Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr örtü yapıyrm çeyizime hehehe:)
aklıma gelmezdi var ya benim dantel yapacağım elime daha ip almadım bugüne kadar :)
bikaç gün annem kurs verdi.
kendisi çeyizime dntel perde yapıyor rustik ile takıcaz bende dedim buzdolabı örtüsü yapım aynı motiften.
tabii kadının canı çıktı bana öğretecek die bende heves ettim kırmakda istemedi :)
öğrendim ama sonunda yapıyorum :)
ya ben çok değişik tarzda istiorum ewi döşemeyi. tabi bunun çin hem uygun ew lazım hemde bütçe. Allah inş gönlümüze göre werir hepimizin kızlar ya öle hayyalerimizdeki gibi ew olur inşş:Saruboceq:
bide şunu gördüm çok hoşuma gitti çok şeker bence ewimin bi köşesi müsait olursa neden olmasınki die düşündümkaydirigubbakcemile2 hani annelerimizin fskos masalarını koydukları köşeler warya bende bu tarz olur die düşündüm ..
![]()
oyyy aferim kısss sanaaa:lepi:
magicim ne sevimli öyleee bende isitedim :ecrin_bebek:
slm kızlar. size birşey soracağım. bugün nişanlımla konuştuk çeyiz işini.pahalıya kaçmadan eşyaları alalım ki (hani şu kampanyalar falan var ya 2500e yatak ve oturma odası olanlar) fazla borca girmeyelim düğünden birkaç ay sonra araba alalım dioruz. iki yıl sonra bulunduğumuz yerden tayinimiz çıkacak nasılsa gittiğimiz yerde eve girersek ordan alırız ii eşyaları.
Sizce bu fikir çok mu saçma. azönce anneme sordum. o da içinde kalır. yeni gelin evinde istediği eşyalları al falan dedi. siz ne diyorsunuz?
canım benim babamda annemde dekor işine çok meraklı babam kendi yapar hep dekorasyonu kimseye vermez elinden de çok gelir evi çok değişik yaptı üstüne de maskeler fln taktı annem kayınvaldem de herkese anlatıyormuş bizim dekorasyonu
o kadar güzel modeller var ki bir sürü çeşit var nette görülenlerden
bende mutlaka yaptırcm hatta teşk. ederim kızlar aklıma bişeyler geldi böle :)
cnm neye maskeler falan taktı ben anlmadımmm:uhm: