Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

2010 sonbaharda evlenicem herhalde kaydirigubbakcemile3
bilmim ki böcük gidipte direk nsl soram. baba hangi mobilyalar kaliteli :roflol:

Ayyy bende bende sonbahar gelini olacam... 2010 eylül19:sm_cool: o zaman sen ne yap ne et babacığından öğren iyi tüyoları bacımmm:lepi:

arkadaşlar sanırım gelinliğime karar verdim,tam emin olmamakla birlikte sade ve şık bir şey ararken karşıma çıktı ve vuruldum.Fiyatıda önemliydi biliyorsunuz her masraf bize ait hepimizde olduğu gibi.Gelinliğin modeli hakkında fikir verin bana lütfen,en iyi siz anlarsınız neler hissettiğimi ve o büyülü beyaz ı giyince süper olmak istiyorum.Anladınız değil mi ne demek istediğimi.Öpüyorum olumsuz da olsa fikriniz söyleyin,fizik yapıma vs. uygun olur mu aklınıza ne geliyorsa yazın.Görüşürüz.Ayyy çok heyecanlandım ya :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinl...ediniz-20.html (Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?)

canım hayırlı olsun..Allah güle güle giymeni nasip eder inş..Ancak bakamadım sayfa açılmıyorkiiiibenneyaptımki

kızlar bimin aktüel ürünü bu işte
bende kararsızım almakta :sm_confused:

desenler çok güzel çileğim pembeliler çok hoşuma gitti ama alamam büyük yemek takımıyla 5 takım var onları nereye sığdırıcam bakalım CADIARZU

hııı bende sol üst köşedekini beğendim
ya bnmde var 84 parça misaifr için kemik rengi porselenlerden
ama günlük takımım yok
annem diyo bnmkilerden 6 tane al. 12 kişilik takımı var 6 kişiliğini kullanmamıştır bile. deseni de çok güzel kütahya porselen
bu defada onun çok geleni gideni oluyo
ben en iisi yrn alayım bunu :roflol:
ne kararsızım ya :))

evet böcük ya bende öle düşünüyorum
bide günlük yemek takımına çok fazla kafa yormak istemiyorum
geldiğin için tşkler kaydirigubbakcemile5

ne demek cnm herzmn gelırm ha
sankı cıktığım varda:roflol:
almışken 1 tanede bana al
bu arada buraaya yenı ceyıs tukkanı acılıyo
orda gordum bunlardan acılsın kac tl merak edıyom

nan olm inan ki züğürtleri oynuom kartla alıcam bunuda kaçırmak istemiyrm CADIARZU
sen evlen ben sana hediyeni yollarım buyrunnnnnnnnn
çok zarifsin ayrıca nan :roflol:
bunlar bim de 45 tl 24 parça güral porselen

Son düzenleme:
çilekcim ben beğendim valla ikisini de sağdaki da hoş ama.yarın nişanlıma dedim ordan alsın die. bi de o gitmesin tekrar. kayınvalidem gidip bakıcak alıcak sabah.yoksa kalmıyor çilek

emcim 9 da açılıyo ya bende gidim bakim nsl görünüyo
bakalım beğenirsem alıcam :hulya:

canım inşallah yetişebiliriz valla günlük için ideal. belki ilerde iki kişilik renkli bişiler alabilirim

yarın cnm bimde satlıyo geç gidersen bulamayabilirsin uygun ürün geldiği zaman kapıda bekliyolar alabilmek için haberin olsun

Back
X