Sonbahar canım bunlarda çok güzell diğerleri gibi güle güle kullan.
vallaa şu sıralar iki arada bir deredeyim ben buaralar yne sonbahar bacım ne güzel bir bir alıyor ,aldıkları ne güzel .. dekorasyon için bile şimdiden hazırlıyor herşeyini,sepette havlularına bayıldım vallaa çok güzel en sevdiğim tarz.. benim niye elim gitmiyor bir türlü anlayamıyorum sonbaharında var 1.5 yıl düğününe benmde ben niye hiç bişey alamıyorum tuhafım ya mafoldumben
kızlar bende h.sonu baktım işte fatihde, 1300den aşşa kiralama fiyatı yok , siz nerden buldunuz böyle ucuza yaw
birde bakırköye bakıcam, bide kadıköy dediler ama kadıköyde nerde gelinlikçi var bilmiyorum ben
Selam kızlar benide alırmısınız aranıza sırnaşık şey 2010 bahar geliniyim bende
Uğurcumm en uygun zamanda kısmet olur inş yaws. Kızlarr strawberry. com parfümler mis geldi bana kimdi o biri alcaktı galiba çilek sen miydin kız?j Ayrıca bende istiyorum düğün zamanı incideyim ok mu uğur????????
hayırlısı olsun bözük yadün konuştuk annem babam askım ben falan
tabı aşkımla telde ancak
annem olsun demıstı babam sız bılırsınız dedı
halam köye gıttı onun babanesı ck rahatsızlanmış
tek erkek torun benımkı
k valıdemde bu ay sonu amelıyat olması gerekıyormuş bıraz yürüyemıycek
düşündumde dedım baharda yapalım hem kendımızı daha bı hazrlarız
ben eksıklleırmın hepsını deıl ama coğunu hallederım sende bıseyler edersın kenara para koymaya devam
adamı aradık adam bızı cok sefmışzemuszemussız tutuna kadr kımseye vermem demış
zaten 6 ay önce bırı gelmış ona bıle vermemış kendı oturcam dıe sureklı tadılat yapmış
yaşlı bı dede desem daha doğru bızde dedık nisan gıbı olur
oda ok dedı
sımdık yurtdışına gıtcekmış ama ıstedığımız zaman anahtarı bıraktı kızına evde oturabılırmışız:hulya:
bu yettı bana
ne bılem ya ıkı tarafıda cok sıkıştırmak ıstemedım zaten totom donar dedım ben ısıtırım dedı de gectım onu hadı:roflol:
yok annem ben değildim kaydirigubbakcemile3Uğurcumm en uygun zamanda kısmet olur inş yaws. Kızlarr strawberry. com parfümler mis geldi bana kimdi o biri alcaktı galiba çilek sen miydin kız?j Ayrıca bende istiyorum düğün zamanı incideyim ok mu uğur????????
kızlar nerelere gelin gidiyorsunuz anladığım kadarıyla farklı şehirlerde olacaksınız
ay ben alt kata yerleşicem inş. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?