canım bende brış çakıra oldum.süper bi doktor çok başarılı bugün 14 üncü günüm.ne ağrım olsu ne morluk hafif bi şişliğim oldu o kadar.tamponlar ve dikişler hiç önemsencek bişey diil.hiç acımıo.barış beyi tavsiye ederim.14üncü günüm şiş olmasına rağmen burnumu çok beğeniorum.
Bir doktorun söz ile ne kadar beğenildiğinden öte yaptığı işlerin sonucuna tekrar op.gerektirme oranlarına bakın arkadaşlar.Yakup Avşar fiyat konusunda cok farklı değil diğer doktorlardan..ki bir de revizyon masraflarını da düşünürseniz Yakup Bey gayet hesaplı.Hastası olup pişman olan memnuniyetsiz tek bir kişi bile yoktur eminim.İyi düşünmek gerek..
arkadaşlar ben de bu yaz burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum
barış çakır ve yakup avşar arasında kaldım şimdilik
ne yapsam bilemiyorum : (
Nilay,, demek karar aldin yaptiriyorsun, canim hayirlisi diyorum ben, aslinda bende pek heversliydim burun ve gogus ameliyatina, zaten sana bahsetmistim, ama suan artik istemiyorum, esim : gamze ben seni boyle sevdim, degismeni istemem dedi (burun konusuna) ve gogus konusuna gelince ben cesaret bulamadim, dogal kalsinlar diyorum, offff, sizlerin msjlarini okudukca suan yine bi soru isareti olusuyor kafamda...
Bir doktorun söz ile ne kadar beğenildiğinden öte yaptığı işlerin sonucuna tekrar op.gerektirme oranlarına bakın arkadaşlar.Yakup Avşar fiyat konusunda cok farklı değil diğer doktorlardan..ki bir de revizyon masraflarını da düşünürseniz Yakup Bey gayet hesaplı.Hastası olup pişman olan memnuniyetsiz tek bir kişi bile yoktur eminim.İyi düşünmek gerek..
ben yakup avşar ı önerebilirim,ben de çok araştırdım ve kendisini seçtim,fiyat konusunda çok uçuk bir fark yok diğer drlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?