Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar ben geldim.
bu sabah kardşm geldi.zemuszemus annemler evde olmayınca ben duramam evde senle işyerine geleyim dedi.
bol bol hasret giderdik..
oyüzden sabah giremedim buraya.sadece günaydın diyebildim.
hejar cnm çok geçmiş olsun üzüldüm nişanlına.inş iyileşir bian önce.

slm kızlar nasılsınız dün akşam bohçaları getirdiler çok güzel geçti biraz oynadık biriken kurtların birazını döktüm gerisini nişana saklıyomkaydirigubbakcemile3zemuszemus
hejarcım geçmiş olsun cnm nişanlık düzelicek inş:Saruboceq:
nisancım gözün aydın kardeşin gelmiş süprizlerini gördümü kardeşin

Son düzenleme:
günaydın kızlar
iyisiniz inşallah
ben hiç iyi değilim nişanlım çok hastamafoldumben
dün hastaneye kaldırmışlar bronşit demiş doktor:çok üzgünüm:
bugün de sabah tıkanmış,nefes alamamış tekrar hastaneye kaldırmışlar
şimdi tahlil falan yapıyorlarmış:çok üzgünüm:
dualarınıza çok ihtiyacım var,dua edin ne olurr
bende 1 saate kadar yanına gidiyorum
şimdilik hoşçakalın sağlıklı günler diliyorum..:a015:
Ayy canım çok geçmişler olsun üzülme iyileşir hemencecik dualarım sizinle:Saruboceq:

saol esracım. görmezmi.kaydirigubbakcemile3
hediyelerin hepsini notlara göre buldu. ama odalara girip çıktıkça ben yatağın içinde kıkır kıkır gülüyorum. baktım en son artık bnm odaya girecek.
gömdüm başımı uyuyo numarası yaptım. en son ayakucuma koydum bi kutu.içine not koydum.
işte son hediyende ben falan diye. ama yatarken kutuyu düşürmüşüm ben ve bulamadı dolayısıyla. bütün yorganı kaldırdı üstümden ve ben hala uyku modundayım.
en sonun ablaya ben bulamadım bunu dedi. başladım gülmeye. kalktım sarıldık ağladık falan.
ki o hediyeleri toplarken ağlamış hep.
nerden aklına geldi böle bişi,heyecandan kalbim duracak sandım diyo.
nsl mutlu oldu anlatamam. kitap ve eldivene bayıldı.
telefonu parfüm kutusuna koymuştum.sık bakalım beğencenmi dedim.
bi açtı telefon. :bbo: çok şaşırdı..
kardşmde bana cüzdan,2tane tişört ve bide biblo almış( gelin ve damat). bayıldım resmen.
bi ara resim eklerim burayada.

saol esracım. görmezmi.kaydirigubbakcemile3
hediyelerin hepsini notlara göre buldu. ama odalara girip çıktıkça ben yatağın içinde kıkır kıkır gülüyorum. baktım en son artık bnm odaya girecek.
gömdüm başımı uyuyo numarası yaptım. en son ayakucuma koydum bi kutu.içine not koydum.
işte son hediyende ben falan diye. ama yatarken kutuyu düşürmüşüm ben ve bulamadı dolayısıyla. bütün yorganı kaldırdı üstümden ve ben hala uyku modundayım.
en sonun ablaya ben bulamadım bunu dedi. başladım gülmeye. kalktım sarıldık ağladık falan.
ki o hediyeleri toplarken ağlamış hep.
nerden aklına geldi böle bişi,heyecandan kalbim duracak sandım diyo.
nsl mutlu oldu anlatamam. kitap ve eldivene bayıldı.
telefonu parfüm kutusuna koymuştum.sık bakalım beğencenmi dedim.
bi açtı telefon. :bbo: çok şaşırdı..
kardşmde bana cüzdan,2tane tişört ve bide biblo almış( gelin ve damat). bayıldım resmen.
bi ara resim eklerim burayada.

ne güzel cnm beğenmesine çok sevindim senin gibi bi ablası olduğu için çok şanslı:kedi:

kardşmde öle diyo.:kedi:
seni ardkşlarma okadar çok övdümki. ne kadar haklı oldğmu şimdi yine gösterdin bana diyo.
dün sarma sardım,nohutlu kol böreği yaptım akşamda tiramisu yaptım.
sabah gördüğünde uçtu resmen sevinçten..

seni ardkşlarma okadar çok övdümki. ne kadar haklı oldğmu şimdi yine gösterdin bana diyo.

süpersin kardeşinin sevdiği şeyleri yapmışın kardeşini haklı çıkarmışın ark karşı ne mutlu sanakaydirigubbakcemile5:1hug:

Ben çalışmıyorum canımcım evdeyim hep tatil bana yani :))

oda güzel cnm dinlen evinde
bende kısmetse seneye bu zamanlar evde oturuyo olucam işyerinden nikah çıkışıyla çıkışımı almayı düşünüyorum bi süre çalışmıcam çalışmaya alışkın olduğum için evde durabilirmiyim bilmiyorum bakalım o zaman görcez

Benimde tam tersi şimdi evdeyim evlendikten sonra çalışıcam Benimde planım aslında işten evlenince çıkmaktı ama kriz nedeniyle çıkartıldım sonrada iş bakmadım

Canım iyileşecek tabiki....Sende git yanına o zaman daha çok iyileşirr :)
:Saruboceq:
günaydın kızlar
iyisiniz inşallah
ben hiç iyi değilim nişanlım çok hastamafoldumben
dün hastaneye kaldırmışlar bronşit demiş doktor:çok üzgünüm:
bugün de sabah tıkanmış,nefes alamamış tekrar hastaneye kaldırmışlar
şimdi tahlil falan yapıyorlarmış:çok üzgünüm:
dualarınıza çok ihtiyacım var,dua edin ne olurr
bende 1 saate kadar yanına gidiyorum
şimdilik hoşçakalın sağlıklı günler diliyorum..:a015:

cok geçmiş olsun canım yaa biz ailecek hastayız 1 haftayı geçti hala düzelemedik

anaaa kaçırdım

kaydirigubbakcemile4

dream geçmiş olsun cnm.
ben çok korkuyorum hasta olucam diye.
annemi korumamız lazım.hasta olmaması lazım onun :sinifsinif:
inş bu kış hasta olmayız diye dua ediyorum hep..

Hejar12, Dreamlife çok geçmiş olsun canlarım. Geçer merak etmeyin inş. Nisan bişiycik olmaz annen senin koruman altında çünkü telaşlanma bitanem.

hejaR12 canım acil şifalar olsun nişanlına.Benim nişanlımda geçen perşembe doktora gitti onada bronşit demişler.3 gün rapor aldı,evde dinlendi vs. şimdi daha iyi hatta hafta sonu evimiz ile ilgili yine uğraşabildik.

Kızlar 5 ay 1 gün kaldı bizde çoğu eksiğimizi tamamlıyoruz sanki.Dün anneciğim tüm evin tül ve güneşliklerinin siparişini verdi.900 Tl tuttu.Sevgilim de babacığımla cumartesi günü aldığımız duşakabini taktılar.Bahçeme defne ağacı,gül fidanı ve sarmaşık diktiler.Öyle geçiyor işte günler :)

Nisan:nazar: Walla her eve lazımsın kız:) Kardeşin kız mı erkek mi? Ne mutlu süper anlaştığınız bariz.
Em bitmez bizim ürünlerin derdi teslim almadıkçakaydirigubbakcemile3

Back
X