saol tatlım.... biraz tatilim vardı aradan çıkardım... bir de kızlar yaklaşık 120 davetli olacak nişanda gelenlere o günden hatıra hazırladım... '' aramıza katılan aşkımızın ilk tanıklarına teşekkür ederiz'' yazıyor... küçük minik bir hatıra...
Buarada okadar pahalı pijama takımı almam benimki de aldırmaz.
zaten yazın şortla kışşın eşofmanla yatan adam röpteşambır mı giyer allsen.
Alcam eşofmanları beğendiğinden bir de şort giysin dursun.
Ama ben kokoş terliklerimi istediğimi baştan söyledim beyz şıkır şıkır kokoş terliği istiyorum dedim illa alınacak dedimkaydirigubbakcemile3
bugun askım bana süprıs yaptı ve yüzklerımızı aldık bıde tektas pırlanta aldı ayy bebem benım ya ama resmını ekleyemıycem askım kutuyu acma dedı maalesef 1 hafta beklıyceksınız
saol tatlım.... biraz tatilim vardı aradan çıkardım... bir de kızlar yaklaşık 120 davetli olacak nişanda gelenlere o günden hatıra hazırladım... '' aramıza katılan aşkımızın ilk tanıklarına teşekkür ederiz'' yazıyor... küçük minik bir hatıra...
çok güzel graceful beğendim ben çok cici olmuşopuyorumnanaktan
Buarada e damatla seçsem iç çamaşırını garip olur annemle seçsem olmaz kayınvalieyle utanırım ben bu işi nasıl yapcem:gitme:
sonbahar bugun baktık o yuzuklerde cok guzel cnm gule gle tak kullan hıc cıkmasın
lavanta kızlar altındaki... tam net çıkmadı işte ancak bukdr rengi filan daha canlı aslında
kızlar siz hepiniz düğün yapıcakmısınız yoksa benim gibi sadece nikah yeter diyenlerde var mı?
kızlar siz hepiniz düğün yapıcakmısınız yoksa benim gibi sadece nikah yeter diyenlerde var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?