Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

zaten yıllardır biarada olmanın avantajı var ama k.valide ve k.peder olarak bakmak daha farklı.
zamanla bu konuda onların yanında daha rahat davranır oldum.
önceleri elimi kolumu nereye koyayım, nasıl davranayım,ne konuşayım derdim.
ama dün gece bunu fazlasıyla aştığımı gördüm.
ben pek laf üreten çok konuşan biri değilimdir, büyüklerin yanında.(knd arkdşlarımın yanında çenem düşer,bıktırırımkaydirigubbakcemile3)
eğer bi insanın yanında rahat ve çok konuşabiliyosam çekingenliğimi üstümden atmışım demektir.
öle işte. dün gece sanki knd annem ve babamla yemek yemiş,sohbet etmiş kadar rahattım opuyorumnanaktan

A canım ne güzelll. Bizde dün akşam beş dakka uğradık evlerine arabayı almak için nişanlım diyor ki ya canım ne kadar hızlı konuşuyorsun:) Koyverdim gitti, çocukda şaşırdı sanırım ev ahaliside yüzüme bi bakışları vardı şaşkın şaşkın sonra gülmekten öldük nişanlımla Rahatım ben ya hemde bayağı bayağı hatta babamın yanındakinden bile daha fazla. E onca ay geçti saten bende tanıyodum eskidennn öteki evde komşularımızdı ama garip bi şekilde nişanlımla birbirimizi hiç görmemiştikkk

hadiya. gerçektende garipmiş birbirinizi görmemeniz ama kısmet. bak şimdi nişanlısınız.
sen nekadar oldu demiştin nişanlanalı..

kızlar nasılsınız artık tatil bittii 1 de işte olmam lazım ama üstümde nasıl bir üşengeçlik var anlatamam hele ki dolu dolu 3 gün nişanlımla olunca :asigim:şimdi bir boşlukta gibiyim sanki mafoldumben
onun yanından eve dönmek ne zor geliyor artık ya :çok üzgünüm: bayramda bol bol gezdik birlikte çok güzel 3 gün geçirdik ama işte insan depolayamıyor ki o anları hemencecik bitiveriyor...seneye kurbanda yanımda olamaycak askerde olacak şimdi her şeyi oöyle düşünür oldum seneye bu zamanlarda tek başıma olucam ben şimdiden bir hüzün bastı beni anlatamam...:çok üzgünüm:

grace çok iyi anlıyorum seni.
geçen yıl bayramda bende aynı şeyi düşünüyordum ve bu bayram yanımda yok bak :gitme:
ama olsun bidahakine yanımda olacak. onun hayaliyle yaşıyorum şuan.
bide geçen yıl bayramın ilk günü doğum günümdü.biarada olamadık.
bu yılda ayrı geçiricez. çok zor geçicek buyılki doğum günüm yinee :gitme:

Graceful zor hemde fena zor hasret olayı:) Allah herkesin yardımcısı olsun yaws.
Nisancım 2008 temmuz söz ağustos nişan yaptık. Bana bile tuhaf geliyor bi kere görmüştüm sadece onuda hatırlamıyorum bile bizim mahalleden kızlardan ya da arkadaşlarımdan duyardım ama ara ara sevgili nişanlımı:d Harbi varya bu nasip böyle bişey sanırsam.

gerçekten kısmet işi canım.nişanlımla çocukluk ardkşıydık.
hep ah keşke derdim ona bakıp bakıp.ama öle bi havası vardıki onun.yokya ben kim o kim. arkdştan başka bişi olarak görmez o beni derdim.
ve ilk çıktığımız zmnlar hep rüya gibi gelirdi bana.zmnla rüya olmadığını gördüm.
şimdi tam 4 aylık nişanlıyız :kedi: :kedi:

kızlar bunlar nasıl eternity fiyatı uygun geldi 99,90 ytl nasılll????? Alcam bugün bi bakınn lütfen.

