Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı ?
ben yakup avşar ı önerebilirim,ben de çok araştırdım ve kendisini seçtim,fiyat konusunda çok uçuk bir fark yok diğer drlarla
ben barıs cakıra amelıyat oldum ıkı kere ılkınde nefes sorunu oldu. ıkıncıyı onu duzeltmek ıcın oldum yanı guzel burunlar yapıo ama ben hala ıstedıgıme kavusamadım yakup avsar ve nacı celıgı suan bende arastırıyorum ama nacı celık acık yapıo o yuzdn korkuorm barıs cakır ve yakup avsar kapalı yapıo ama yakup avsarın fıyatı bıraz uçuk galiba
canım yakup avşar için herkez başarılı dıyor
Yakup avşar tam 2 katı karaya yapıyor. Arada fark yok deniyor parasal açıdan ama iki katı fiyat farkı var. Acaba başarısının farkı ne?
Ben Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum 2010 yılında gayet memnunum. Zor bir burun derim vardı ödemlerin iyileşme süreci uzun sürdü fakat beklediğime değdi. Albümlerimde resimlerim mevcut istersen inceleyebilirsin.
Ayrıca çakır poligonları tekniği ile burun ameliyatlarında literatüre girmiş bir doktorum var gururla söyleyebilirim bu detayı :)
Merhaba Canım,
Bende uzun süredir araştırıyorum naci çeliğe ve şükrü avşara yaptıran arkadaşlarım var onların fiyatlarını biliyorum ve ikisinden birisine yaptırmayı düşünüyordum, ama az daha araştırayım derken ilker manavbaşı ve YAKUP avşarı keşfettim özellikle yakup avşarın face inde çok resim var ve herkes çok memnun ama çok pahalı olduğu söyleniyor fiyat olarak ne kadar biliyormusun bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim.
Birde sen yakup avşarın yaptığı burunlara baktın mı hiç ben çok beğendim gerçekten çok güzel burunlar ama hepsi birbirinin birebir aynı kalkık ve oyuk, yapıldığı çok belli oluyor ben bu konuda çok kararsızım güzel ama yapıldığı belli olan bir burun mu tercih etmeyelim yoksa doğal bir burun mu yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun karar vermek cidden çok zor
Canım 16.000 tl demişti ve rakamın 16.000'den başladığını söylemişti. Ben de Yakup Avşar'ın yaptığı burunları kalkık buluyorum. Tercih meselesi. Bütün doktorların yaptıgı burunlara bakınca tarzlarını üç aşağı beş yukarı anlıyorsun.
2 arkadaşım Yakup Avşar'a ameliyat oldu biri gerçekten çok doğal ve güzel,diğer arkadaşımın burnu ise güzel ama estetik olduğu çok belli çünkü fazla oyuk ve ucu kalkık oldu ama yinede öneririm çünkü Yakup Avşarın kullandığı yöntem sayesinde minimum ağrı ve şişlikle atlattılar.
Acıbadem'de ameliyat oldu 8bine ama diğerini hatırlamıyorum.canım ne kadara ameliyat oldular biliyormusun?
canım ne kadara ameliyat oldular biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?