Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipitim gerçekten çok masraf oluyo hemde boş yere
sadece bohçalara 700-800 tl harcadılar ne gerek vardı ?
ama anlatamıyosun işte kayınvalidem daha biz bişi demeden bohça hazırlancak dedi çünkü onun çevreside çok geniş![]()
evet geçti bitti çok şükür bide evlenseydim muradıma erseydim kaydirigubbakcemile3
İşlerim çok yoğundu sabah anlatamadım nişanımın ayrıntılarınızemuszemus
Çok heyecanlıydık ikimizde.Ben arkadaşıma eşekkaflı o arkadaşına aşkım demiş :roflol:heyecandan(ona sinirlendiğimde eşekkafalı derim)Sürekli güldüm bi felakettim.Tirtir titredim sabahtan itibaren.Oda öyle tabi..Nişan çok kalabalıktı 50yi aşkın kişi vardı.Çok net hatırlamıyorum herşeyi oanki ruh halimden dolayı sanırım..-tatlicadiarzu-
Resimleri pc ye kaydedince ekliycem
valla sipitim zaman geçmio
bide ben gidip onlarda filan kalıyorum o zaman hep keşke evli olsaydık diyorum kaydirigubbakcemile3
valla sipitim zaman geçmio
bide ben gidip onlarda filan kalıyorum o zaman hep keşke evli olsaydık diyorum kaydirigubbakcemile3
Boswer canım heycanın çok doğalmutlu olmana sevindim :) Tamam canım pc ye at da bizede göster opuyorumnanaktan
Sipitim gerçekten çok masraf oluyo hemde boş yere
sadece bohçalara 700-800 tl harcadılar ne gerek vardı ?
ama anlatamıyosun işte kayınvalidem daha biz bişi demeden bohça hazırlancak dedi çünkü onun çevreside çok geniş![]()
evet geçti bitti çok şükür bide evlenseydim muradıma erseydim kaydirigubbakcemile3
ben onlarda kaldığımda hep tek yatıyorum özellikle rica ediyorum yani odam da kimse olmuo
o gitmeden 1 saat önce filan odama çağrıyorum yatıcağım yatakta yatıyoruz biraz opuyorumnanaktan
Sonra kokusu siniyo yastığa filan sabaha kadar kokusunu içime çeke çeke uyuyorum kaydirigubbakcemile3
evet sipitim yaaa nişan bide daha düğün var kaydirigubbakcemile3 olsun olsun geçeraklinialirimsmile
nisanım ne kadar farklı bi duygu dimiii opuyorumnanaktan
daha 284 gün var ohaoldumsmile
ay ne güzel yaa, benimki uzak malesef(
Ama son gelişinde mutfakta gelip arkadan sarılıp öpmesini, gecenin 1'inde kar altında dolaşmak çok güzeldi :)