Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok aslımcan şaka ypıorumufak ufak mobilya bakıoruz işte fırsat buldukça gelinlik bakıyoruz nikah işlemlerini martta yapıcaz öyle karar aldık
![]()
yok cnm yaaaçok zor beğeniyorum
ben istiyorumki nişanlımla ortak zevkimiz ile seçtiğimiz bir ürün olsun evimizde ama yokkk nerede sade eşya var ona gidio bende gösterişi seviyorum mobilya kendini belli etmeli taşlı olmalı süslü olmalı vs.benim beğendiğimi o onun beğendiğini ben beğenmiyorum çok zorlanıyoruz
Ev tadilatı bitmedi canım ya biliosun ben banyoyu filan kırdırdım duşa kabine karar vericez daha fayanslar filan seçilcek boya badana var yapılcak boya rengine daha karar veremedim ama kum beji olcak gibi
yerler yapılcak camlar değişcek mutfak dolabı takılcak bir sürü iş var
![]()
günaydın cnmcım hadi hyırlı olsun![]()
nie cnm nerede oturmak istioki kavga etmeyin yahu
günaydın canım hoşgeldin nasılsın... enişte beyin oturmak istediği ev nasıl ki canım neden istemiyorsun bilmiyorumkismile
ahhh aaaahhhh aslım aaahhhh nerdeeeeeeeemaşallah size
eşin olucak adamla zıt bölgelerde olmak çok zorgeçenlerde evkur a ölesine bi uğradık sadece misafr odası için gümşlk ymk odası tkımı oluo ya ay çok beğendim ben zaten mobilyalarımı beyaz ağırlıklı olsun istiorm hemen gösterdm bak çok güzelmş dedim
bence çk kötü hiç beğenmedm dio
![]()
Biliyosunuz biz kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz kısıtlı imkanlarla..Bir tanıdığının evi istediği yer depozito yok uygun bir kira ücreti güzel ev buraya kadar problem yok..
Ama bize deniliyorki bu evin sahibi evlendiğinde çıkacaksınız.Evin çok yakınında yeni bir sitede daireleri yapılıyormuş.Sizi mağdur etmiycez oraya geçersiniz..Ama adamın ne zaman evleneceği belli değil..1 yıl sonra hadi çıkın ben evleniyorum derse ne olacak..Biz o eve göre eşya alcaz.Tamam yakında bir evde gösteriyolar bize ama taşınmak okadar kolaymı..Eşyalarda mahfolacak..Birinci sebebim bu..
Birde biz nişanlımla aynı şirkette çalışıyoruz ikimizinde müdürü aynı ve oda tutacağımız apartmanda oturuyor..Apartmanları bilirsiniz ses çok gider diğer dairelere..En ufak tartışmayı duyacak ne gerek var.Zaten hicte sevmiyorum o adami ... Ikinci sebebimde bu
En son olarakta cok yakinda akrabalari oturuyo.. ben iki tarafada uzak olalim istiyorum.Ne kadar uzak olursak okadar az sorun cikar..
Bide ayni fiyatlarda ev bulabiliriz ama sehir merkezinden uzakta...
Of yaa bana akil verin ikna edemiyorum