Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladım aslıcım
bakalım benimkisi nasıl bişey olacak :)
Bak sanırım nişanda heycanlanabilicem boshayallersmile
uygunmuş fiyatı ya
ben satın almayı düşünüyorumda fiyatlar ne kadar diye merak etmiştim
ama bizim burda helede bursa merkezde 300 e satın alabilirsin nişanlığı
nan hilal siz aileye de mi aldınız biz almıycaz
Hakan bana ben Hakan'a hiç gerek yok aileye falan filan :kedi:
yok hayatım bi kızın bohçasında olması gereken şeylerden biride eşarptır bizde.Mesela kayınvalidem namaz başörtüsü diyolar iğne oyası ile yapmış koymuş çeyizime bana vermedi henüz ama ben ilk gece onu takıp namaz kılıcam sırf onun için almış=) kapanıcağım filan yok yani açığım kapanmamı imaa etmek içinde alınmadı o eşarplarona bakarsan başörtü konulur mutlaka bohçaya gelin kapansın diye değil yani
![]()
sipitim canım biz öle yapamadık bende çok istedim aile akraba işin içine karışmasın ama bizim geleneklerimize uymuyo malesef
kayınvalidem anneme babama kızkardeşime ve erkek kardeşime ayrı ayrı özel bohçalar hazırladı
onlar haricinde 6 amcama 2 halama 4 dayıma 4 büyüklerime babannem dedem annanem e bohçalar hazırlandı hatta annemin kardeşi gibi gördüğü bi arkadaşı var babam askerdeyken filan bize o kadın bakmışona bile bohça yaptılar ki bohçalarda hafif değildi ama bende yapmak zorundayım saçma bi gelenek ama yapılması gerekio bizde
EN GÜZELİ WALLA :lepi: BİZDE NİŞANDA ÖLE YPCZ
bizdede vardır mesela söz bohçamdayok hayatım bi kızın bohçasında olması gereken şeylerden biride eşarptır bizde.Mesela kayınvalidem namaz başörtüsü diyolar iğne oyası ile yapmış koymuş çeyizime bana vermedi henüz ama ben ilk gece onu takıp namaz kılıcam sırf onun için almış=) kapanıcağım filan yok yani açığım kapanmamı imaa etmek içinde alınmadı o eşarplarona bakarsan başörtü konulur mutlaka bohçaya gelin kapansın diye değil yani
![]()
Evet nisanım çok önemli halamın kızı evlendi
kayınvalidesi o bizde adet değil yapmak zorunda değilim diyip çıktı işin içinden
karşılıklı anlayış çok önemli
hahaha ecemcim yok bi kaç defa bu konu konuşuldu benim hemen hemen bütün akrabalarım kuzenlerim tesettürlüdür ben açığım bana bu konuda kimse imaada bulunamaz heleki baskı hiç yapamazmevlüt vardı onlarda e mecbur kapatıyosun bi yerlerini kayınpederim çok güzel olmuşsun dedi nişanlımda istesek hep böyle olur baba dedi hemen kayınpederimde sen bu kızı açık buldun sevdin nasıl sevdiysen o şekli zorla değiştirmezsin o istemediği sürece kılığına kıyafetine karışamazsın dedi bende hemen atladım bana bu konuda kimse imaa da bulunmasın baskı yapmasın dahada çok açılırım dedim bi kahkaha patlattı bizim bu gelin çok beter dedi yok kızım neysen osun kimse seni değiştirmek için uğraşamaz dedi
![]()