kaydirigubbakcemile5 aynen bende sinir oluyorum biride babam.
Milletin cayını dağıtmadan adam mideye indiriyo.
Sanki sindirim sisteminde teneke bağlı kaydirigubbakcemile3
aynı benim babam oturmadan yenisini istiyor :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm annemde babama der hep ağzında tenekemi var diye kaydirigubbakcemile3
yani bide okadar telaşın kalabalığın içinde çayı 4-5 bardak içenlere çok sinir oluyorum. ya anlayında enfazla 2 bardak için dimi. nsl yetişicem bilmiyorum...şaştım kaldım
bende onlardan ıstyıyordum ama hem yatak örtüsü yaptım dedi annem o kadar emek verdım bunlara olmaz dedi
kızlar modasının gecmesi bir derece ama benim nişanlım mobilyacı cok kullanışlı olmadıklarını söyledi hem de cok fazla yer kaplıyormus malesef:bbo:
ya niye rahat değillermiş bende köşe istiyorummmmmmm
bu arada günaydın bayanlar
ayrıca zeynep ben o maskeleri merak ettim bir fotosunu çekip koyabilir misin?CADIARZU
offf 22 milyar mı?Allah bereket versin:) sözlüm kendi yapıcak her şeyi babası vafat ettiği için fazla uçamayız o yüzden.inşallah bize de ilerde nasip olur.çalışıyoruz kazanırız
22 milyar mı gerçekten çok fazla bizimde aynı kendimiz yapıcaz 22 milyara sadece evi düzeriz:) artar bile :)
evet bencede almam ki evdeki kullandığım tarağın bi eşini bulsam alırım ama promosyn
ürünüydü bulmam imkansızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben alsam da kullanamama baktım şöyle fırça falan uzun saplı alsam müzadeyelik olur benle birliktekaydirigubbakcemile
omnlra çöonlara özel yatak örtüsü gerekiyor malesef kuzum ve o yatak odaları biraz geniş
fazla yer kaplar gibime geliyor biz anam babam türü yataklara bakak en
iyisiopuyorumnanaktan
:1shok::1shok: vauuuw aferin zeynep kız ben de yapıyorum şuan nevresim için eksik
kalmıştı tamamliyim yok bir daha yapmak falan hazır alcam
Günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynebin bahsettikleri şu tarz duvar maskeleri sanırım kızlar
sözde ben ikram yapmadım hatta ben ve sözlüme bizim odaya ikram getrdiler.
Kuzenler halletti o işi.
Ama akşam bulaşık yıkamak gerekti o koydu işte:gitme:
sizde de yaşıt kuzenlerin küçükler falan varsa onlar yapsa olmaz mı ki:sm_confused:
maşa yaptırcam ben inşallah kalır makyaj akar diyorum ama salon klimalı
kuzenimin eşi ve kardşm teyzem falan halledeceklerde bana servis işi düşüyo işte.
kızlar bana şu tip saç modelleri varsa elinizde buraya koyabilirmisinz.böle yandan toplanmış bi saç istiyorum nişanımda.
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?