iyi geceler gracemmm tatlı rüalar....
zeynep ewet kuzum onu bende duydummm malesef, bu ewini duwar kağıdı aptıran arkadaşım köşe almıştı şimdi bende alcamdeyince dioki sakın alma hiç kullanışlı değil.. para olsa değiştircem bunu ama şuan beklemek zorundayızz dedi hatta. sadece mobilyalara 22 milyar werdi onlar kazıklandılar baya:umursamaz:
yaa bir an şok oldum biz de bugün aynı şeyi konuştuk yoksa bu adam ikimizi birden mi idare ediyoorr kaydirigubbakcemile3 yok bence çok mantıklıı bizim de doğu görevi var en az bi 5 yıl orada kalacak olunca zaten 2 bine üçlü takımlar var gayet rahat bi maaşla alınır sonra doğu görevi bitip asıl yaşayacağımız yere gelirken de onu sevabımıza evlenecek olan birileri olursa ya da öğrencilere bırakırız dedikk mirmirmirmir
offf 22 milyar mı?Allah bereket versin:) sözlüm kendi yapıcak her şeyi babası vafat ettiği için fazla uçamayız o yüzden.inşallah bize de ilerde nasip olur.çalışıyoruz kazanırız
ahanda hemşooo opuyorumnanaktan inşş canım wala memleketimiz die sölemiorum güzel şehir yaaa kaydirigubbakcemile2 nezmandır gelmiosun cnm samsunaa??
ewet şık ve modern amaa bunlara yatak örtüsü olarak napcez pekiii ?? örtülmezki bunlara
kızlar modasının gecmesi bir derece ama benim nişanlım mobilyacı cok kullanışlı olmadıklarını söyledi hem de cok fazla yer kaplıyormus malesef:bbo:elisaa doğru valla ama yine de çok şık olsa da normal bir yatak almak lazım ben. sonra modası fln geçer
magic canım çok hoş gerçekten.
kızlar köşe koltuklar rahat değilmiş öyle duydum ben.
aslında beyaz köşe köotuk istiyrdum onu duyunca vazgeçtim
7o lira mı.canlarım bırakın bunları valla o çirkin taraklar alınsa nolcak alınmasa nolcak bence basit görünüyolar.anneminkiler bile duruyo aramızda fark olsun ya.benim de olmayıversin sanki kullancaksınız
benim anneminkilerde yakın zamana kadar duruyrdu sonra artık dayanamadı aradan 30 yıl geçti ve attı :)
katılıyrm canım sana gereksiz şeyler. ama tercih meselesi tabi.
kullanılmazki onların modası kalmadı
ewet şık ve modern amaa bunlara yatak örtüsü olarak napcez pekiii ?? örtülmezki bunlara
:1shok::1shok: vauuuw aferin zeynep kız ben de yapıyorum şuan nevresim için eksikkızlarrr örtü yapıyrm çeyizime hehehe:)
aklıma gelmezdi var ya benim dantel yapacağım elime daha ip almadım bugüne kadar :)
bikaç gün annem kurs verdi.
kendisi çeyizime dntel perde yapıyor rustik ile takıcaz bende dedim buzdolabı örtüsü yapım aynı motiften.
tabii kadının canı çıktı bana öğretecek die bende heves ettim kırmakda istemedi :)
öğrendim ama sonunda yapıyorum :)
günaydınlar kıslarr
dekorasyonla ilgili konuşmuşsunz bi ara incelicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?