• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 5 ayda 17 kilo verdim...

gb0410

Annem, herşeyim benim...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
78
7
96
Ankara
"Rejim" kelimesi hayatımda olduğundan beri, yani yaklaşık 2 sene öncesine kadar, yarım dünya modundaydım :61:
Sonra baktım ki rejim denilen şey, bana kilo verdireceğine, kilo aldırıyor.
Öyle bi düzen oturtmalıyım ki, yaşam tarzım olsun bu düzen.
Dedim veee;
Her türlü şeyi yedim, hayatımdan çıkardığım şeyler sadece, cips ve abur cubur diye adlandırdığımzı şeyler oldu...
Lahmacunundan tutun da, iskenderine kadar, canımın o an çektiği ne varsa yedim.
Yaptığım üç şey vardı sadece.
Birincisi; örneğin, 2 kepçe çorba mı yiyordum, 1 kepçeye indirdim. 1 porsiyon kebap mı yedim, yakım porsiyona indirdim. Hamur işi mi var evde, 1 tane poğaça yedim, o günlük poğaça hakkımı kullandım...
İkincisi; hergün en az 1 saat spor yaptım. Spor şart, yani eğer verdiğiniz kiloyu tekrar geri almak istemiyorsanız, spor şart. Son 6 aydır yeme düzenim biraz bozuldu ama Allah'ıma çok şükür, eskisi gibi kilo alma potansiyelim yok. Önceden su içse yarardı. Ama şimdi öyle değil. Kilolarımı sporla veridğim için, kolay kolay almıyorum...
Üçüncüsü ve çok öenmli şeylerden biri de, akşam 6 dan sonra maksimum 1 porsiyon dışında bişey yememek...

İnanın sandığınız kadar zor değil. Vücudumuz öyle bir mekanizma ki, herşeye ama herşeye en fazla 3 günde alışıyor. Spor kısmı belki zor gelebilir ama kendinize hedefler koyun, dolaplarınızın üstüne fiziğini beğendiğiniz bir bayanın resmini koyun.

Benim gibi iradesiz ve çabuk pes eden biri bile başardıysa, siz de başarabilrisiniz...

Merak ettiğiniz bişey olursa sorabilrisiniz, seve seve yardımcı olurum :87:

ben şu an 66 kiloyum ve hamile kalmadan önceki kiloma yani 55 e düşmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. spor derken yürüyüşmü yaptın benim evdede koşu bandı var her gün bir saat yürüsem acaba verirmiyim bu kiloları..

Back