günaydınlarrr...gracem ben kıza bazı özel günlerde hediye almayı düşünüyorum mesela bayramda bir şarjlı süpürge alacağım, öğretmenler gününde bir başka eşya...yılbaşında yine buna benzer bişey alabilirim...düğüne kadar böyle bişeyler alıp katkı yaparım dedim...sonuçta benim oğlum da kullanacak...opuyorumnanaktan
desibel abla maşallah valla kendi kızına ceyiz düzüyor gibisinzemuszemus[/QUOTE]
yemyeşil cnm benim yani ıvır zıvır alacağıma kalıcı almalı diye düşündüm tatlım...
gracem atlattık biz şükür darısı başına inşallah...walla güzel geçti...ilk dans müziği olarak top gun film müziğini seçmişler harikaydı.(Take my breath a way) tavsiye ederim...pasta kesilirken Sibel Can'ın her şey aşkımız için çaldı...kıpır kıpır güzeldi...ben de nişan masa çiçeğini statüs diye bir çiçek var bilirsiniz (adını yanlış yazmış olabilirim) canlı ama su istemiyor ondan yaptırdım pembe ve beyaz...onlar bir büyük cam tabakla çukulata getirmişlerdi o tabağın içine büyükçe yaptırdım hem ilerde evinde dekor olarak kullanır...ayrıca daha önce prova yapmışlar birlikte harmandalı oynadılar...bunu da herkes çok beğendi...bir de ben lavanta keseleri yaptırdım davetli bayanlara bunları takdim ettik...işte böyle gracem...aklıma gelirse yine anlatırım...opuyorumnanaktandesibell ablacğım hoşgeldinn nasılsın ... nasıl geçti nişan anlatsana ablacığım :kedi:
desibel abla maşallah valla kendi kızına ceyiz düzüyor gibisinzemuszemus[/QUOTE]
yemyeşil cnm benim yani ıvır zıvır alacağıma kalıcı almalı diye düşündüm tatlım...
gracem atlattık biz şükür darısı başına inşallah...walla güzel geçti...ilk dans müziği olarak top gun film müziğini seçmişler harikaydı.(Take my breath a way) tavsiye ederim...pasta kesilirken Sibel Can'ın her şey aşkımız için çaldı...kıpır kıpır güzeldi...ben de nişan masa çiçeğini statüs diye bir çiçek var bilirsiniz (adını yanlış yazmış olabilirim) canlı ama su istemiyor ondan yaptırdım pembe ve beyaz...onlar bir büyük cam tabakla çukulata getirmişlerdi o tabağın içine büyükçe yaptırdım hem ilerde evinde dekor olarak kullanır...ayrıca daha önce prova yapmışlar birlikte harmandalı oynadılar...bunu da herkes çok beğendi...bir de ben lavanta keseleri yaptırdım davetli bayanlara bunları takdim ettik...işte böyle gracem...aklıma gelirse yine anlatırım...opuyorumnanaktan
siz erkek annesi oluyorsunuz sanırım...maşallah size sizin gibi erkek anneleri var mı ya???
siz erkek annesi oluyorsunuz sanırım...maşallah size sizin gibi erkek anneleri var mı ya???
evet cnm ben erkek annesiyim...walla ben içimden geleni yaptım tatlım...o da benim kızım sayılır artık...yerimseniben
gracem atlattık biz şükür darısı başına inşallah...walla güzel geçti...ilk dans müziği olarak top gun film müziğini seçmişler harikaydı.(Take my breath a way) tavsiye ederim...pasta kesilirken Sibel Can'ın her şey aşkımız için çaldı...kıpır kıpır güzeldi...ben de nişan masa çiçeğini statüs diye bir çiçek var bilirsiniz (adını yanlış yazmış olabilirim) canlı ama su istemiyor ondan yaptırdım pembe ve beyaz...onlar bir büyük cam tabakla çukulata getirmişlerdi o tabağın içine büyükçe yaptırdım hem ilerde evinde dekor olarak kullanır...ayrıca daha önce prova yapmışlar birlikte harmandalı oynadılar...bunu da herkes çok beğendi...bir de ben lavanta keseleri yaptırdım davetli bayanlara bunları takdim ettik...işte böyle gracem...aklıma gelirse yine anlatırım...opuyorumnanaktan
ne kadar güsel. erkek annesi olarak çok özenmişsiniz. bnm kayınvalidemde böle. inş hep böle devam eder. herşeyi çok güsel düşünmüşsünüz.
abla sana maşallahh demek istiyorum vallaagracem ben nişan bohçası olarak nişandan bir hafta önce götürdüm...Bir kırmızı çekçekli bavul aldım onun içine eşyaları koydum...söz de bir kadife kaplı sandık almıştım...ayrıca nişanda bir deri tepsi aldım...onun içine de bir bohça serip kozmetik ürünleri, kolonya, manikür seti vs koydum tatlım...hem bavulu hem de deri tepsiyi de ilerde kullanır kalıcı oması için böyle seçtim...öyle büyük aliminyum tepsi fln almadım...zemuszemus
merhaba kızlar benim 2 haftaya nişanım var hayırlısıyla.cuma günü yemeğe gidip herşey iice konuşulcak.ama ben çok gerginim altın muhabbeti yapılcak.aşkımın fazla bişiyi yok.sşzlere kaçtane bilzeik takıldı yada ne bilim nişandan önce ben nasıl davranmalıyım
merhaba kızlar benim 2 haftaya nişanım var hayırlısıyla.cuma günü yemeğe gidip herşey iice konuşulcak.ama ben çok gerginim altın muhabbeti yapılcak.aşkımın fazla bişiyi yok.sşzlere kaçtane bilzeik takıldı yada ne bilim nişandan önce ben nasıl davranmalıyım
ne kadar güsel. erkek annesi olarak çok özenmişsiniz. bnm kayınvalidemde böle. inş hep böle devam eder. herşeyi çok güsel düşünmüşsünüz.
abla sana maşallahh demek istiyorum vallaakeşke herkes senin gibi olsa ... ne güzel her detayı düşünüyorsun bu da nekdr önem verdiğini gösterir herşey para zenginlik demek değil elinden geeni yapmaktır önemli olan görüyorum ki anlattıklarından sen hereyi dört dörtlük yapıyorsun valla çok güzel bir örneksin ablacığımalkisalkisalkis
Sağolun canlarım...ben kayınvalide imajını kırmak istiyorum artık...sizler de bizim evlatlarımızsınız...sizleri de bir anne-baba yetiştirdi..ben nasıl emek verdiysem onlar da emek verip büyüttü kızlarını...onun için felsefem HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN...bu arada ben 1965 d.luyum sizlerden epey büyüküm ama sizinle burda paylaşımda bulunuyorum...bu da ayrıcalık benim için beni aranıza aldığınız için...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?