıyor doğal mı yoksa kalkıp ve oyuk mu yakup bey gibi albumlerime bakabilirsin demişsin ama sanırım arkadaş olmadığımız için göremiyorum sorularıma cevap verebilirsen çok ama çok sevinirim.

2 arkadaşım Yakup Avşar'a ameliyat oldu biri gerçekten çok doğal ve güzel,diğer arkadaşımın burnu ise güzel ama estetik olduğu çok belli çünkü fazla oyuk ve ucu kalkık oldu ama yinede öneririm çünkü Yakup Avşarın kullandığı yöntem sayesinde minimum ağrı ve şişlikle atlattılar.

Canım 16.000 tl demişti ve rakamın 16.000'den başladığını söylemişti. Ben de Yakup Avşar'ın yaptığı burunları kalkık buluyorum. Tercih meselesi. Bütün doktorların yaptıgı burunlara bakınca tarzlarını üç aşağı beş yukarı anlıyorsun.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim inan mesajı okurken hayretimi saklayamadım etrafımdakiler noldu diye sordular :) 16.000 nasıl bir rakamdır ya alt tarafı burnumu yaptırıcam sıfırdan burun yapmayacak ya hayatta yaptırmam ona

canım ne kadara ameliyat oldular biliyormusun?

merhaba bende burun ameliyatı olmadan önce bu ğüç isim yapmış doktorlada görüştüm ancak yakup avşarı çok pahalı barış çakırı çok gösterişli naci çeliği ise çok tatmin edici bulmadım ve sonuçta hiç aklımda olmayan bir isme ameliyat oldum aradığım her cevaba tercüman oldu ve saygılı sempatik kibar bir doktor sonuctan çok memnuum nefes almamdada bir sıkıntı yok şeklide çok doğal oldu gören herkes ismini soruyor bende burdan açıklıyorum :)İLKER MANAVBAŞI alanındaki en iyi doktor bence tartışmasız kesinlikle tavsiye ederim canım

canım ne kadara ameliyat oldular biliyormusun?

millet,bu hafta Yakup Avşar a oluyorum, benim deviasyon problemim var,birkaç doktora daha gitmiştim ama bir tek Yakup bey e inandım güvendim ve 2 günlük ameliyatlıları görünce hiç morlukları yok,ağrıları yok vss. Yakup bey de karar kıldım
en önemlisi tampon yok, burnu kırma yok,dikiş yok
üstün teknolojiyle yapıyor,adam amerikada eğitim veriyor
Evet çok pahalı, 14.500 TL verdim, Fethi bey 3500 euro yani 9500 TL istemişti ama değer bence
korkmadan giricem ameliyata
dr a inanmak güvenmek en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…