bencede bolero daha iyi olur canımyerimseniben
canım ben yazın sanıodum.kasım gibi olcaksa olur tabi
günaydın kızlarr
keyifler nasıl??
selam kızlar ben geldim dün alışverişe çıktık herşey aldılar. herşey çok güzel
bana bi tek elbiseyi ve ayakkabıyı verdiler. diğerlerini götürdüler bohça yapılacak
akşam fırsatım olursa eklicem elbisenin ve ayakkabının resmini.
psigom topiğinde de yazdım ama tekrar mutluluklar dilerim. rabbim tamamına erdirsin
gracem bohçan çok güzel. sen istemesende düşünüp getirmeleri iyi olmuş.
tamam canım akşam iş çıkışı kuaföre gidicem röfle yaptırıcam uzun sürebilir. fırsat bulursam eklicemhoşgeldin canım.
güle güle kullan hepsini.
resimlerini bekliyrz akşama.
ooo nişan alışverişi he bizde bu hafta çıkacağız inşallah istanbuldamısın nerelerden aldınız kuzum
tamam canım akşam iş çıkışı kuaföre gidicem röfle yaptırıcam uzun sürebilir. fırsat bulursam eklicem
evet canım kadıköye gittik alışveriş için. maltepede oturuyoruz biz sonra oraya geldik orda da alışveriş yaptık.
çok güzel şeyler aldılarhiç surat asmadılar sağolsunlar. a.s
psiqo kuşum saçının rengi nedir?
çok hoşmuş
selam kızlar ben geldim dün alışverişe çıktık herşey aldılar. herşey çok güzel
bana bi tek elbiseyi ve ayakkabıyı verdiler. diğerlerini götürdüler bohça yapılacak
psigom topiğinde de yazdım ama tekrar mutluluklar dilerim. rabbim tamamına erdirsin
Kadıköy dedin benim radarlar açıldıopuyorumnanaktan
Ben kadıköydeyim de çeyizlik nereden ne alınır hiç bilmem nereden aldınız kuzum ya mağaza ismi yer ismi yol göster biraz bana he:sinifsinif:
yeni nişanlanmış biri olarak:lepi: ben de geldim aranızaaa
yeni nişanlanmış biri olarak:lepi: ben de geldim aranızaaa
teşkkür ederim tatlım :)selam kızlar ben geldim dün alışverişe çıktık herşey aldılar. herşey çok güzel
hoşgeldin canımmm:) nasılsı nişanın evde mi oldu :) ne giydin anlattasana biraz...yeni nişanlanmış biri olarak:lepi: ben de geldim aranızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?