- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
çilekkkk aldın mı alyanslarııı cicimmmmmm?
canım aldık alyansları
fakat 1 veya 2 gün daha kalacak çünkü isim yazacaklar bi makinada yazıyolarmış isimleri o yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilekkkk aldın mı alyanslarııı cicimmmmmm?
kızlarsss beni özledinismiii
nişanlananlar nişanına az kalanlarr nasıl durumlar anlatın bakemmm.
psiqocum nerde yapıcaksın nişanı aslında inanın salon tutsanız daha ucuza geliyor orkestra kamera yiyecek içecekler servis elemanı salonda hepsi içinde olduğu için ben uygun buldum tuttum hiç salon yyoktu aklımda esasında hayırlısı olsun halletmene sevindim
günaydınlarrrr.
kararsız senin yazını hatırlıom son iki gün diye.
işte şimdi benim son 2 günnnn.
nasıl geçti zaman anlamadım
son 2 güne düştün kaydirigubbakcemile2 son ra bir bakmışsın 1 haftalık nişanlısın arada bir yüzüğüme bakıp duygulanıyorum bende ... sonunda diyorum ilk adımı attık :Saruboceq: darısı tüm bekleyen kıslarımıza inşallah
günaydınlarrrr.
kararsız senin yazını hatırlıom son iki gün diye.
işte şimdi benim son 2 günnnn.
nasıl geçti zaman anlamadım
canım bakma aslında ev içinde küçük bişi düşünüoduk.
o yüzden hiç salon falan aklımıza gelmedi.
sonra biraz kalabalık olcağımız belli olunca bahçede olsun dedik.
sora şuda olsun buda olsun büyüdü.
tüllerle falan süslicem.
:asigim:
son 2 güne düştün kaydirigubbakcemile2 son ra bir bakmışsın 1 haftalık nişanlısın arada bir yüzüğüme bakıp duygulanıyorum bende ... sonunda diyorum ilk adımı attık :Saruboceq: darısı tüm bekleyen kıslarımıza inşallah
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canlarımmm nasılsınızz bakalım psiqooo yatcazz kalkcazz yatcazz kalkcazzz büyük gün zemuszemus birine tembile fot çeksin etrafın herşeyin biz burda meraktan çatlarız yoksa... herşeyy ççok güzel olacakkkk
aminnnnnnnnn:Saruboceq:
ya elisa başka topiklerde geziyon da buraya neden selam vermiyonlmaz: