Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psiqo canım snn nerde olacaktı ya nişanın biran unuttum :kedi:
ben hallettim canım bızım evımızın bahcesı var orda olucak yağmur olmazsa
muzık ısıyle kardesım ılgılenıcek bılgısayrdan acar sanırım
diğer işlerim tamam
kuaförünü buldun mu?
canım herşey çok güzel geçecek iç merak etmee.. senin için burda dua edeceğiz biz.. meraktanda çatlayacağız :kedi: süper bir nişan olacak Allahın izniyle...
canım demek bilgisayarda olcak.
kaç sandalye tuttunuz.kaç kişi gelecek.
bide kamera işini naptın?
kuaförü ayarladım ben.
x_v_b mutluluklar dilerim çok güsell bir gelin olmuşsun darısı bisim başımıza
kızlarrrrrrrrrrrrr pazar günü bohça getirmeye geliorlar kayınvalidemlerrrrrrr annemi aradı müsaitseniz diye.... daha var nişana ama nişandan önce istanbul dışına çıkacakmış .. biraz telaşlıdır benim kayınvalidem biraz değil çok... eli ayağına karışıyor bazen... hihoyyyt temizlk zamanı offf ev temizlenecek yoanii bakalım neler almfışş kızlarfr ben çıkmafdım nişan alışverişine ... elbisemi diktiryorum zaten ... o yüzden alışveirş istemiyorum ben demiştim... kendi artık ne aldıysaa... pazar günü getirceklermiş..... :jeyyar:
cicim senin göz açıp kapanıncaya kadar bir telaşla gelmiştir sana... 3 gün içinde ...ayyy ne heyecan basmıştır şimdi senii hihihihii:kedi: benin öle bohça gelmem falan olmamıştı zaten 15saatlik yok. bi geldiler hem istdiler hem alışweriş yapıldı hem nişan odu we bunların hepsi 3 gün içinde olduu kaydirigubbakcemile3 bakalım neler almışlar neler koymuşlar bohçaya,, hemen yaz buraya meraktan çatlatmaaa:kedi:
kızlar selam nİŞan pastasını kaÇ gÜnde yapıyolar
slm çilekcim opuyorumnanaktan wala canım ben 2 gün önce gittim söledim tarif etim nası bişe istediğimi nişan günü hazırdı...
tatlım 4-5 gün önceden git bi konuş isteklerini söyle, cok yoğunluk yoksa 2 gün önceden haber verin diyorlar zaten ben öyle yapmıştımkızlar selam nİŞan pastasını kaÇ gÜnde yapıyolar
kızlarrrrrrrrrrrrr pazar günü bohça getirmeye geliorlar kayınvalidemlerrrrrrr annemi aradı müsaitseniz diye.... daha var nişana ama nişandan önce istanbul dışına çıkacakmış .. biraz telaşlıdır benim kayınvalidem biraz değil çok... eli ayağına karışıyor bazen... hihoyyyt temizlk zamanı offf ev temizlenecek yoanii bakalım neler almfışş kızlarfr ben çıkmafdım nişan alışverişine ... elbisemi diktiryorum zaten ... o yüzden alışveirş istemiyorum ben demiştim... kendi artık ne aldıysaa... pazar günü getirceklermiş..... :jeyyar: