slm kızlar
graceful lepi elbıselerınız cok harıka
bende sızdenım valla benımde nısanım evde olmustu ama kırmızı gogus altı taslı bı elbıse gıymıstım
ıyıkı de gıymısım dıyorum sımdı
bı topıge eklemıstım bulabılırsem burayada eklerım resmını nısanlanacak arkadaslarımıza fıkır olur hem
eftalyaa ,sözde giymiştim o pembe elbiseyi nişandaki dikiliyor koyacağım o da galiba baya bii abartı oluyor delikafadulden
eftalyaa ,sözde giymiştim o pembe elbiseyi nişandaki dikiliyor koyacağım o da galiba baya bii abartı oluyor delikafadulden
eveet kokoşuz biz yaşasın kokoşlukkaydirigubbakcemile5
evet canım ikisi birlikte o fiyata.
İlk bir yere girdik toplamda 20 gr falan tuttu 1000 lira dedi.
içimden çüş dedim gider pırlanta alırım :gitme:
sonra bu dediğim yere girdik canım adam baya çok model gösterdi.
Her çeşit var. Kİ mesela sen modeli beğendin ama sana kalın geldi ince yapıyorlar. Et kalınlığı mı falza geldi inceltiyorlar.
Bizde iki model beğendik.
birinin biyerini öbürünün biyerini sevdik böle olsun dedik
Bize özel yapılacak.Benim niyetimde özel alyans yoktu ama olması hooş oldu.
Size piyasanın altında fiyat sölicem dedi bu fiyatı söledi pazarlık yapamadık oyüzden ama bundan ucuzunu da duymadım.
14 ayar altın zaten gram olarak 28 lira işçilik fiyatı benimkinin taşlı olduğundan daha fazlaydı onları da hesaba katında hakkate adam fazla kar koymamış görünüyor.
Foto yok canım yeni modellermiş oyüzden orada çektirmedi adam.
Ama zaten bizimkinin modelide yok.
Haftaya nasip olursa eklerim görürsün.
teneke gibi değil aldıklarımız zaten taşlı olunca çok ince yaptıramıyorsun
benımde nısan elbısem buydu kızlar:asigim:
canım ben şimdi alırken kaç ayar, işçilik fiyatı ne diye mi sorucam hiç anlamıyorum ama. şuan altının gramı 47 değil mi ona göre hesaplanmıyo mu? hay Allah keşke bi kuyumcu tanıdığım olsaydı :roflol:
walla temmuzda provam var koyacağım resmini kızlar.. pinarpinin elbisesin renginde yeşil,altı kabarık taşlarla süslü üstü straplez olacak yine parlak taşlarla süslenecek arkası böyle korse gibi kurdelalarla bağlı şeklinde olacak.. ben 350 diktiryorum kızlar...
nısan dedıgıme bakmayın kızlar benım ısteme soz nısan hepsı bır arada oldu
buyuk nısan dusunmedıgımızdende ondan bıraz gosterıslı bısey alıyım dedım:kedi:
graceful senın nısanın nezaman
tesekkur ederım kızlar begenmenıze sevındım:kedipuyorumnanaktan
psıgo kırmız ıstahlandıran bı renktır zaten senıde ıstahlandırdı hemen dımııkaydirigubbakcemile5
senın nısanlıgın rengı ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?