Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

Nilay_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
61
0
36
Hollanda
Arkadaslar Merhaba ben ilk defa yaziyorum buraya,suanda doktor arastirmasindayim ve karar vermek cok zor...Ben uc amaliyat dusunuyorum burun,meme buyutme ve karin germe.aklimda uc doktor var Yakup avsar,Naci celik ve Baris cakir...Bu uc doktor tarafindan amaliyat olanlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.simdiden tesekurler....

Arkadaslar aranizda Can Kopale yada Cemil Tugaya burun ameliyati yaptiranlar varmi???????????

Arkadaslar aranizda Can Kopale yada Cemil Tugaya burun ameliyati yaptirmis olanlar varmi??

ben barıs cakıra amelıyat oldum ıkı kere ılkınde nefes sorunu oldu. ıkıncıyı onu duzeltmek ıcın oldum yanı guzel burunlar yapıo ama ben hala ıstedıgıme kavusamadım yakup avsar ve nacı celıgı suan bende arastırıyorum ama nacı celık acık yapıo o yuzdn korkuorm barıs cakır ve yakup avsar kapalı yapıo ama yakup avsarın fıyatı bıraz uçuk galiba

Yeliz Oncelikle cevap yazdigin icin tesekurederim.
bende ayni fikirdeyim,Naci celik acik yaptigi icin korkuyorum.Yakup Avsara cok guveniyorum ama fiyatlar biraz yuksek.Ya ne kadar zormus doktor secmek. :44:

Yeliz Oncelikle cevap yazdigin icin tesekurederim.
bende ayni fikirdeyim,Naci celik acik yaptigi icin korkuyorum.Yakup Avsara cok guveniyorum ama fiyatlar biraz yuksek.Ya ne kadar zormus doktor secmek. :44:

ben yakup avşar ı önerebilirim,ben de çok araştırdım ve kendisini seçtim,fiyat konusunda çok uçuk bir fark yok diğer drlarla

ben yakup avşar ı önerebilirim,ben de çok araştırdım ve kendisini seçtim,fiyat konusunda çok uçuk bir fark yok diğer drlarla

masummasal ben senin fotorafini facebookda gormustum gercekden cok guzel olmus,baska fotoraflarin varmi?
Butun arkadaslardan cok rica ediyorum eger Naci celik,Yakup Avsar yada Baris cakir tarafindan amaliyat olanlar var ise fotoraflarinizi gormem mumkunmu?simdiden tesekurler....

Ben de Yakup Avşar ı öneririm kesinlikle. fiyat konusunda ise cok fark yok arada evt.ekleyebilirsin fotolarımı görmek istersen. ben de Yakup beye ameliyat oldum ve son derece memnunum

Ben de Yakup Avşar ı öneririm kesinlikle. fiyat konusunda ise cok fark yok arada evt.ekleyebilirsin fotolarımı görmek istersen. ben de Yakup beye ameliyat oldum ve son derece memnunum

Lugesya tesekurederim,siteye cok yeniyim arkadaslik gonderdim,ama foto goremiyorum
Fiyat konusuna gelince Naci bey ile cok fark yok ama Baris bey ile baya var,Allah hayirlisi ne ise onu versin insAllah.

ben bu uc ısım arasından nacı celık derım yakup avsar evet basarılı bı ısım ama uc amelıyatta butceyı bıraz zorlar sanırım ve cok da abartılacak kadar guzel burunlar yapmıyor bı kac hastasının resmını gordum yanı ınsanlar cok para verınce cok guzel sonuclar alacagı gıbı bı yanılgıya dusmesın bence barıs cakırında bı kac hasta resmını gordum dogal sonuclar ama nefes almada problem yasayan hastalarını okumak burdan bu ısmı de eletıyor nacı celıge amelıyat oldum her nekadar burun konusunda memnunıyetsızlıgım olsada sanırım benımkı bıraz da ıstısnaı bı durum bence bu uc operasyonda guvenebılecegın bı ısımmm

Armine verdigin tavsiye icin tesekurederim.
Evt Baris Cakir hakkinda yeliz arkadas yazmisti iki kere ona amaliyat olmus nefes alma sorunu yuzunden.senin fotoraflarini gorme imkanim varmi?

Armine verdigin tavsiye icin tesekurederim.
Evt Baris Cakir hakkinda yeliz arkadas yazmisti iki kere ona amaliyat olmus nefes alma sorunu yuzunden.senin fotoraflarini gorme imkanim varmi?

Bu arada Armine kac amaliyat oldun Naci beye ve ne icindi?Burun konusundaki memnuniyetsizligin Naci bey acisindan mi yoksa bekledigin gibi olmadi mi?revizyon dusunuyormusun?
Burun icin Naci bey genelde acik teknik kulaniyormus,sende iz fallan kaldi mi?bu beni cok korkutuyor,ama Naci beyin Meme buyutme amaliyatinda basarili oldugunu cok duydum onda bir kuskum yok,karin germe icin de ayni,ama acik teknik burun amaliyati dusunduruyor beni :44:
Eger ben Naci beyi secersem nerde kalabilirim otel fallan varmi yakinlarda (uygun olan )
sevgiler.....

ben uc operasyon oldum burun cene gogus , evet burunda ıstedıgım sonucu elde edemedım kapalı teknıkle yapmak zorunda kalmıs dokularım yapısık oldugundan ben kaldırtmak ve daraltmak amacıyla olmustum resımler ortada oncesı ve sonrası,meme konusunda ben sılıkonlarımla cok mutluyum:))) bence acık teknık senı korkutmasın acık teknıkler daha ıyı sonuclar elde edılıyor ız felanda kalmıyor bende ıılk burun amelıyatımda korkmus bı cok dr yı acık yapıyor dıye dusunmemıstım ama ıkıncısınde acık olmasını tercıh ederdım ama olmadı malesef

otel konusunu bılemem belkı nacı beyıın anlasmalı oldugu bı yer vardır yurt dısından gelen hastaları ıcın kendısıyle gorustugunde sorarsın

Anladim keske fotoraflari gorebilsem o zaman daha iyi yorum yapabilirdim,ama mesaj sayisi yeterli degilmis daha
otel konusuna gelince var Naci beyin anlasmali oldugu bir otel ama iki hafta icin 2,000 euroyu geciyor....

Armine peki gogus amaliyati icin hangi teknik kulanildi?hangi marka protez kulandi Naci bey? ve kac cc di? Ben bana uygun olan en buyuk silikonu istiyorum,yani hazir yaptirmisken degsin dimi :) ama tabi ilerde sarkma yada baska bir problem olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…