Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bitanem beyenmene çok sevındım yaaaaslımm rengi ve modeli harika olmuş
bayıldımm :lepi:
aslı yaw telefona çok üzüldümm bende az önce msj gönderdim sana neyse başının gözünün sadakası olsun.
canım nişanlık nerede linki falan yok mu adamın
sağol spedim bende öle dedm artık napm waalla... :çok üzgünüm: aaa sen nısanlıgın resmını goremedınmı canım ekledım yaa...
www.bahargelinlik.com ama dükkandaki hiç bi model yok burda adam modellerı calındıgı ıcın sıtesıne koymuyo cnm gıdıp bızzat bakman lazm .. bu sıtedekılerden beyenrsen onları dıkıo sadece..ama hazır modelller dukkanda
aslıcım tlf için üzüldüm
kötü olmuş
ama nişanlığın tek kelimeyle muhteşem opuyorumnanaktan
moru sevmem,ama cidden çok hoş durmuş
modelide çok güsel
hahahah veririm naaann al hepiciği senin olsunnn
canım benim isteğim üzerine siyah takım beyaz gömlek mor kıravt ve mendil takımı hazırladık![]()
Uyumlu olduk bayağı tam nişanlığın morundan bulamadk 11 yer gezdik artık en son bi yerde yakın renk vardı onu aldık mecburi![]()
naan ben Resmi görmemiştim geç açıldı sanırım.
Yakışmış yavrum ne güzel olmuşşsun öyle![]()
yok be canım daha nişanlık seçmedim erken daha ,
Zaman var benim için sositosositosositosositosositososito
Bakarım şimdi modellere ama adam akıllı koymamaış eee 900 YTL Kiraladınız-tatlicadiarzu-
peki bunu ne kadara kiraladın canım
yer nerede tam olarakbelki yolumuz düşer bi gün
![]()
aslıcım çok tatlı olmuşsun kız, çok beğendim, kelebekler gibi olcen :))
Telefonunada üzüldüm ama başının gözünün sadakası olsun canım üzme kendini...
hayatım bu arada geçmiş olsun telefonun için üzüldümolsun vardır ondada bi hayır
yok canım gri olmaz.Ekrem inde gri vardı kayınvalidem gri giyse olurmu dedi olmaz dedim hemen yeni bi takım alınıcak dedim kaydirigubbakcemile3 o şekilde de olabilir canım ben sadece kravtyla mendil takım oluştursun istedim işin içine gömlekte girince boğar diye düşündüm ama tabi nasıl olur bilemem![]()
aslım bu arada tel için üzüldüm ya
neyse artık giden gitmiş geçmiş olsun
nişanlığı kaça kiraladınız satın alınsa kaça olcaktı
300 kiraladık , 500 olcaktı satın olsaydı ama ben ıstemıyorm ztn satın almayı nısanlıgıda gelınlıgıde cnm.. Dha kıralamadk ayrdılar bu ctesı gıdp kıralıyorz...
sagol cnm tel ıcn bnde ole dıorm artk gıden gttı napalm
yok canım kendi aldı.Bizde düğünde de alınmaz damada bişe.saçma sapan şeyler işte bence alınmalıydı.Ama ben gömleğini kravat takımını aldım.Ona ceket pantolan kaldı.Ayakkabısınıda ben almıştım.Teyzemler kızım adet değil nie alıyosun vs. laflarda bulundu ama kimse karışmasın bana dedim bildiğimi uyguladımDüğünde de damatlığını almayı istiyorum kendi maaşımla bakalım artık
![]()
valla aslım Allah gönlüne göre verdi hem çok güzel hem çok uygun hihoyyyt