Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar iyi akşamlar nasılsınız
nişanıma 15 gün kaldı çok heyecanlıyım elbisem hala dikiliyo bu hafta biticek inşallah
ama heyecanım çok var hayırlısıyla atlatırım inşallah

günaydınn
bebıkyüzlü benımle aynı gün mu mutluluğu yaşıycaksın
27 aralıkta evlenıyorum ben

yemyesıl cok az kalmış senın yaa delikafadulden

günaydın kızlar
neler gelişti neler değişti?
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun
bizde askeri malzeme almakla uğraşıyoz

günaydın hanımlar nasılız bugün bakalım,kızlarrrr nerelerdesiniz? böcük şafak 22 kuşum :)

22 evt ama ben düğünden cok işten cıkcam günü sayıyorumzemuszemus 14 gunum kaldı cok şükür

cılekım azmış şafağın hemencık gecsın ınş

slm kıslar nasılsınız yarın büyük gün sabah erkenden kalkıcam 8.5 ta kuaföre gidicez 11.5ta çıkıcam 12de fotoğrafçıya gidicez nişanda gündüz nasıl yetişicez bakalım

ayy cnm benım yetışırsın merak etme
heycan yok sakın olmaya calıs
nışan senın deılmış gıbı davran hatta tanımamazlıktan gel ınsanları:roflol:

şuan bıle dorukta mı
abboww ayvayı yedın:roflol: bende hıc heycan neyım yok
duygusuz muyum neyım

nisanyağmuru; canım desteğin için dinlediğin için teşekkür ederim,kk öyle yavaştı ki giremedim birkaç gün.. a.s.

esra8606: inşallah gönlüne göre olur canım herşey..Mutluluklar diliyorum,nişan heyecanımı hatırlattın bana..olup bitince inan hiçbirşey hatırlamıyor insan kaydirigubbakcemile3

uğur böcüğü : ne kadar az kalmış,kendimi düşünemiyorum bile 20li rakamlar kalacak düğünüme,çok mutlu olmalısın.Evini gördüm bayıldım,ev arıyorum da şu anda o yüzden çok dikkatimi çekti.Ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allah

Çilek:Allah kavuştursun şimdiden,askerlik büyük bir sınav oluyor ilişkiler için..Eğer gerçekten sağlam bir ilişkiyse çok şey katıyor,daha da bağlanıyor insan.Bizde öyle oldu,ama zor günlerdi,çabucak geçsin inş

Adaer ben daha önce de görmüştüm seni,çok yakışıyorsunuz canım opuyorumnanaktan

Uzun süre girmeyince herkese yazayım dedim..
Benim de 65 günüm kaldı,çabucak geçsin inşallah.bu ay sonuna kadar herşey tamamlanmış olacak ümit ediyorum..

derınım cok tşkler cnm
sankı senın çok varmış gıbı konuştun
valla 22 gün var ama benım deıl sankı hıc heycan yok sımdılık bakalım ılerleyen gunlerde nolcak
sizde hayrlısıyla bı ev bulun ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…