cnm çok güselmiş.marka konusunda bişi diyemem ama beyaz falan hoş görünüyor.
yemek yaparken falan kararma yaparmıki.annemin krem tencereleri yaptıda.
tabi onlar annemin düğünden olan tencereleri.markasını falan bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Anaaaa aldım bile kız ben elmalı olanı Kararma falan olurmuki acep hiç aklıma gelmedi. Saten normaldede böyle bişiy beğenince aldım aldım yoksa vazcayıyorummm. :gitme: O yüzden hep bi kısmı zevksizliğimden olsa gerek; pek bişey benzememektelerkaydirigubbakcemile3

yok canım est. gerçekten görüntü açısından çok güseller.
güle güle kullanmak nasip olsun canım.

selam kızlar nasılsınız ben biraz buruk
nişanlım tuzla piyade okulunda sınavda şuan.
dün akşamda onlarda yemekteydik akşam geldi işten son günüydü ayrıldı artık
bu hafta tazminatını alıcak.
10 gün sonra asker /B]

çileğim kıyamam sana ben.
hayırlısı olsun canım. inş hayırlı güsel bi yere çıkar askerliği.
askere gidene kadar doya doya birlikte geçirin tüm zamanı.
sonuç belli olunca yazarsın canım.

sağol nisancım
gece 1 de gittiler 4 arkadaş numara aldılar numarası 1917ydi.
bugünden itibaren asker sayılıyo işte 10-12 aralıkta teslim olucak

hayırlısı olsun canım.
sen ne durumdasın. ne düşünüyosun. neler hissediyosun.
yada bişey düşünüp hissedibiliyomusun....

ben sadece buruğum
yani yalnız kalıcam
biz aynı semt de oturduğumuz için sürekli birlikteydik
onsuzluk çok zor gelicek bana
ellerim bomboş kalıcak
5 ay yüzünü göremicem
benim herşeyim elim kolum ayağım yüreğim kalbim hep onunla atardı
telefonum çaldığında fırlıcam ne bilim zor geçicek gibi
sıcacık öpücüğünü çok özlicem..

Son düzenleme:
Çilek ya yapma bitanem nolur kız varya bak inan bana bu ilk uğurlamalar zorluyor biliyorum ki sonuçta Allah'ın izini ile dönüp herşeye kaldığınız yerden en güzel şekilde devam edeceksiniz gözlerini yummm aç derken günler gelmiş bile.
Şimdiden Allah kavuştursun bitanem. Cuma sonmuş galiba belli olur haftaya yeri. Hayırlısıyla gitsin şu çocuk:) iyi bi yerede sende rahatla artıkınnn.

şu 3,5 ay geçti ama nasıl geçti. son 15gün gece gündüz biraradaydık.
bi yatmak için ayrılıyorduk.
gittiğinde bi boşluktaydım.ruhsuz,ot gibi dolanıyodum yani. sabah günaydın msjıyla uyandıran,gece iyi geceler diyen yok. yemek saati afiyet olsun hayataım,bak bol bol ye,öle az yeme diyen yok.
akşam işten gelirim.naptın nasıl geldin,iyimisin diyen yok.
yağmura yakalanırım.ıslandınmı,gelip alayımmı diyen yok.
gök gürültüsünden çok korkarım bütün gece uyuyamam. sırf ben uyuyamadığım için bnmle sabahlar beni rahatlatmak için msjlar atar,bazende tlfla konuşurduk.
ama ben ilk yağmurda hıçkırıklarla sabahladım.mafoldumben
mafoldumben offf bunlar sadece bikaçı. saysam bitmez.
ona okadar alışmış,okadar sırtımı dayamışımki. ilk ay tek başıma dışarıya bile çıkmaya korktum.
çileğim ya kusura bakma içini kararttım biraz sanki.bnm için zor bi dönemdi.
bunda annemin rahatsızlığı ve kardşmnde ünive gitmesi büyük bi etken aslında.
inş senin için bu kadar zor olmaz.

eregli saocnm ya çok iyisin.
üzülmemek elde değil
ne yapam mecbur yapacak inşallah iyi bi yere çıkarda bende giderim arada bir görmeye
kk çok yavaş alıntı yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…